+1 yılNormalde eskilere göre 15-18 yaş arası çıtırlıktır. Hatta eskiden yabancı ülkeler dahil evlenmek için 15 yaş yasalmış. Kısacası 20'den sonrası için kartlaşma dönemi yavaştan başlamıştır, kaba tabirle. Amaç her erkeğin gönlünü feth etmekse sonsuza kadar 18 yaşında kalmayı bul. Sonsuza kadar aynı yaşta kalamıyorsan, yaşının gerektirdiği gibi biri ol. Yerini gençlere devret. Bir kişinin gönlünü feth et ve yaşının gerektirdiği gibi bir hayat yaşa. Hayallerde yaşamayı bırakın artık.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi o durum öyle olmuyor
Benim 17/18 yaş dönemimde kızlar da erkekler de günümüz 17/18 yaş grubuna göre çok daha hayatsızlarmış.
Yaşıtlarıma baktığımda ise yine enerjik olup popüler kültür furyasına katılmış kişilerin bu "çıtır" kategorisinde olduğunu gözlemledim. Yani çıtır olmak için yaş değil enerjik ve popüler kültür üyesi olmak yeterli. Giyim şekliniz, bakım ve makyajınız, ortamınız ve enerjiniz bunu belirliyor. Gerçek anlamda çıtır tabirine uymak için ise kadınlar için Maksimum 35 yaşında olmak gerekiyor ve kilonuz yüksek olmamalı. Erkekler için de yine aynı fazla kilolu olmamak gerek. Fit bir vücut ve 35 yaş altı olmak yeterli.
00 Yorumla
Kadınların çoğu 40, hatta bazen 45 yaşına kadar 'çıtır' sayılabilir. Erkeklerde de vardır böyle bir durum. 40-45'ten sonra artık 'kıtır' modu aktif olur galiba.
10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 16,6b cevap paylaştı. Bunun yaşı yok tamamen görünüş ile alakalı
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 210,4b cevap paylaştı.
u +1 yıl35 e kadar çıtırım ben
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim 39 yaşında ama hala çıtır benim gözümde 😇 Takılmayın böyle şeylere.
100 Yorumla
+1 yılAçıkçası benim yaşım 80 dahi olsa kendimi çıtır gibi hissederim önemli olan ruhunun ve düşüncesinin enerjik ve içten olması. 🤪🫠
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş belirlemiyor çıtırlığı dişil enerji belirliyor 😎
93 Yorumla- +1 yıl
Enerjin yüksek mi
- +1 yıl
en mantıklı cevap
Cevap sahibi+1 yıl@kısmetsizbey teşekkür ederim 🌸
+1 yılİnsan bakımlı sağlıklı neşeli hayat dolu olduğu sürece bence çıtırdır. Ben hayata bakışına yaptıklarına yapmak istediklerine neşesine enerjisine göre çıtır diyorum. Hiç yaş ile bağdaştırmamıştım.
00 Yorumla
+1 yılYaşla ilgili değil bu.. genetiği sağlam kadın on sekizliklere taş çıkartır.. yıllanmış şarap gibi olanları da genetik görüntüsünde zerafeti barındıran cinsler oluyor..
12 Yorumla- +1 yıl
Sen hala çıtır çıtırsınnn
20 sonrası yaşlıyız herhalde dün metroda birine denk geldim teyze dedi bana sjsjsjsjsjs
67 Yorumla- +1 yıl
Teyze mi yok daha neler
- +1 yıl
Bu yeni nesil kafayı yemiş
- +1 yıl
Tabi herşeyi 13-15 yaşında yaşadıkları için biz ağır geliyoruz onlara
- +1 yıl
Yok artık 🙈
+1 yılOnu bilmem ama 26 yaşındayım beni 19 sanıyorlar ben demiyorum çevrem diyo küçük gösteriyor musum😁😁 güzel bsy galiba demem o gösterdiğiniz kadar hala çıtır sayilirsiniz
00 YorumlaNe kadar bakımlı olduğunla alakalı ve stresiz bir yaşam
31 Yorumla- +1 yıl
Dogru cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yasla ilgili olmamali. Benim yasim çıtır ama icim 80 yasinda. Neneler bile benden daha enerjik, hareketli. Ben tukenmisim. Yanimda bir adam olsa onunda enerjisini sömürürüm bu halde. Çıtırlik yasta degil de basta aranmali bence...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yıl40 a kadar.
Oda tabi görmek lazım şimcik.
10 Yorumla
+1 yıl30' a kadar ama bazı kadınlar 40 yaşında bile çıtır ve genç durabiliyor tamamen kendine bakmaya alakalı
10 Yorumla
+1 yılBen mezarda kemiklerimle bile çıtır olucam ağlayın dbdıxbhd
20 Yorumla20 - 30 arası kadınları hepsi ayrı bi' çıtır olabilir. Genellikle en genç en çıtırdır ama genetik faktörler ve vücut yapısı asıl etken.
00 YorumlaYatakta kahvaltı getiren sevgiline eşine ne kadar romantik ya demek yerine kırıntı dökülecek carpilacaz diyene kadar bence 🤣
00 YorumlaŞimdi fiziksel yaş olarak mı soruluyor bu soru Yoksa ruhen mi eğer Fizikselse 30 çıtır
Ruhense 99 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılBen her zaman çıtırım ben her zaman bebeksi gibiyim✨
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBana gore kadinin en guzel hali 30-35, citir denilebilecek yas max 25.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl30
Ondan sonra çıtırt diye kırılıyoruz
13 Yorumla- +1 yıl
3 yil kaldı yani
- +1 yıl
@eflani7878 evvett
- +1 yıl
Bence devam. eder çıtır görünüşün
+1 yıl30'a kadar hala çıtır denilebilir. 30'dan sonra çıtır dendiğini hiç duymadım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 611 cevap paylaştı. Vücut diri ise her daim çıtırsin:) 90-60-90
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşı 35-45 arası erkekler için 22'ye kadar.
Yaşı 45-60 arası erkekler için 25'e kadar.10 Yorumla
+1 yılYas siniri yok, Mine Tugay gibi olursan hala citirsin mesela
14 Yorumla- +1 yıl
Kanka bu Mine Tugay'da ne buluyorsunuz siz erkekler ya. Gerçekten anlam veremiyorum. Ben de lezbiyenim, en alasından hem de, ama o kadın beni gram çekmiyor ne güzellik, ne de seksilik olarak.
- +1 yıl
@efkarlikiz19 Ssn tam lezbiyen olamamissin demek ki
- +1 yıl
Seksilik biraz var ama, gıcık oluyorum nedense. Zevkler farklıdır yani, ne bileyim)
- +1 yıl
@efkarlikiz19 Ben de bayiliyorum demedim zaten 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörünüş olarak liseli gibi görünüyorum yapım yüzünden ama ruhum 24ten itibaren çöktü ve 90 gibi hissediyorum ruhen
20 Yorumla
+1 yıl27yim bence citirlik bitiyor 20 23de falan:((
00 Yorumla
+1 yıl25 bence 25 sonrası frontal lob gelişiyor, genç yetişkinlik bitmiş oluyor. :)
02 Yorumla- +1 yıl
her yaşın ayrı güzelliği vardır vucut yerine kalbin güzel olsun ne yapıcan dış güzelliği
00 Yorumla
+1 yılher yaş çıtırdır mezara girmedikten sonra skfkskd
00 YorumlaÇıtırlığın sallantıda olduğunu düşünene kadar çıtır sayılıyorsun
00 Yorumla
+1 yılGeçen 35 yaşında bi bayan düşürdüm çıtırdı yani baya
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakası yok. 35 yaşındayken bile 25 gösterenler var yani tamamen kişiyle alakalı
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bakımlı kadın her zaman çıtır dır 😅🙈 Tabi asıl olanı gençlik zamanları
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Herkes kendini çıtır hissettiği yaş farklıdır bence
00 Yorumla
+1 yılYorumlardan anladığım kadarıyla bayatladım dufjfjf
03 Yorumla- +1 yıl
Kaçsın ki
- +1 yıl
Ya benim bildiğim 45. Yaşında bir kadın var ama o kadar bakımlı ki görsen 20 sanarsin hiç göstermiyor yaşını
- +1 yıl
25 yaşındayım 🥲 kendimi gayet genç dinamik hissediyorum ama zaman çok hızlı geçiyor umarım çıtırlığımız daim olur 🤣
+1 yılBen 30 derim 30’un aşağıdakiler iyi onun üstündekiler olgun
00 Yorumla24 ten sonrası sayılmaz ayrıca çığırından iyi hoş tercih edilir olduğunu kim söyledi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kızlarda 23e kadar, erkeklerde 28'e kadar. Sonrasi olgunluğa girer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlar 27 ye kadar çıtır sayılabilir ondan sonra kasada dökülmeler başlıyor, çenede diş çürükleri eklem bölgelerinde ağrılar ve tuhaf sanrıların başladığı dönemler görülebiliyor
00 YorumlaBelirli bi yaşı yok.
O ruhu kaybetmediğiniz sürece var.00 YorumlaO kişiden kişiye değişir ya. At bi foto da bakalım 😂
00 Yorumla23 e kadar sayılır tabi bu fiziğinin nasıl olduğuna bağlı bir durum...
08 Yorumla- +1 yıl
Yoo ben her zaman çıtırım genç yaş 18 30 üstü bilmem🤣🤣
- +1 yıl
@tugce082000 tebrik ederim o zaman seni mmmm da yapayım mı
- +1 yıl
O ne abi
- +1 yıl
@tugce082000 bravo manasında
- +1 yıl
Sapık ca bir sey dedi bence
- +1 yıl
Öyle mi dersin 🤨🤨 sapıkça yani
- +1 yıl
Bence de sapıkça bir şey demek istemiş
+1 yılKişiden kişiye değişir. Kimi kadınlar var 30 dan sonra bile gençlere taş çıkarır..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadının çıtır dönemi 27-28 yaşına olan dönemdir bence bu yaştan sonra artık mature dönemine gidiyor 45 yaşına kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35😀🙃15 35 arası çıtır Ondan sonrada kıtır
35-55 arasında kıtır😅😆😄😃112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl55 ten sonrada gıcır😀
Cevap sahibi+1 yılİşte gıcır gıcır ateşlisiniz peki ya sen nesin
Cevap sahibi+1 yılNe kaçmıyor gözünden bakim senndeee cin gibisin🙂😃
Cevap sahibi+1 yılDeyzeee 😅🤣burada deyzeeeler var
Cevap sahibi+1 yıl.. aynneen ya 😃😄
+1 yılKaç yaşına gelirsem geleyim hep çıtırım ben😎
00 Yorumla
+1 yılÇıtır ne ya kardeşim? Hadi kadın düşmanı erkekleri anlıyorum da bir kadın da çıtır tabirini kullanmamalı bence
20 Yorumla
+1 yılÖnemli olan hissettiğin yaş 34 yaşındayım ahım gitti vahım kaldı ama çıtır hissediyorum hahahaha 🤣🤣🤣
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl24 e kadar çıtır sayilir kızlar, sonra olgun oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka yaaa 25 yaşına gircem hala citirim
Cevap sahibi+1 yıl@Uzgunkiz110 ona bakarsan ben de 40 a gireceğim halen çıtırım ama görüntü ile olay bitmiyor.
Biyolojik yaş da önemli
+1 yılErkekler acisindan citir mitirin önemi yok abi. Yok milf sevdasi yok liseli sevdasi falan filan yani. Bana kalirsa 30larina kadar tum kadınlar citiriz yani
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTipe bakar, 20 likler var 60 gibi, 50 likler var 20 lik gibi..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSu erkeklerin kadın porsuyor kim dedi kimin pörsüdüğü belli oluyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boyutların ve yaşına göre daha genç görünmek önemli çıtırlık için yaş değil.
10 Yorumlakızlar her zaman erkekler hic bi zaman askom
20 Yorumla
+1 yılBence maxmum 40 🫠🥰😘 şu an 24 yaşındayım şöyle bı 40 geldiğimde tekrar bı yorumlaya bilriim 😅
27 Yorumla- +1 yıl
Şimdiki 40 lar bizden daha genç duruyor 😅 o yüzden hiç sanmm
- +1 yıl
@masall8989. Haklisin doğru 😅😅
- +1 yıl
Bilmm ki
+1 yılbiz kadınlar yaş farketmeksizin her zaman çıtırız hhahaha
21 Yorumla- +1 yıl
Aksjsjhd synen canım türkiye de olabilirsiniz
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 22yasina kadar çıtır. 22-30 arası kullanışlı. 30 mecburiyet
00 YorumlaBence 3olu ve 40lı yaslardakiler. Erkekleri daha karizmatik, kadınları daha kadın. 20li yaslardakilere bakiyorum coluk cocuk onlar :))
00 Yorumla
+1 yılKadın 20 yaşında farklıdır 35 farklıdır Aydemir Akbaş anlatmıştır bu durumu
00 Yorumla
+1 yılValla benim yaşım 38 ama kendimi hala çıtır kıtır hissediyorum
01 Yorumla- +1 yıl
bakımlıysan sıkıntı olmaz
Çıtır dediğin 18,19 işte sonrası genç kadın oluyor sonra da olgun kadın oluyor 30 sonrası
00 Yorumla- Devamını Gör (164)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat