İnsanların karanlık yönünü görmeye meyilli bir insanım ve ilişkilerimi sürdüremiyorum bir şey gerçek değilse orada kalmak istemiyorum ve gerçek olan bir şey kaldı mı bilmiyorum.
1 ay
İnsanların karanlık yönünü görmeye meyilli bir insanım ve ilişkilerimi sürdüremiyorum bir şey gerçek değilse orada kalmak istemiyorum ve gerçek olan bir şey kaldı mı bilmiyorum.
Kendine olan saygından bu. Güzel bir yön. Güzel olan her şey zordur.
Fakat tanımaya fırsat ver kendine, tamamen hislerinle hareket etme biraz mantıken de gözlemle. Hata ile yanlış arasında çok ince çizgi vardır. İkisini birbirinden ayırt etmek zordur bazen, bunu başarırsan gerçeği de anlarsın. Hatada yol verme , yanlışı affetme. Umarım anlatabildim.
"Hatada yol verme , yanlışı affetme." Bu cümlenixle çok güzel anlatmışsınız. Teşekkür ederim
Rica ederim her şey gönlünce olsun kuzum
Realist olup kendini kandırmaktan ziyade insanların sahte davranışlarını anlayıp çekilebilirsin, kendini koruyabiliyorsan guzel bence
Ama insanların o taraflarını görmeye meyilliyim derken
Her zaman kötü durumlar olma ihtimallerinden ötürü kendin çalıp kendin oynuyorsan o biraz sıkıntı olabilir
İnsanların karanlık yönünü fark edebilmen büyük bir yetenek ama bu yetenek bazen seni yalnızlaştırabiliyor 😔 Gerçek olmayan ilişkilerden uzak durman çok sağlıklı ancak herkes tamamen sahte değil. Sınırlarını koruyup yine de tanımaya alan açarsan hem güvenli hem sıcak bağlar kurabilirsin 💫 Yalnızlık senin kaderin değil merak etme 🤍✨
Cevap
8Cevap
açık olma hiç bir zaman
İnsanların karanlık yönlerini görmeye meyillisin, peki kendi karanlık yönünü görebiliyor musun? Veya var mı öyle bir yönün?
Güzel soru bazen görüyor gibi oluyorum o yanımı ama üzerine detaylı düşüneceğim.
Yalnızlık değil, filtreyi erken çalıştırmanın yan etkisi.
Yani doğru olan yaptığın ama günümüzde insanlar yalanlar arkasında yaşıyorlar
Hep yalnız kalacaksın
Bende o durumdayım ve yalnızım
negatif ruhlu biri
Evetts
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?