Arkadaşlar ailem beni umursamıyor, nasılsın demiyorlar hele babam
Kendimi kötü hissediyorum
Kendimi kötü hissediyorum
peki sen ya da varsa kardeşlerin, siz onlara hal hatır soruyo musunuz? ya da diger kardeslerine ayri sana ayri mi davraniyolar oyle bir durum mu var? çocugunu takmayan anne babaya sahip olmak cok uzucu. sorun ya sen de ya onlarda
Şöyle söyliyim 2 oğlan kardeşim var onlarla çok iyi geçinirim ama babama karşı sıcak davranamıyorum kötü davranıyorum ama elimde değil
hmm, ilk kopukluğun nereden kaynaklandigini bilmek gerek aslinda. eger ailen eski kafalıysa aranızı düzeltmek sana düser. kötü davranma ne olursa olsun onlar ana baba. eger gercekten aranız düzelsin istiyosan sen hal hatır sor, mesela bir gün eve bir tatlı al ya da bir supriz falan yap arada bir. sabah uyanınca baba nası iyi uydun mu vs. ya da sen sor günün nasıl gecti anne.. kibir yapma sen alttan al bir dene 1-2 hafta. mutlaka aranız daha iyi olucaktir. eger olmazsa konus anne niye hic nasilsin demiyosunuz de, acik acik konus onlar ailen. konus rahatca. bir de oğlan öztürkçede "kız veya erkek çocuk" anlamına gelir. o yüzden erkek demen daha uygun, yanlis anlama sadece bilmiyosan, bilgi olsun diye dedim
Tamam oğlan demem ayrıca yardımcı oldun çok teşekkür ederim bu dediklerini deneyeceğim
uzulme sende guclu olmaya bak ben sımdı aılen ıcın bır yorum yapmak ıstemem kotu de olsa onlar senın aılen canların yanı ınsallah duzelır mutlu olursun
Allah Razı olsun
Bide sen dene bakalım ailene hal hatır sormayı. Babacım ya da annecim nasılsın? Günün nasıl geçti diye sor. Onlarında hoşuma gider böylelikle karşılığınıda alırsın :)
Ben soruyorum ama her gun gidip sariliyorum seni seviyorum annecim diyorum her gun kalktigimda ilk yaptigim sey anne nasilsin iyi uyudun mu sormak oluyor. Ama beni o bile umursamiyor sevmiyor neden ben ne yaptim
Bence bukadar kafana takmamalisin zamanla duzelir zamanla onlarda ne yapmadiklarinin farkina varirlar
Onlar çok rahat ancak ben ölürsem farkına varırlar emin ol
:( :(
Cevap
10Cevap
boşver salla gitsin benim kilerde hiç umursamıyor umurlarında bile deilim varsa yoksa kardeşim onlar için alıştım ben ev tuttum şimdide kafama göre takılıyorum birkezde merak edip arasalar gam yemeyeceğim
Şuanda beni anlattın
gerçekler bunlar arkadaşım bayan olmasan erkek olsan derdim sana ev tut kendine ayaklarının üstünde dur tabi bir yerdende yine ailenle bagını koparma onlar sevmesede deger vermesede sen yinde arada bir ara benim gibi ayda birkez ararım sadece ben evden gittim diye hiç bişe demediler
Hala arayıp sormuyorlar mı?
yooo arada bir bazen annem geliyor
Inşallah aran daha iyi olur ne diyim Yalnızlık zor hele ailen tarafındansa o çok daha kötü
ben sana bir ara birşey anlatmak isterim mesaj atarsan özelde konuşuruz sana bir akıl vericeğim anlattıktan sonra
inşallah seninde iyi olur rabbim kimseyi yanlız koymasın
Âmin
:)) üzülme , bu durumdan sen ancak kurtara bilirsin kendini.. umursamalarını sağla bir şekilde
insan kızını umursamaz mı ya niye böyle oldu ki bir şey mi yaptın?
Gerçekten aramız hiç iyi değil babamla, ben soğuk davranıyorum oda bana öyle sevemiyorum ama böyle hissettiğim için kendimi berbat hissediyorum da
Benimde oyledir genelde
Hm senin de mi durumlar kötü?
22 yaşına gelince görürsün sebebini..
Neden ki?
desem anlamazsın bu bir, ikincisi inşallah kendin tecrübe edersin, üçüncü diyeceğim de insallah tecrübe edersin. çünkü tecrübe edersen mutluluğu ve endişeyi aynı anda yakalayabilirsin.. bu ikisi mükemmel bileşen.. sana numaramı veriyorum. bundan dört sene sonra ara beni. çok başın sıkışmadığı sürece arama
Teşekkür ederim
Aranizda birsey mi olduda boyle neden ki
Hayır hep böyleydik babam harçlığımı verir ama sohbet yok sevgi yok sanki kızı Değilim gibi bu durum çok üzücü
cami ac atla düzelirsin
Iyi fikir valla en azından değerli olurum
bende aynı durumdayım :(
Of of :(
Kesinlikle 👍
Kesinlikle kardeşim sağolasın
Inşallah
Bende seni umursamıyorum -.-
Sen onları ne kadar umursuyorsun?
Aslına bakarsan ben çok soğuk biriyim ama sonuçta onlar benim ailem babamla günde 2 dakikalık bile sohbetim yok :(
sende onları umursama :D
Öyle yapıyorum zaten ama onların umursamaması üzüyor
Keşke öyle kolay olsa
Aynn hergün banada öyle geliyor
Bu sorun bitek bende yokmuş demek ki neden böyle davranıyorlar ya
ah ah ailemizden gördüğümüzü evladımıza yapmayalım
Senin durumda kötüymüş
Yanlış düşünüyorsun
Haklısın 😊
Iyi geceler 😊👍
Bir nedeni illa vardır.
Annem soğuk davrandığımı Söyler hep ama ben böyleyim yani yapabileceğim bişey yok
İnsan ailesine soğuk davranmamalı ama
Of of :(
Üzme kendini
Yardımcı olduğun için Sağol
Önemli değil
Nasilsin:/
Allah Razı olsun iyiyim sen nasılsın?
İdare eder :/
bir problemin mi var?
Basim agriyor canisi
Tek derdin bu olsun geçmiş olsun
Tesekkurler