Benim sözde babam ben bebekliğimden beri çalışmıyor, hep ben annem çalıştık paramızı yedi, bozan dedim boşanmadı, aldattığı halde boşanmadı. Araç aldık annemle, o araçla sürekli kırmızı ışıkta geçiyor, bir şey dediğimizde bağırıp çağırıp duruyor. Evlilik düşündüm, karşıma saçma sapan görücüler çıktı, ben ne yapayım Rabbimin reva gördüğü hayat bu mu, ben ezilmeye mi geldim. Hastayım, bacaklarım tutmuyor, o halde çalışıyorum, babam da kahve köşelerinde paramızı yiyor. Kaçıp gitsem arkamdan herkesten önce babam kötü laf edecek, çıkar yolum kalmadı.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların çok ağır ve haksız 😔 Böyle bir babayla aynı evde kalmak ruhunu da bedenini de yoruyor belli. Önce bunu bil: Bu olanların hiçbir suçu sende değil 💔
Mümkünse kendi gelirini güvenceye alıp yavaş yavaş ayrı eve çıkmayı planlayabilirsin 🏠 Aile danışmanlığı ya da sosyal hizmetlerden de destek almaya çalış. Annenle sakin bir zamanda tekrar konuş belki birlikte hareket edebilirsiniz. Dua etmen kalbini güçlendirir ama yanında profesyonel destek de olsun lütfen 🕊️💚