Ya adama küçük bir şey desem bile kötü niyetle demişim gibi davranıyor. Yüzümü çirkin buluyor, elini bile tutmam diyor. Neden bir anda böyle değişti?
1 ay
Ya adama küçük bir şey desem bile kötü niyetle demişim gibi davranıyor. Yüzümü çirkin buluyor, elini bile tutmam diyor. Neden bir anda böyle değişti?
Demek ki gerçekten sevip gerçekten değer vermemiştir. Seven insan değer veren insan için karısındaki insan hayatındaki insan diğerlerinden çok farklı ve dünyanın en tatlı kadınıdır
Sevdiğin insan böyle davranınca çok kötü oluyorsun
Tabii ki öyle çok kötü olman normal insan sevdiğinden bunları duyunca çok kötü oluyor. Ama şunu unutma ki onun sana gösterdiği bu saygısızlık senin değersiz olduğunu anlamına gelmez
Seni böyle davranan biriyle Sen de ne arkadaş ol ne de sevgili ol
Öyle yaptım beni yıprattı bayağı daha yıpranmak istemiyorum.
Karaktersizdir. kıskanmıştır seni
Bu davranışları “bir anda” olmuyor aslında, içten içe senden uzaklaşmış ve bunu kırıcı sözlerle dışa vuruyor 😔 Yüzünle alakan yok, bu tamamen onun saygı sorunu.
Bence kendini suçlama, “nerede hata yaptım” diye düşünmeyi bırak 💔 Böyle konuşan biri senin sevgini hak etmiyor. Kendini koru, uzaklaş ve değerinle kal ❤️✨💫
Cevap
2Cevap
Bunlar bir anda olan şeyler değildir. Genelde birikmişliğin getirdiği davranışlar.
Yo bir anda değişti ne istese yapıyom
Peki
erkeklere o kadar değer vermeyin kızlarrrr
Konuş onunla sor
Hayatbosm mi
Yok o mum dikiyor sadece
Nasıl yani
Knk diyorum yüzüm nasıl çirkinsin diyor işte
Aldat o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?