Eski sevgilim 3 yıllık iliskiden sonra beni birakip gitti, geri doner mi yoksa tamamen bittik mi?

3 yıl önce bir ilişkiye başladık. Uzak mesafeli bir ilişkiydi. Ben 30, kız 24 yaşında şu an. İlk 1.5 yıl çok güzeldi maddi durumum da yerindeydi. İlişkinin 5. ayında ben kızın kötü huylarını keşfetmeye başladım. Sürekli yalan söylüyordu vs ama yakalıyordum ben. Erkeklerden hiç haz etmem. Kıskanırım en başında söylemiştim bunu ona. O da kabul etmişti ama arada eski arkadaşlarıyla konuştuğunda ben kavga çıkarıyordum. Sonra yavaş yavaş çoğunu hayatından ve sosyal medyadan çıkardı benim için. Ben kendisiyle evlenmeye karar verdim huyları, hayata bakış açımız, mesleklerimiz, hayallerimiz benziyordu. 6. ay evlilik teklifi ettim kabul etti. Ailesiyle tanıştım ve ailesi okulu bitince evlenmemizi uygun gördü. Kabul ettim. Ama 3 yıl içinde aileler hiç tanışmadı sürekli bir ertelemeler bahaneler oldu ben arada sırada gidiyordum. Abisinin nişanı, düğünü, vs vs derken gidip gelip aileyle görüşüyordum arada. Sonra kız okulunun son yılı için şehir değiştirdi ve ben de onunla gittim. 6 ay birlikte farklı bir şehirde birlikte yaşadık. Okul bitince geri döndük. Derken 1.5 yıl geçmiş oldu ve benim maddi durumum bozulmaya başladı. Ben bir girişimciyim ticaret yapıyorum işlerim battı ve hayatımı etkiledi. İlişkinin ilk 1.5 yılında Türkiye'nin gezmediğimiz şehri kalmamıştır dersem yeridir. Gezmeyi çok seviyorduk seyahat etmeyi. Motorumuza biner bir yerlere giderdik yazları, kışın arabayla gider haftalık gezerdik. Benim maddiyat bozulunca sorunlar başladı. Haftada 1 kere 200 km yol giderdim görüşmek için bu ayda 1'e çıktı maalesef. Yazları o da gelirdi yaşadığım şehre aracı olmadığı için zordu toplu taşıma ile ben de yorulmasını vs istemiyordum uzak yol kız başına...

Maddiyata bir de benim ailemin sağlık sorunları eklendi zor zamanlar geçirdim ve bunlar ilişkiye yansıdı. Birlikte çalışıyorduk hep ben yazılımcı o tasarımcı. Yeni bir işe giriştik ve onun omzuna iş yükü biniyordu ama ona düzenli bir ödeme yapamıyordum ki o da istemiyordu durumumu bildiği için derken 2.5 yıl oldu ilişkide ve son 6 aydır hep tartışmalar olmaya başladı. İlişki bittikten sonra aslında 4 aydır zaten ilişkiyi bitirmeye doğru gidiyormuş gibi olduğunu görebildim. 6 aydır bir çocuk yüzünden kavga etmeye başladık. Bu çocuk abisinin arkadaşıydı. Detayları anlatmayacağım çünkü dışardan bakılınca aldatmış gibi görünüyor ama çok uzun hikaye olduğu için öyle değil. İlişkimizde benim ona güven problemim vardı hep ve onu hep baskılıyordum soru soruyordum bir yerlere gittiği zaman ve bunları artık benden saklamaya başlamıştı kavga çıkmasın diye.

Velhasıl kelam cuma günü buluşacaktık arkadaşlarla birlikte piknik tarzı etkinlik için geçen hafta. Ama o günün akşamında kavga ettik. Instagram kıl olduğum abisinin arkadaşı bunda engelliydi, engeli kaldırmış ve çocuk buna reels göndermeye başladı ben de telefonumda açık olduğu için gördüm ve delirdim. Hemen görüntülü aradım durumu sordum. Bana hiç cevap vermedi kafa salladı. Niye engeli kaldırdın niye reels atıyor engeli kaldırır kaldırmaz niye reels attı vs cevap vermedi bana. O da ne. Bir de Instagram'dan resimlerimizi sildiğini gördüm bir de. Ona sordum cevap vermedi kızdım sildim dedi sonra kavga edince geri yükledi. Ertesi gün geleyim konuşalım mı dedim derdin ne sana kalmış dedi. Çıktım gittim. Kapının önündeyim arabada gel dedim özür dilerim ben buluşmak istemiyorum dedi. Ben de o kadar yol gidip bu cevabı alınca tamam dedim sadece. Geri dönecek misin dedi bilmiyorum dedim ve özür diledi. Ben de biraz vakit geçirdim onun yaşadığı yerde sonra akşam araba yattım sabaha kadar bekledim belki yarın görüşür ve konuşuruz diye.

Güncellemeler
1 ay
sabah nasıl olduğunu sordum ve midesinin bulandığını kendini iyi hissetmediğini kusup durduğunu söyledi. kahvaltı edelim mi aşağıda bekliyorum dedim yine özür diledi hazır ve iyi olmadığını söyledi. bende yine kızdım ama tamam dedim öğlenden sonra bana adamlar-küçüğüm müziğini göndermiş sonra instagramdan aşk ve sevgiyle ilgili piskoloji içerikli bir reels attı. akşam olucna yine yattım uyudum arabada yarın olsun dedim. gece aramış beni tel kapalıydı üst üste mesajlar vs gittin mi biesymı oldu h
Güncellemeler
1 ay
haber vermedın 12den gece 3e kadar ara ara mesaj atmıs sabah gordum gıtmedım senı beklıyorumö hala dedım hala ıyı olmadıgını syoledı hastaneye gıdelım dedım ve mesajlr kesıldı. onalrca mesaj ve arama hıc bırıne cevap vermedı daha whatsappa gırmedı mesajları okumadı geceye kadar bekledım bve dondum cok yorulmustum 3 gunde. 4 gun yıne arıyorum cevap vermıyor yarım saat ses kaydı attım yıne cevap vermıyor ama dınlıyor en son gıttım atrkadasını nannesını aradım arakdasının nuamrasını kaybetmıstım
Eski sevgilim 3 yıllık iliskiden sonra beni birakip gitti, geri doner mi yoksa tamamen bittik mi?