Eşim kuzeniyle gece 12’de doğum günü kutluyor, beni anlamıyor ve ağlamama rağmen umursamıyor, haksız mıyım ne yapmalıyım?

Eşimin bi kuzeni var kız ve bana dediğine göre bunlar 10 senedir doğum günlerini tam saat 12'de kutlarlarmış. Biz eşimle şu an vize beklediğimiz için yan yana olamıyoruz ama hep telefonda görüntülü konuşuyoruz ve biz telefondayken kuzeni bunu aradı erken aradı, yani yarım saat erken saat 11 buçukta aradı kutlamak için ve ben onların konuştuklarını duyamadım, koymadı hoparlöre. Ben de kızdım ne vardı yani koyaydın duysaydım, söyleyeceğim zaten diyor, dedim duysaydım söylemene gerek kalmazdı. Dedim kaç gündür onun aklına hiç bir şey gelmediği için kızıyorum, kaç gündür üstüne bu geldi. Kardeşim diyor, arıyor. Ben de dedim ki eyvallah kardeşin kuzenin ama herkesin yaptığı gibi normal saatte yazabilir veya arayabilir, gece saat 12'de bunları sevgililer yapar, benim hoşuma gitmedi rahatsız olduğumu söyledim, istemiyorum. Ben onun eşiyim, belki özel bir şey aramızda konuşuyoruz, o at gece gece arayacak doğum gününde. Biz evlendik, önceden yapıyordun eyvallah ama artık gerek yok dedim, sadece gitsin başka saatte arasın dedim. Kıyameti kopardı, sanane istediğini yapar, ben de onu saat 12'de arayacağım ne var diyor. Çok gücüme gitti. Benim hiçbir şeyimi görmüyor, duymuyor, anlamıyor, beni anlamaya çalışmıyor bile. Çok yoruldum kendimi anlatmaktan, her zaman senin istediğin olamaz böyle saçma sapan şeylerden dedi. Ağladım önünde, ben kalıyorum, geç oldu yatacağım dedi, yazıklar olsun ağlıyorum, önünde bile değil dedim. Napayım dedi, boşuna ağlıyorsun diyor. Beni dinlemediği için ağlıyorum, benim ağlamamı umursamamak, benim hislerimi ciddiye almaması, beni sevmiyorsun dedim, kafanda kuruyorsun diyor. Sadece yoruldum arkadaşlar, çok gamsız bi insan. Şu şekil kapatıl, iş yerinde rahatsız oluyorum konuşmayacağız dedi, ben de anneni, ablanı, arkadaşlarını konuşmayacaksın dedim o zaman, yok onlarla konuşacağım dedi. Ara verelim dedim ben, arama dedim, suratına kapattım.

Eşim kuzeniyle gece 12’de doğum günü kutluyor, beni anlamıyor ve ağlamama rağmen umursamıyor, haksız mıyım ne yapmalıyım?