+1 yılYaşa niye takılıyorsunuz arkadaş ben anlamıyorum ki ya hayır yani ünlü olunca aralarında ki fark 25 30 oluyor kimse buna ses etmiyor da sıradan insanlar bunu ne diye kafalarına takıyor bi türlü anlamış değilim yahu aranızda sevgi varsa kime ne sen bak sevdana sevdasına millete göre mi sevgi bulup arkadaş bulacaksınız anlamıyorum ki
22 Yorumla- +1 yıl
Parasal mevzudan ötürü...
- +1 yıl
@Freddy1616 sende parayı herşeyi satın alır san geçmişten bir dakika silemez ömründen bir saniye satın alamaz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu cevabını okudum. Öncelikle sen çocuk sayılcak yaşta değil kocaman genç bir kadınsın. Yaş farkına gelince gayet normal. Sen bu adamı gerçekten seviyorsan kafanız uyuşuyorsa bu saçma soruyu sorman bile hata. 8 yaş alt tarafı 18 28 yaş değil ya. Örnek vermek gerekirse benim annemle babamın arasında da 10 yaş var ve gayet iyi anlaşiyorlar. Başka tanidiklarimda oyle kimse sorun yaşamiyor. Ve zaten sorun yasayabilcegin bir yas degil. Ben 25 yasindayim 29 30 yasindakileri seviyorum kesinlikle. Ama bir keresinde 20 yas buyukle sevgili olmustum cok uzun zaman surdu dedigim gibi karakter anlasabilmek cok onemli ben hayatimda kimseyle onunla anlasabildigim kadar anlasamadim kimse beni onun gibi mutlu etmedi. 20 yas benden buyuktu fakat sanki o benden kucuk gibiydi. Bir kere kavgamizi bilmem. Ruhu hep cocuk genc kalmis. Kafa uyumu her seyden once cok onemli. 8 yasi sakin sorun etme. Çok gereksiz yani sorun etmen. Arkadaslarina falan da sakin bakma. Hani demisler ya yasitlarinla ol o buyuk gibilerinden. Çok şaşırdım hala boyle dusunenler var mi? Ben ortaokula giderken ilk sevgilim olmustu benden 4 5 yas buyuktu onun icin buyuk diyordular olmaz diyodular ama bir yandan bu dusuncelerinde hakliydilar cunku burada sorun olan benim kucuk yasimdi. Aradaki yas farkimiz degil. Liseye gecince her sey normale döndü. Kimse arada yas farki var falan demedi. Arkadaslarinin akli cocukluklarinda kalmis. Yetiskin olduklarini kabullenemiyorlar galiba. Yani kisacasi senin yasin zaten yetiskin buyuk kadin yaşı arada da öyle fark yok takma.
54 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kıvanç125 Olması gereken budur. Herkes böyle düşünebilmeli.
- +1 yıl
Benden 16 yas küçük sevgilim vardı kısa sürmek zorunda kaldı ama ben hayatımda onunla anlaştığım kadar kimse ile anlasmadim çok doğru anlatmışsın
+1 yılMerhaba yaşa takılma bence dış görünüş yakışıyorsaniz problem yok başkalarinin dedikleriyle sevdiğin bir insandan vazgeçme benim dayım 40 yaşında genç duruyor dayım konuştuğu kizda 28 yaşında ve gayette yakışiyolar oyzuden kendin karar ver seviyosan başkalarının dediklerini bakma sen en iyisini bulsan bile onuda eleştiren kişiler olucak sonuçta hadi dikkat et kendine 😊
20 Yorumla
Yaşın çok önemi olmadığını düşünmeye başladım. Erkekler her türlü erken ölüyor 🤦♂️😀 Fiziken ve duygusal açıdan birbirimize sağlıklı ve dengeli karşılıklar verebiliyorsak yeterli bence. Ama genel anlamda kendimden örneklersem benden bir kaç yaş büyük olanlarla ve en fazla 3-4 yaş küçük olanlarla iyi anlaşıyorum. Ve bu herkese göre değişebilir. Kimseye göre net bir kuralı yok. Hepimiz ölücez 🤦♂️😀
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır oldukça normal yani çok bir fark yok ki arada sen 26’sına adam 34 arada sekiz yaş fark var oldukça İdeal bence
10 Yorumla
+1 yılEvlilik için 10 yas ve altı normal 7 ve daha az yas farki daha iyi tabi... cinsellik icin ise 18 i geçen herkes birbiriyle iliski yaşayabilir karsilikli istek begeni arzu varsa tabi
13 Yorumla- +1 yıl
Evlilik mi düşünüyorsunuz
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Karsilikli kabullenme sahiplenme varsa ne güzel... mutluluklar dilerim... erkekte olmaz da sende yas ile ilgili arabaların varsa şüphe varsa daha genç yakışıklı biri çıkar mı ki diye düşüncen varsa o düşünceleri öldür göm çöpe at yoksa gönlün kayar oyle biriyle karşılaşınca soğudum seviyorum sandım uyumlu degiliz gibi bahanelere sığınıp kendinde rahatsiz ve mutsuz olursun karşındaki de...
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani açık konuşmak gerekirse bu direk kişinin kendi tercihlerine bağlı bir olay. Eğer ki iki kişi anlaşıyorsa normaldir. Ama bazı insanlar mesela maksimum beş yaş büyük der bazısı on yaş büyük olsun der bazısı aynı yaş olsun der. Yani bu bir kişisel tercih. Ama şans verilmeyecek bir yaş aralığı değil bana göre. Denenebilir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence olmaz arada çok yaş olmamalı diyenlerdenim kendi. gorusum
31 Yorumla
Soran+1 yılFark en fazla kaç olmalı sence?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen 48 yaşındayım ve geçen hafta sonlandırdığımız ilişkimde kadın 32 yaşındaydı. Çok da güzel anlaşıyorduk.
13 Yorumla
Soran+1 yıl16 yaş biraz abartı
- +1 yıl
O zaman 12 de abartıdır
Soran+1 yıl8 yaş var bizde
26 yaş çok olgun bi yaş 35 yaş ilede aynı olgunlukta
22 Yorumla
Soran+1 yıl33 34 yaşında erkeğin olgunluğuna denk gelir mi sence?
+1 yılDeyil normal aşk ve sevgi varsa aşılmayacak engel yok
12 Yorumla
Soran+1 yılFark çok mu peki 🤔
- +1 yıl
Deyil kadınımla benim aramda 9 yaş var biz çok mutluyuz. Bu ilişkiyi başlatan da o
- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılBen 40 yasindayim 24 yasinda sevgilim. var asla abes değil
12 Yorumla
Soran+1 yılSeninki çok fazla
- +1 yıl
Asla fazla değil önemli olan anlasabilmek ben onu o beni çok iyi anliyordu
+1 yıl22 yaşında sevgilim vardı arkadaşım benden büyük olmasına ragmen 19 yaşında sevgilisi var kafalar uyuştuktan sonra hiç bir önemi yok elalem neder diyorsan onlar herzaman bir şey der onları kafaya takma
10 YorumlaSizce diye sormuş olduğunuz için, bence abes benim kanaatimce max fark 6 olmalı
14 Yorumla
Soran+1 yıl6 ve 8 yaş ne kadar farkeder ki
Soran+1 yılOrası öyle tabi ama demek istediğim 8 yaş çift abes kaçıyorsa 6 yaşta abes kaçar bence aynı şekilde
+1 yılBen gayet ideal olduğunu düşünüyorum kadınlar erkeklerden daha küçük olmalı çünkü erkek ayak uyduramiyor kendi yaşıtı ya da üstüne, en azından benim için durum böyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafalar uyuşuyorsa sizce 3 tekil kisiye bir şey demek düşer mi? Bence düşmez. Seviyorsanız geri teferruat. Gerçi birde aileler var onu unutmamak lazim.
10 Yorumla Bendeki mantık her zaman şu dur insanların akıl ve olgunluk yaşı önemlidir düşünce seviyesi anlayış seviyesi bu özellikler birbirine yakın ise bir sorun olabileceğini düşünmüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKız ben sana kurban olurum ne ince bir düşünce geçen gün 18 yaşında çocuk 33 yaşında adamla sevgiliyim diye savunuyordu gayet normal aranızdaki yaş farkı
12 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Normal bir Aralık. Eşimle aramda 8 yaş var. Olgun bir adam olduğumu söylerler ama eşimle kıyaslayınca bazen o daha olgun bile olabiliyor :)
fazlası sıkıntı olabilir ama 8 yaş çok değil10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu yaşlarda biraz fazla , sen 30 adam 38 olsa daha uygun olurdu ama yine de olmaz diye birsey yok tabii sizinkinde de
25 Yorumla- +1 yıl
Beence gayet normal
- +1 yıl
@igmertolukaga yaş araligi normal de kız bence biraz genç birkaç yıl sonra yaş fark etmeyecek demek istedim
- +1 yıl
@Masmavi100 Yaş ilerledikçe aradaki makas kayboluyor dimi
- +1 yıl
@igmertolukaga evet iki kişi de 30-35 üzerine geçtiyse aradaki farkın çok anlamı kalmıyor
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Gayet ideal bence..
Bir erkeğin, kızdan 8 yaş büyük olması normal bir ilişkide kabul edilebilir bir yaş aralığıdır..20 YorumlaIkisinin de yaşı büyük olgun yaşlar
Ama erkek 27 kız 19 olsa mesela aynı yaş farkı ama doğru olmaz
Sizin ki olabilir normal20 Yorumla
+1 yılAbes tabiki olur mu zinhaaar haraaaam olur mu ya neme lazım keser biçer Allah korusun 😀😀😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence ideal aslında her zaman yastan ziyade kafa yapısıdır bana göre
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz daha genç birini bulsan daha iyi olur sanki ya çocuğunuz olasıya yaşlı olur çünkü
12 Yorumla
Soran+1 yılMesela kaç gibi daha genç derken?
Cevap sahibi+1 yıl28-32 arası en iyisi bence yaşına göre
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence kendi yasitin biriyle olmalisin ileride fikir ayriliklari cok cikar
11 Yorumla
Soran+1 yılBirebir yaşıt yani ?
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 15 yaşa kadar normal bakıyorum ben. Erkekler kadınlara göre geç olgunlaşıyor çünkü. Benle eşim arasında da 7 yaş var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. 8yaş olabilir bence sıkıntı değil. özellikle 26 yaşında oldugun için
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 8 yaş problem değil zaten en az erkek 3-4 yaş büyük olmalı
20 Yorumla26 yaşa çocuk mu dıyorsun sen vay haline 😂. Yaş farkı yok çok, normal
20 Yorumla
+1 yılOlması gerektiği gibi. Biz erkekler geç olgunlaşıyoruz maalesef.
10 Yorumla
+1 yılhiçte abes değil aksine çok uygun kafalar uyuştuktan sonra yaş sadece sayıdan ibarettir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok değil ama biraz daha az olsa daha iyi anlayış ve kuşak açısından
12 Yorumla
Soran+1 yılMesela kaç gibi?
Cevap sahibi+1 yıl5 yaşı fazla geçmemesi iyi
Gizli Üye(25-29)+1 yılKsden bi sapik herif vardi benden 10 yas buyuk cirkindi de zaten anlasamadik allah kurtardi darisi sana genc citirlar varken niye yaslilara bakiyosun derler adama
22 Yorumla
Soran+1 yılBaştan niye konuştun ki
Cevap sahibi+1 yılIlgisi hosuma gitti
+1 yıl10 yaşa kadar normal görüyorum. Yaştan daha önemli dikkat edilmesi gereken şeyler var, öncelik olarak onlara dikkat edilmesini tavsiye ederim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılÇok abes değil, görünüm uyumu da önemli ama... uçuk bir fark değil... Arada sevgi bağlılık varsa düşünme fazla...
10 Yorumla Asla değildir neden abes olsun ki erkeğin olgunu makbul bana göre
22 Yorumla
+1 yılBana çok gelmedi aslında kafa yapısı uyuyorsa.
20 Yorumla
+1 yılTabiki de kaçmaz önemli olan şey yaş değil sizin uyumunuz eğer birbirinize uyum sağlıyorsanız yaşın bir önemi yok bu 30 yaşındaki biriyle 70 yaşında biri arasında olacak bir ilişki türü değil
20 Yorumla
+1 yılbence değil, benim anne ve babamın arasında 10 yaş fark var, sevdiğin kişi ile olduğun sürece yaşı önemli değil bence ama çokta abartmamak gerekir, sizinki gayet normal bence
20 Yorumla
+1 yılmerhabalar suanlık abez olunmaz ama ılerıde olabılır yasantı degeısıklıgı erken yaslanma gıbı durumlar kadının gozunde kötudur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. 8 yaş benim için çok
Ama arada çekim varsa yaş farkı esnetilebilir10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAradaki yaş farkı fazla değil. Önemli olan aranızdaki ahenk
10 Yorumla Bence yaşa takılmak cok. yanlis. birlikteyken mutlu musun, kafa yapılarınız uyuyor mu
10 Yorumla
+1 yılGeçen arkadaşım evlendi erkek 55 kiz 30 yaşında ve gayette birbirlerine yakışıyorlar... yaşa o kadar çok takılmayın önemli olan ruhların buluşması uyuşması...
12 Yorumla- +1 yıl
tamam işte karı adamı yatakta gebertir sonra mirasss
- +1 yıl
@Freddy1616 adam aktif sporcu ve dr... o dediğin burada geçmez...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıliki kisi arasinda bir sıkıntı olmuyorsa kimseyi ilgilendirmez
10 Yorumla Bence normal hele bu zamanda.
22 Yorumla
Soran+1 yılEskiden normal değil miydi ki?
+1 yılBi zaman sonra sıkılırsın senin enerjinle onun enerjisi uyuşmaz o evde yatıyım der sen cluba gitmek istersin mesela
20 Yorumla8 yaş var dostum abartma bir şey olmaz iliskine devam et
00 YorumlaÇok bence bana göre Max 5 olmalı
12 Yorumla
Soran+1 yılFarkın fazla olması bir yana 26 ve 34 abes kaçıyor mu peki sence ilişki olarak?
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Anlaşabiliyorlarsa sıkıntı yok
12 Yorumla
Soran+1 yılFark abes mi peki 26 ,34?
Gizli Üye(36-45)+1 yılLimit diyelim daha yukarısı toplumda hoş karşılanmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanım yine aranızda 8 yaş var bizim aramızda 11 yaş fark var bence yaş aşka engel değildir iki gönül bir olduktan sonra samanlık seryanlık derler
10 Yorumla
+1 yılDayılarınızla çıkmaya ne kadar meraklısınız
11 Yorumla
Soran+1 yıl26 da çok küçük değil
Lan ne alaka sanki arada 50 yas var a mıa
11 Yorumla
Soran+1 yılSakin kanka 😅
Ben bir fark göremedim.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan?
Soran+1 yılAçar mısın?
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Genç çaliskan olsun istiyosun e sense haklisin
12 Yorumla
Soran+1 yılGenç olan benim
+1 yılBana abes gözükmedi anlaşabiliyorsanız ve mutluysanız yaş farkınız aşırı değil
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olabilir kız okadar güzel değilse
18 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka güzellik?
Soran+1 yılÖyleyse sana mesela 24 25 yaşında güzel bir kız bakmaz (29 sun sanırım) bakması icin biraz çirkin olması gerekir. Doğru mu anladım
Soran+1 yılÇok arkadaşım var 24 25 yaşında 29 30 yaşında adamı kart buluyor. Banada kızıyorlar yaşıtların dururken ne işin var diye
Soran+1 yılİşte her kız benim gibi düşünmüyor ben olgun sevenlerdenim
- Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bişey olmaz devamke
12 Yorumla
Soran+1 yılKız adama göre çocuk kalmaz mı 34 erkek
- +1 yıl
Erkekler geç olgunlaşır bişey olmaz çıtır kalır diyelim
+1 yılYok canım ya bence çok abartılacak bir fark yok
40 Yorumla
+1 yıl10 yasa kadar normal geliyo bana. Eger uyum varsa
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok. Erkek evli mi
27 Yorumla
Soran+1 yılHiç evlenmemiş
Cevap sahibi+1 yılİyi bari. Ama yaş farkı çok. Bu yaşa kadar neler yaşamıştır. Sence birini sevebilir mi
Soran+1 yılAdamın şimdiye kadar hiç sevgilisi olmamış ki? ben ondan daha tecrübeliyim sevgili konusunda ☺️
Soran+1 yılHiç bir şey yaşamamış bu yaşa kadar ne sevgili ne başka bir şey ilk konuştuğu kız benmişim
Cevap sahibi+1 yılMaddi durumu nasıl tipi felan
Soran+1 yılGideri var tip olarak maddiyatida fena değil. Hiç kız arkadaşı olmamış adamın ama yinede eline kız eli değmemiş 34 e kadar öyle diyor
Cevap sahibi+1 yılÇok değişik öyle erkeğin ya parası yoktur ya tipi
+1 yılGünümüz ilişkileri hep böyle artık gayet normal ama 25 erkek 26 kadın olsa kusursuz bi ilişki derdim 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin çoğu büyük kadın seviyor zaten
- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler