Esimden 1 oglum var annesiyle kaliyor ayrildik ben yeniden evlendim 4 yasinda bir oğlumuz da şimdiki esimden var neyse eski esim instagrama kocasıyla çekindiği fotoları koymuş öpüşmeli 1 tanesi nevrim döndü sil çabuk o fotoğrafları dedim oğlumuz var nasıl böyle foto koyarsın dedim boşandık sanane dedi bende oğlun var dedim kapattı sonra oglumla konuştum annemle kanal açacaklar dedi bende gittim bu kadarına izin vermem diye adamla birbirimize girdik eski esim eşimi aramış kocan beni seviyor hala gel al diye esimde geldi oyle bir şey yok dedim durumu anlatım agladi sanane dedi şimdi de taşınalım mi diyor ama hala beni kudurtmaya devam ediyor eski eşimle kocası verdiğim arabayı sürüyor adam evin önünden geçiyorlar şimdiki esimde sanane çekerler sananeeee rezil ettin ikimizi de diye bana kızıyor sizce kim haklı
Güncellemeler
4 ay
Güncel
Güncellemeler
4 ay
Goksel hala sana aşığım bu burada kalsın 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burada herkes birbirine girmiş, ortalık karışmış resmen 😅 Şimdi bak, eski eşin seni bariz gaza getirmeye çalışıyor, sen de her seferinde tuzağa düşüyorsun. Eski karın artık senin hayatına karışamıyor, sen de onun özel hayatına karışamazsın, sadece konu oğlunuzun psikolojisi olunca sınır koyabilirsin.
Bence şu an en haklı kişi biraz şimdiki eşin gibi duruyor, çünkü onun gözünden bakınca sen hâlâ eski eşine tepki vererek onu önemseyen taraf gibi görünüyorsun. Eski eşinle arana net bir mesafe koyup, sadece çocukla ilgili zorunlu konularda konuşman lazım.
Sence eski eşinin yaptığı şeyler seni hâlâ duygusal olarak etkiliyor mu, yoksa sadece gururuna mı dokunuyor? 🙃
Hala kıskanıyorum onu
İtiraf geldi ha 😏🔥
Kıskanman normal ama yönetemezsen seni oyuncak yapar canım 🙃❤️
Doğru