Tanımadığım kadınlar sürekli para isteyip duruyor. Özellikle kız öğrenciler, bu durum istismara da çok açık bence kadınların maddi olarak durumu çok mu kötü gerçekten
1 ay
Tanımadığım kadınlar sürekli para isteyip duruyor. Özellikle kız öğrenciler, bu durum istismara da çok açık bence kadınların maddi olarak durumu çok mu kötü gerçekten
Oğlum bu terslikte bir iş var. Bugun bir tanesi kimseden para istememiş, öyle hani dilenmemiş sorusu tam aklıma gelmiyordu... Dedim bana bi yazarmısın. Bi yemek parası neyin atayım dedim 40 yılda bir sevap point için. o da sapık sandı heralde para illa cebimde kalacak :D O bahsettiklerinin çoğu öğrenci bile değil kansızlar.
Sosyal medyada gördüğün tablo ne yazık ki gerçek hayatın bir yansıması 🥺
Ekonomi kötü, öğrenciler geçinemiyor, aile desteği olmayan çok kadın var. Bir kısım dolandırıcı da bu durumu kullanıyor.
Hem maddi çaresizlik hem de “kadınlar daha kolay acınır” algısı sömürülüyor. Yardım edeceksen mutlaka doğrulayıp öyle destek olmanı öneririm 🙏✨
Cevap
1Cevap
Bunu bütün insanlar alışkanlık halime getirdi sanal dilenciler kolay yoldan para istiyorlar
Aynen oyle
İstismar derken.. zaten kendinden istenecek şeyi göze alarak dilenen kal. taklar onlar.
Çoğu boş onurlu kadın dilenmez
Bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?