Düzgün bir insana iftara atan erkek?

Akrabanın oğlu düğünde beğenmiş görmüş ekledi konuştuk annesiyle geldi bize hareketleri hiç normal değildi benimde hatam oldu 2. bulustuğumuzda elimi tutmaya kalkıyor ben elimi çektim benim elim kirli mi diye duygu sömürüsü yaptı ondan sonra her konuyu cinselliğe çekiyor ben seninle konusmıcaksam bu şekilde kimle konuşucam falan filan bende yalnızlıktan korkan biriyim hep yanlıs insanlara denk geliyorum annemle babam ayrı babamdan hiç sevgi görmedim dedim 26 yasına geldim benim yasıtlarım yuvasında çok mutlu özendim ama adam değil asırı kıskanc dısara çıkarken fotoğraf at bakiyim ne giydin diyor kapalı tesettürlü olmama rağmen kendileri zengin ben diyor calısmıcam bizim paramız var falan dönüyor sonra kredi borcu falan yaptım bilmem ne benle konuşurken 3 iş değiştirdi ben tepki verince en son çıktığı işi bir hafta söylememis başka ise girmiş herşeyini tolere ettim saf gibi ağzı küfürlü saçma sapan konuşuyor baştan belliydi ben niye katlandım diye çok kızıyorum kendime sonra bir gün annesiyle falan geldiler annemin telefonunu alıp karıştırmış sen diyor özel numaradan kimle konuştun annen yapmaz sonra diyor arkadaştan yazdım cevap verdin seni denedim iftira atıyor ben napmalıyım canım olduğumu kabul ediyorum çok bağırgan aşırı kıskanç sapık gibi birine yalnız kalmaktan korkup yuvam olsun dedim sevgi görürüm akrabanın oğlu dedim ne yapmalıyım çok üzgünüm çok üzülüyorum

Düzgün bir insana iftara atan erkek?