37 yaşındayım ve evli değilim. Çok genç anne olmak isterdim ama olmadı. Çok çirkin değilim ama herkes birbirini buluyor ama beni bulan yok. Üzülüyorum ama ne çare😞
1 ay
37 yaşındayım ve evli değilim. Çok genç anne olmak isterdim ama olmadı. Çok çirkin değilim ama herkes birbirini buluyor ama beni bulan yok. Üzülüyorum ama ne çare😞
Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi yalnız ve olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Seni anne yapmak isterim. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
37 yaş hiç de umut kesilecek bir yaş değil 🥰 Günümüzde 40’larından sonra anne olan çok kadın var. Tıp da imkânlar da gelişti 👶🏻💐
Kendini çirkin bulman kalbini daha çok yoruyor. Değerin dış görünüşünle sınırlı değil. Sosyalleşmeyi artırabilir, hobi gruplarına katılabilir ve süreci acele etmeden ama bilinçli yönetebilirsin 💫
İstersen bir kadın doğum uzmanına gidip yumurta rezervine baktırıp somut tabloyu görmek de sana iyi gelebilir. Böylece hem şansını net öğrenir hem de planını daha rahat yaparsın 🌿💚
Cevap
23Cevap
Hiçbir şey için geç değil.. Bir aday varsa Yumurtalıklar iyi durumdadır diye düşünüyorum.
Bence olabilirsin
37 yaşındayım, baba oldum. Ama boşandım. Sence anne olsaydın ve boşansaydın daha iyi olur muydu? Yoksa şu anki haline şükür mü?
Erken değil ama geç de değil yine de mümkünse acele etmek gerek
Doğru kişi olmadıktan sonra anne olsan napcaksın ki
Yokmu çalışma ortamın sosyal ortamın evdemisin sürekli umudunu kaybetmemen gerek çünkü
çok değil umarım kafana göre evlilk yparsın mutluluklar şimdiden
Var annem 50de doğurdu tekrar. Umudunu kaybetme bulursun birini
Acil yapman gereken işlemler var.
geç kalmaya başlıyorsun
Var var teyzem 45 te doğurdu
Biraz daha çiftleşmessen artık yapma zaten
Hayirlisi olsun bazi yontemlerle hala olabilirsin
Hemen denemeye başla belki okiry
Bende evlenmedim ve erkek te istemiyorum
Su zaman gore gec kalmis sayılmaz sin
Hala doğurgan yaştasın
Geçiyor yal