Gereksiz yorum yapacaklar yapmasın. Olumlu ve olumsuz yanları nedir?
1 ay
Olumlu yanı erkeğin daha olgun ve hayatı bilen biri olması, kıza hem maddi hem manevi rehberlik edebilmesi. Dezavantajı ise kız henüz kendini tam tanımamışken erkek çoktan hayatını oturtmuş olabilir, bu da güç dengesizliği yaratır. Ayrıca çevre baskısı ve farklı enerji seviyeleri sorun olabilir.
Ikinizde hayatin baska asamalarindasiniz belki, o okuyor, sen calışma hayatındasın, O calışma hayatına baslayacak mi, gelecek hakkında nasıl hayalleri ve hedefleri var, belki kariyerinde ilerlemek istiyor, belki evlenip coluk çocuğa karışmak istiyor. Hepsi ihtimal dahilinde. Mezun olup calismamayi secen kisiler var, birçok olasılık var. Sen ne durumdasın ve ne istiyorsun, o ne durumda ve ne istiyor, butun mesele bu bence
Benim çalıştığım kurumda ben yöneticiyim o stajyer
yaşına göre olgun olması lazım. Naz niyaz çekilmez bu yaştan sonra.
Yaş farkı olan ilişkilerde en önemli nokta duygusal olgunluk 🤍 Eğer 20 yaşındaki kız kendini tanımaya yeni başlıyorsa 31 yaşındaki erkeğin daha deneyimli olması dengeyi bozabilir. Kontrolcü tavırlar çıkarsa yorucu olur 🚫
Avantajı şu olabilir: Erkek daha oturaklı ve sabırlıysa ilişkiye güven verebilir 💫 Konuşarak sınırlarını netleştirirsen daha sağlıklı yürür 💬💕
Cevap
2Cevap
31 yaşında gibi gözükmüyorsa erkek sıkıntı yok ama biri evlenicek yaşta diğeri daha yeni hayatını kuracak yaşta hayata daha yeni atılmış
Bana genelde 26-27 gibisin diyorlar ve genelde 20-23 yaş grubundan teklif alıyorum.
çokk berbathh
Çok itici
28 yaşındaki yaşlı bir kadın olarak kıskançlık beslemeniz çok doğal.
subyanciliktir
Sübyancısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?