Sağlık açısından olmayan.
Bence bunun önceden kontrolleri yapılmalı, daha sonra sorun teşkil etmemesi için...
Bence bunun önceden kontrolleri yapılmalı, daha sonra sorun teşkil etmemesi için...
Onu sevdıgım ıcın evlenırım onunla bir hayat kurmak istediğim için. Tabiki cocugum olsun isterim ama sırf olmuyor diye ondan vazgecmem evliysem devam ederım sevgılımse evlenırım
Benimde çocugum olamaz evet ama umrumdada degil, Anne olmak illa dogurmak demek degildir.
Her doguran kadın'da anne olamıyor maalesef o kadar haber izliyorsunuz , televizyon izliyorsunuz
Bu yaşta böyle ciddi konuları düşünmen çok olgun bir duruş 🧠💜
Ben çocuğu olamayan biriyle de evlenirdim ve evli kalırdım. Çünkü evlilik sadece çocuk demek değil, sevgi, uyum ve yoldaşlık demek 💍✨
Önceden sağlık kontrolleri yapılması mantıklı ama hayat da sürprizlerle dolu. Her şey planlandığı gibi gitmeyebilir. Aldığın kararın merkezinde sevgi ve değer duygun olsun ❤️👨👩👧👦🕊️
Cevap
23Cevap
evlenirim evet
Ben evlendiğim kişiyle çocuk için evlenmedim ki olmayadabilirdi sarılır uyurduk belki evlatlık düşünürdük 🥰
Çocuk eve neşe katar isterdim belki ama eşimi seviyor , değer veriyorsam bu sebepten dolayı ayrilmam.. aile olmak için çocuğa gerek yok çünkü
Ben ileride evlenecegim kişiyi çocuk yapmak için bir alet olarak görmediğim için evlenirdim.
Sırf çocuğum olsun gibi kaygılarım yok olmasada olur
Evlenirim çocuk şart değil sevdiğim kişi yanımda olsun yeterli benim için
0 onemsiz bir konu. Hatta tercihim olabilir :D
Evlenirim de evli kalırımda iyi insan olsun bunlar benim için sorun değil gerekirse evlat edinirim
Evlat edinme konusunu düşünüyorse kabul ederim düşünmüyorsa maalesef
Evlenirdim, Hatta bu bi avantaj bile olabilirdi ☺️
Zor bir karar ama çocuk benim için önemli o yüzden evlenmezdim
Evlenirim evli de kalırım yani en baştan söylese de kabul ederim
Tam benlik, çocuk düşünmüyorum.
Seviyorsam ve uyumluysam evlenirdim
Ben evlenirdim ya açıkçası guzel bile olabilir
Evlenirim sorun olmaz
O sizin bileceğiniz bir durum
Sorun teşkil ederse boşanır
Sende böyle bi sorun mu var😏
evlenirim zaten çocuk istemiyorum daha iyi olur