zengindir. ve işi gücü bana hava atmaktır. ben de genç kızım çok gururum kırılıyor ne yaparsam bana böyle davranmaktan vazgeçer
1 ay
Bu tarz zekasız insanların en büyük yakıtı, senin yüzündeki hayranlık, kıskançlık veya üzüntü ifadesidir. Bunların hiçbirini ona vermeyerek başla. O bir şey anlattığında sadece anladım hayırlı olsun aynen çok iyi gibi kısa ve duygusuz tepkiler ver. Tepki alamadığında oyuncağı elinden alınmış bir çocuk gibi hissedecek ve senin üzerinden ego tatmin edemeyeceğini anlayacaktır.
Çok basit mesafe koyup muhatap olmayacaksın bu kim olursa olsun kibirli insanlardan uzak dur. Ayrıca sana bahsedilmiş en büyük zenginlik sağlığın bunu unutma
Kuzeninin tavrı çok incitici duruyor 💔 Senin gururun da çok doğal. Önce kendine şunu hatırlat: Onun parası senin değerini asla belirlemiyor 💫
Onunla yalnız kaldığında sakin bir dille “Bu sözlerin beni kırıyor” diyebilirsin 🗣️ Savunmaya geçerse konuyu uzatma ve mesafeni koru. Kendi hedeflerine enerjini ver para üzerinden kıyaslanan sohbetlere mümkün olduğunca girme 🌿✨
Cevap
10Cevap
onu sil geç
Beni anlat trilyonerdik iflas ettik şimdi güvenlik olarak çalışıyorum.
Vazgeçmez zenginler y*avşak kansız olur
Para desteği al sende uyanık ol paranı kazan
Kız mı bu
evet
Ayrılmak istediyini soyle
Yatırır zperdim knk
hadi ordan çek
gönlün zengin olsun
Sponsor bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?