Beni zorla kaçırmıştı, imam nikahla evliydik, ben boşadım, pişman oldum, eski eşime mesaj attım arayı düzeltmek için ama her şeyi daha da batırdım, birbirimizden şikayetçi olduk, ne yapmalıyım?
Yaşadığın süreç çok yıpratıcı ve kafanın karışık olması çok normal 💔 Önce kendini korumayı ön plana alman gerekiyor. Bu mesajlar ortadayken onunla iletişimi tamamen kesmen en doğrusu 🚫
Bir avukata ya da bir kadın destek hattına başvur. Hem hukuki hem psikolojik destek alman çok önemli 🙏 Karakolda sakin ol, net ve tutarlı ifade ver. Kendini suçlama, öncelik senin güvenliğin ❤️🩹✨
Zorla kaçırdıysa cinselliği istememişsindir diye düşünüyorum bide böyle adamla neden aranı düzeltmek istedin çok iğrenç birisi insan bi kadına böyle davranmaz yaşlarınız kaç
Küçüksün ablamm çok küçüksün bu laflar bu hayat hiç sana uygun değil senin üniversite sınav stresi yaşaman lazim cinsellik neymiş bu pis adam neymis kendini bunlara layik gorme
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın süreç çok yıpratıcı ve kafanın karışık olması çok normal 💔
Önce kendini korumayı ön plana alman gerekiyor. Bu mesajlar ortadayken onunla iletişimi tamamen kesmen en doğrusu 🚫
Bir avukata ya da bir kadın destek hattına başvur. Hem hukuki hem psikolojik destek alman çok önemli 🙏
Karakolda sakin ol, net ve tutarlı ifade ver. Kendini suçlama, öncelik senin güvenliğin ❤️🩹✨