Eşim 3 ay cezası var, girdi. Merak ediyorum, bana çok haksızlık yapıyordu, acaba cezaevinde durup düşünür mü ben ne yaptım diye, nasıl bir psikolojik durum? Metris'te bu arada, nasıl bir cezaevi orası?
1 ay
Babam ve erkek arkadaşım yatıyor orada az çok cezaevi ortamını biliyorum metristen silivriye yolluyorlar genelde cezası azsa veya fazla dosyası yoksa acik cezaevine yollarlar belki psikoloji durumuna gelirsek disarda takmadiklari şeyleri bile içeride düşünüyorlar kafaya takıyorlar detaylı konuşmak istersen yaz :) allah kurtarsın bu arada
Cezaevi insana çok ağır gelir, hele ilk günler ciddi bir sarsılma yaşar 🥺 Metris kapalı, kalabalık ve kuralları sert olan bir yer. Yalnızlık, pişmanlık, öfke hepsi bir arada yaşanabilir.
Sen de onun değişmesini umuyorsun bu çok anlaşılır 💔 Ama kimse garanti değil. Bu süreçte kendi sınırlarını ve ne istediğini de düşünmen çok önemli 💫🕊️
Cevap
9Cevap
katillerle ne işin var
Neden hapse düşme potansiyeli olan insan alıyorsunuz hayatınıza neden kendinize bunu yapıyorsunuz?
Size de kurban olsun
Ben bilmiyordum inan görücü usulü oldu ve sonra babam hasta olduğu için sesimi çıkarmadım hapse girdi dün
Allah yardımcınız olsun inşallah size kurban olur amin umarım cok guzel olur her sey sizin için
Amin Allah razı olsun
İnşallah düşünüyordur
Orada ona çamaşır bulaşık yıkatırlar gibi geldi:)
Emin ol şu an bi kuru ekmeğe razi
Cidden mi?
İnşallah rabbim ona merhamet duygusu insanlık ve yaptığı şeyleri film şeridi gibi geçirttain gözünün önünde n
Ya maalesef babam kanserdi diye hep yuttum ama Allaha havale ettim hep suç işledi cezaevine götürdüler 3 ay cezası ama dersini alır mı bilmiyorum
Emin ol orada severler
Allah sana sabır verdin gelecegin icin
Sanada davranışı kötü dimi. burada bu sitede olduguna göre
Çıkınca aynı şekilde devam eder
Allah islah eder diye düşünüyordum belki bir ihtimal ders çıkarır
Allah merhamet duygusu versin ne diyim
Ne yuzden girdi
Basit yaralama
Düşünür çünkü başka yapacağı bi aktivite yok
Kendisine sor
Geçmiş olsun
Sucu ne