Gizli Üye(36-45)+1 yıltürk kızları kadar başınıza taş düşsün. bu ne amk ya türk kızları nede şöyle neden böyle... madem gidiyosun git orda eğlen gez toz ne yapıyosan yap. alemin derdi seni mi gerdi? biz de türk erkeklerinin öküzlüğünden şikayetçiyiz. ömr-ü hayatında hiç kıl yoldun mu sen de konuşuyosun? o bacaklar, kollar, kaşlar, bıyıklar ne hallerle bu hale geliyo haberin var mı? iki ay tüm bu saydıklarımı al da sonra konuş. hele de acı eşiğin düşükse tamam s.çtın. 3 seans lazere gittim kökten kurtulalım diye o da acısını toplu çıkardı
32 Yorumla- +1 yıl
rus kızlarında gram tüy yok onlar neden acıdan bahsetmiyor.
Cevap sahibi+1 yılkaçıyla konuştun allasen. bizim türk erkeklerine türk kızı deme de ne dersen de. bizden başka tüm milletler güzel, temiz, kaprissiz, insan evladı... tüm türk kızları o.ospu çocuğu zaten
En İyi Cevaplar
ahahahahha koptum soruna ahahhaa:D
112 Yorumla- +1 yıl
niye koptun soruma :D:D..
- +1 yıl
kızlar çok aşırı olmayacak şekilde kıllı erkek isterler zaten zaaaaa :D:D..
- +1 yıl
sen kendini bile kandıramıyon pampa :D senin gibi kılsız(farzedelim) :D erkekle aynı yataga girmek istermisin ?
- +1 yıl
sende kıllısın ve tek kaşlısın ama unutma ...
- +1 yıl
istisnasın ozaman,ayrıca kendin gibi kılsız bir erkekle aynı yataktayken erkek diyebilirmisin ona ?
- +1 yıl
senin gibi düşünen çok çok az.
+1 yılKaş tı bıyıktı, kardeş sana soruyorum sorucu kardeş
Senin kızkardeşin bu tarz bi dertle muzdarip yaşadımı hiç acaba ?
Hiç biliyormusun bu derdi olanların canlarını nasıl yaktığını şu an ?
Bu arada dikkatimi çeken başka bişi
erkeklerin cevaplarını okudum önce
abi burada kızlara karşı bi soru geldiğinde neden bu kadar Türk Kızı şöyle güzel böyle güzel diyen ve samimi olmayan yalaka çıkıyor.
Sanki siz konuştuğunuz gibisiniz.30 Yorumla
Sen git lazer epilasyon yaptırmış günde 5 kişiyle yatan namus nedir bi haber rus kızlarının incecik kaşlarında bıyıklarında aşkı yaşa , bizim Türk kızlarınında kurbanı ol ! Bizede üzülme , emin ol o Ruslardan vs. senin hoşuna gidenlerden iyi hayat yaşatıp mutlu ediyolar
160 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
hormonel olması muhtemel eli cımbız tutmaktan aciz olanlar düşünsün. ben erkek olsam bi kadının kıllı olmasından iğrenmezdim çünkü erkeklerde daha fazla olan bişey demekki tahammül edilebilir bişey. amacım ukalalık değil ciddi düşüncem bu yönde :D bu arada sana rusyada başarılar beline kuvvett karşim :D
38 Yorumla- +1 yıl
İyide erkeklerde olması normal,olmaması anormal kızlar bile,sakallı hafiften kıllı erkekler tercihimizdir diyorlar! ama kızlar çok farklı kız dediğin narin,bakımlı,temiz olmalı
- +1 yıl
süs bebeği derken suratına bir ton boya sürsün demiyorum,vücudundaki kılları alsın,kaşlarını alsın,bıyık olmasın yeterli...
- +1 yıl
düşünmezsin işte,erkeklik duygusu olmadıgı için böyle düşünüyorsun..
- +1 yıl
başlık aç,erkekler kıllı,tüylerini almayan bir bayanla evlenmek ister,normal karşılarmısınız diye,gör bakalım cevapları...
- +1 yıl
o zaman hepsi aptal ve düşünmekten aciz. kıl erkeklere özgü bişey değil tamam neyi tartışıyoruz şimdi? ben erkek olsam böyle düşünürdüm diyorum? ayrıca bi kadına alıcı gözüyle bakabilirim ve baktığımda o kadar çok rahatsız edici durmuyo..benim asıl demek istediğim niye her şeyden önce bakıma güzelliğe seksiliğe önem veriliyo budalalık işte
kaşlarını ve bıyıklarını almıyorlar çünkü.
anladığım kadarıyla bu sitedeki tüm erkekler de rusyada yaşıyor . o daha ilginç bak. böyle bir soruda sorabilirsin. daha çok xper eder sana.124 Yorumla- +1 yıl
hahaaaaaaaa +1
- +1 yıl
gidiyorum zaten 1,5 sene rusyada yaşamıştım önceden..
Kökenimiz araplardan geliyor değilmi? Genlerle alakalı buda. Kıllı olmaları hiçbirinin suçu değil. Ama ben gördüğüm kız arkadaşlarımda kaş bıyık alıyorlar yani seninki biraz abartı olmuş :D
bende kıl sevmem hatta nefret ederim ve vücudumun her kısmını alırım kesinlikle. Karşımdaki erkektede olsun istemem. Ama gel gelelimki türk erkeklerinde çoğunluğu siyah kıllı. Biz dövünüyormuyuz hayır? Doğal olan bu.36 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde kıl olması normal,ama kızlarda bu normal değil kız dediğin narin,kibar,bakımlı olmalı Türk kızları gibi değil..
- +1 yıl
yeah anormal bir turkish irqim bolaraq kokunuz arabidir.:) Byzanshi adam saymuyor misin ?kanindan Byzans da yok mi ?
ney sigincagni sashirmayashan turkum qizi, acuyorum kim sen qib kokhun yamyamlara dayanduranlaran. sonram keler irqcilik yapanuz sen qib dushunenler. neyin irqciliqidir kim bu ?
sahshim araplari adam saymuyoram ! - +1 yıl
Olabilir yukarıda kesin birşey söylemedim demek istediğim genlerimizde böyle birşey varsa yapılabilcek seyin türk kızlarını aşağılamak onurlarını kırmak olmadığını söylemeye çalışıyorum. Tabi ki bakımla herşey olur ama bunu burda böylece yargılamak kimsenin hakkı değil. Öyleyse biz kızlarda erkekleri karşılaştıralım. Ama olmaz öyle
- +1 yıl
nippon ekledim seni :D
- +1 yıl
haayırlısı be gülüm..
+1 yılTamam anladık havalısın Rusya'ya gidiyorsun Türk kızlarından kurtulup bu zekana hayran olucak Rus kızlarla takılcağın için çok imreniyor aynı zamanda burdaki bıyıklı kızlarla aynı havayı soluduğumuz için gerçekten üzülüyoruz.Nasıl acı içindeyiz anlatamam.Tuturmuş Rusya'ya gidiyorum diye komik havalıergen.
216 Yorumla- +1 yıl
gerçekten üzülüyodum aynı havayı sizinle soludugum için ama artık mutluyum,tay gibi rus kızları beni bekliyor...ergen derkende yaşıma bak.
- +1 yıl
liseliler basmış burayı ben kaçar...İlluminati bu liseliler mk..
- +1 yıl
Noldu zoruna gidince kaçıyosun,burda Rusya muhabbetini bukadar yapıyorsan etrafını aileni arkadaşlarını düşünemiyorum.Git diye bakıyorlardır,liseliler gibi hemcinslerine hava atma çabasına giren aynı zamanda sanki kusursuzmuşsun gibi Türk kızlarını aşağılaman çok olgunca aslında evet Rus kızlar açtı seni bekliyorlar.
- +1 yıl
Orda kaldıgıım 1,5 sene boyunca zaten açtılar,kuluplerdeki kızların kendileri evlerine götürüyor erkekleri,çogu kez evlerinde kalmışlıgım var,yani sizin gibi seks', sapıklık,ahlaksızlık diye düşünmüyorlar.
- +1 yıl
Bende öyle düşünmüyorum ama hala ergenler gibi hava atmaya devam ediyorsunuz ya ne deyim gerçekten gülünç :D
- +1 yıl
ergen olan birisi varsa oda sensin yaşında 18 ayrıca,hadi uyu çarpım tablosunu ezberle sen.
- +1 yıl
Akıl yaşta değil başta,burda bu şekilde konuşunca Ruslar vermiyormuş aman dikkat.
- +1 yıl
Rahat ol sen rus kızları senin gibi kezban değiller,seks yapmayı erkeklere göre çok daha fazla seviyorlar,Türk erkeklerinede bitiyorlar ayrıca alkolik değiliz ayyaş değiliz..
- +1 yıl
Lan oğlum sen beni tanımadan nasıl böyle konuşubiliyosun? Ben kezbansam sende en ala aklı uçkurunda abazasın.Ben Türk erkekleri alkolik ayyaş gibi ithamlarda bulunmadığım halde biz böyle değiliz diyorsun,bana bizim için genellemene yapmanız yanlış derken kendin Türk kızları hakkında genelleme yapıyorsun en alasından kendinle çelişiyorsun yani..Bi biraya veren insanlarla kendimi kıyaslamam bile.Senin kuyruk acın olduğunu herkes anladı zaten,fazla laf etmene gerek yok.
- +1 yıl
Farkındaysan Rus kızlar söz konusu olduğundada sadece seks hakkında yorum yapabiliyorsun,sana daha fazlasını vericek kalbine dokunabilicek insanın olmaması ne yazık.
- +1 yıl
tabi için erkek arkadaş cafe,restaurant'da,sinema'da parasını yemek olan insan demektir! Seks'e yer yok sizin hayatınızda! Seks konusuna girilince veya bir erkek bakınca,abazan,ahlaksız,sapık damgasını vurmak sadece sizde,bi biraya verenler diyipte paraya değer vermiyormuş ayaklarına yatıp,evlenmek istediğinde erkeğe direk ev,araba ve maaş'ını soran sizler değilsiniz haklısınız siz gökten zembille inmişsiniz ;)..
- +1 yıl
Ben şuan erkeklerle ilgili genelleme yapmıyorum,konuyu açtığında beri sürekli kullandığın tek kelime seks ve ne konuyla nede konu başlığıyla ilgisi yok bunun.Ben burdan yola çıkıpta sana abazasın dedim kendi niyetini ele veriyorsun çünkü kimle ne yaparsan yap umrumda değil ama beni tanımadan yok işiniz gücünüz para bilmemne diye genellemelere sokamazsın.
- +1 yıl
konuyu sen buraya getirdin,seks konusunu,uçkur konusunuda sen açtın! söyle bakalım Türk kızlarının hepsi evlenceği kişiye ilk ev,araba ve maaşını sormaz mı ? bunlar olmasa kabul edermi evliliği? yada evlenir mi ? Rus kızları öyle değil işte ;) git araştır biraz sonra beni iyi anlarsın ;) ayrıca Türk kızlarında sevgili demek tekrar yszıyorum cafede,sinemada,restaurant'da erkeğin parasını yemek demek! dünyada öpüşmeyi bile ahlaksızca,sapıkca bulan Tek kızlar Türk kızlarıdır bunu iyi bil.
- +1 yıl
Konuyu buraya getirmemim sebebide senin cinsellikle ilgili olan ve olmayan önüne gelen her yorumda seks kelimesini kullanman,ben seni genellemeye sokmadan yazdıkların doğrultusunda konuşuyorum (Ki zaten kendini ele veriyorsun) ama sen beni tanımadan hemde ben aşkla parayla ilgili yorumda bulunmadan beni genellemeye sokamazsın hatta bütün ulusların kızlarıyla tanışmadan tek bilmemne Türk kızlarıda diyemezsin.Bir Türk kızı canını çok yakmış orası kesin gerisini bilemem.
- +1 yıl
Sabaha kadar kapışırız,tamam yeter haklısın deyip tartışmayı kapatmam hiçbi zaman.Her ne kadar gereksiz olsada.
Sen Türkiye de kalanları düşünme onlar basının çaresine bakarlar imandan temizlikten yoksun insanlarla gecirdiğin günlerin hesabını nasıl veririm onu düşün . hadi hayırlı işler bol günesler
76 Yorumla- +1 yıl
seksenler izleme fazla..Rus kızlarını hayal ediyorum da ah ah ah bekle beni rusya ...
- +1 yıl
niye güldün ?
- +1 yıl
yok.
bu ülkede yaşayanların hepsi aynı ırktan değil genellemeye girmiş bende askerde iken 2 güzel kız gördüm ama sesleri benden kalındı yanlış anlama tro felan değil doğu güneydoğuda birazcık öyle .bir asker arkadaşta 4 gündür traş olmuyorum.ulan kızın sakalı benden fazla demişti :-D ne gülmüştüm.hani bakım yapmak kolay değil anlıyorum.hiç bakım yapmayanlara gelsin senin soru.
10 Yorumla
+1 yılkardeş sen nerede yaşıyosun ben öyle türk kızı pek görmedim kafan güzelken adamın birini kız diye yutturmuşlardır sana
61 Yorumla- +1 yıl
Ben rusya'ya geri dönüyorum geride kalan hemcinslerimin allah yardımcısı olsun.
+1 yılBiz onları böyle kabul ediyoruz. Bıyığı varsın olsun ama yanında sana değer veren olarak olsun rus karilari gib birakip gitmesun ikinci gün :)
70 Yorumla
+1 yılO kızlardan biri seni doğurduğu için önce kendini inceleyerek, bu soruya cevap bulma yolunda müthiş bir adam atacaksın. Gazan mübarek olsun haydi şimdi git ve incele.
51 YorumlaSöylemeyecektim ama sırf sen git diye takma kaş/bıyık taktılar .
61 Yorumla- +1 yıl
gidiyorum zaten..
Ön yargılarınız dağ kadar. Ayrıcada boş muhabbet kusura bakmayında. Yok öyle bi dünya. Ben ne lisede nede ünversitede öyle insanlar görmedim. Ne bekliyosunuz 7.sınıftaki kız kaşlarını,bıyıklarını alıp süslensin mi?
00 Yorumla
+1 yılbaşlığı okuyunca güldüğümü söylemeden edemicem.erkekler bu konuda haklı bazı bayanlar kaş ve bıyıklarını alma konusunda diretiyolar.gerçekten görüntü kirliliği. bazı bayanların kolları bile erkeklerin kolları gibi kıllı.bakım şart kesinlikle.
08 Yorumla- +1 yıl
sorum var ilgilenirsen paptya
- +1 yıl
buyur yaz burda
- +1 yıl
işte öz eleştiriyi kabul eden anlayışlı bir kadın,keşke bütün kadınlar sizin gibi düşünse..
- +1 yıl
teşekkürler.doğruya doğru yanlışa yanlış derim ahkam kesmeye gerek yok. gerçek olan o görüntünün bi bayanda hoş olmaması bayanı erkekten ayırt eden özelliklerin yerine getirilmesi gerekir
- +1 yıl
Bende onu anlatmaya çalışıyorum ama anlayan sizin gibi istisnalar...bayanlar narin,temiz,bakımlı olmalılar onlara bu yakışır...
- +1 yıl
aynen öyle.bayan bayan gibi görünecek,erkek de erkek gibi
- +1 yıl
aynen mesela örnek vereyim kızların çogusu hafiften sakal bırakan erkekleri çok tutarlar ve birazda kıllı olmasını isterler,aynı şeyi erkekler kızlar için düşünürmü ? İşte fark burda dediğiniz gibi..
- +1 yıl
düşünmezler düşünmemeleri gayet normal
nerde görüosunuz bunları ya bzm çevrede ne bıyıklı ne de tek kaşlı kız var uydurmayın.
31 Yorumla- +1 yıl
israilin oyunu değil gerçekler..
hmmm koltuk altlarını almayan ruslar gibi olmalıyız aslında
78 Yorumla- +1 yıl
kulaktan dolmalarla konuşma,1,5 sene rusyada kaldım,erkek oldugumu ozaman anladım.
- +1 yıl
şimdi anlaşıldı senin sorunun vah vah türkiyede kimse iplememiş demkki seni erkek olduğu anlamak için teee rusyalara gittiğine göre yapcak bişi yok biz türk kızları kime değer verip vermicemizi iyi biliyoruz işte
- +1 yıl
dalgamisali süper laf demişsin tam yerine oturmuş :)
- +1 yıl
dalgaseli Rusyadaki kızlar beni çok iplediğine göre,bakımsız Türk kızlarını beni iplememesi mümkünmü sence? Siz Türk kızları ancak paraya dğer verirsiniz,evleneceğiniz kişiye hemen evin varmı,kaç para maaş alıyosun diye soran Türk kızları değil rus kızları değilmi?
- +1 yıl
Elize ingiliz kızlarına eyvallah derimde rus kızlarını hiç tanımamışsın,çok bakımlı güzel olmalarının yanı sıra çokta temizdirler emin ol buna..
- +1 yıl
rus kızlarını bana anlatma istersen o ucubelerden 2tanesi benim oda arkadaşımdı nasıl olduklarını biliyorum geç bunları.Türk kızları değil canım kendini bir biraya satan genelde rus kılzarı yapıyo bunu kimin paraya değer verdiğide buradan anlaşılıyo.Biz türk kızları gereksiz insanları hayatımıza sokmuyoruz senide belliki hiç bir türk kızı hayatına sokmamış kuyruk acın var belliki bu kadar laf ettiğine göre türk kızlarına
cok sacma ! O ZAMAN SANA CEVABIM ŞU : SANA DA HEP TEK KAŞLILAR VE BIYIKLILAR DENK GELMİŞ ... cunku bu devirde bakımsız kız cok nadir..
31 Yorumla- +1 yıl
sen öyle san...
Hepsi böyle diye bir kaide yok, insanlar çeşit çeşit, hepsinin vücutları gelişimleri, ebeveynlerinden aldıkları özellkleri, kendilerine karşı ilgileri farklı farklı...
01 Yorumla- +1 yıl
katılmıyorum..
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemek sen hep onlara denk gelicek bi tipsin ki onlar denk gelmiş. Ha bi de sanırsın Rusya'daki kızların hepsi seni bekliyor.
39 Yorumla- +1 yıl
evet rusyada kızlar teklif ediyor,prezervatif çantalarından eksik olmuyor..
Cevap sahibi+1 yılsorun anlaşıldı. Seni üni.de de böyle kandırdılar bekledin bekledin bakıtn etmiyolar böyle çamur atmaya başladın ama işin kötüsü aynı yalana 2.kez inandırmışlar. Allah vere de Ruslar için de aynı laflarla dönme ülkeye. Hoş gidiceğin de muamma tabi o var bi de.
- +1 yıl
1,5 Sene rusya'da petersburg'da kaldım,1,5 sene kaldıgım yeri bana öğretme,gece kuluplerinde kızların kendileri evlerine götürüyorlar öyle ortamları bilmediğin için beni anlamamanı normal karşılıyorum.
Cevap sahibi+1 yılcanım çok iyi anlıyorum ben seni :))
- +1 yıl
tellam yaaa gidip yaşadıgım yeri bana öğretmeye çalışıyor,tipik bıyık Türk kızı işte..
Cevap sahibi+1 yılHiç işte pis Türk kızları bizi :))
- +1 yıl
evet kıç aralarınızda çok pis kokuyor ayrıca...Rus kızıyla bir hafta balıkesir gönende kaldım sanki kız lavaboya hiç gitmemiş öyle hijyendi yani..
Cevap sahibi+1 yılhöff sus çocuk midem kaldırmıyor bu konuşmayı daha fazla, cevap yazamıycam.
- +1 yıl
İşine gelmeyince öyle dersin tabi bende çok meraklıyımdım yazmaya sen git bıyıklarını kıvırt..
Türk kızları bıyıklı ve tek kaşlı değil. Yani varlar ama çok nadirler. Ayrıca aynı şey türk erkekleri için de geçerli. Aynı zamanda göğüsleri ve sırtları da kıl içinde. Hayır yani üzülüyorum şahsen.
21 Yorumla- +1 yıl
bende size üzülüyorum da artık baglamaz beni..
her kızda erkeklik hormonu da bulunur... o erkeklik hormonu yüzünden istenmeyen tüyler fiskilleniyor. herkese günde 1 bardak papatya çayı öneririm. (tüm kızlara... erkeklere tavsiye etmem)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılsen azerbaycan kızlarını gör o zaman. ben orda okudum tek kaşlı bir sürü var ama türk kızlarından güzeller.
04 Yorumla- +1 yıl
Azerbaycan'da türktür..
- +1 yıl
onlar farklı. türk olmasına bakma. ruslarla karışmışlar. onlarla karışan her millet güzelleşir.
- +1 yıl
Katılmıyorum.
- +1 yıl
tamam gider görürsün o zaman. bıyıklı kızlara talim et şikayet etme :)
+1 yılsen öyle konuş ve onları gördüğün zaman salyan aksın .
61 Yorumla
+1 yılİstisnalar hariç böyle bir Türk kızı yok bence sen şizofrensin ve öyle sanıyorsun..
22 Yorumla- +1 yıl
hayır değilim çogunlugu öyle neyse artık beni ilgilendirmiyor..
- +1 yıl
ben hiç görmedim de ondan... :) nasıl bir yerde yasıyorsan artık sen
+1 yılinan bana öyle olan insanlarin ici senin göremeyecegin kadar güzeldir.
32 Yorumla- +1 yıl
damar yapmış kızlara ayar vermek için..
+1 yılya hadi tamam bıyık olur bari alın lan.. allahtan sarışınım. lösemili gibiyim töbe.
01 Yorumla- +1 yıl
istisnasın..
+1 yılçünkü hepsinin beyni yarım ee tabi ordan çalınan nereeye gitcek direk bıyık kaş olarak dönüyo
14 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkürler pampa :D..
- +1 yıl
reca pampa :D
- +1 yıl
:D..
- +1 yıl
eee nabıyon pampa
Bende turkum ama bıyıksızım ve tek kas deılım o dedııgn her yerde olur bakımsız oldugu surece
01 Yorumla- +1 yıl
İstanbul'da otuyorum...
bıyıklı ve kaslı falan pek rastlamadım ama boyle gercekten kilolu olup daracık elbıseler giyen kızlarımız var hıcmı aynaya bakmıyorlar anlayamıyorum?
11 Yorumla- +1 yıl
bakmıyorlar..
Pehh sen Türk kızlarının öylelerine kurban ol be hepsi öyle değil ayrıca
10 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri de Brad Pitt değil hani.İnsanları dış görünüşüne göre yargılamayın,hepsi gelir geçer.
30 Yorumla
+1 yılşöyle genelleme yapmayın artık
74 Yorumla- +1 yıl
öyle gerçekten...
- +1 yıl
türkiyede bazı kızlar desen anlıycaz ama türk kızları diyosun bu genellemeden sıkıldık artık
- +1 yıl
çogunluk öyle..
türk kızlarının hepsinde yokki,ona bakarsan müslüman esmer erkrkelride çok kıllı yabancı esmerler okadar değil
00 Yorumlakendı resmini koymana davet ediyorum senı birini eleştirmen için onlardan daha iyi olman gerek
01 Yorumla- +1 yıl
aşık olurlar sonra..
şimdi böyle dersiniz o kız 18-24 yaşlarına geldiğinde de peşinden ayrılmazsınız
01 Yorumla- +1 yıl
zaten o yaşlardaki kızlardan bahsediyorum ben..
o kadar da degil anansını satıyım anlamak zordur da bıyıklı tek kaş nedir.
00 Yorumla
+1 yılİstanbul var İstanbul var :D
04 Yorumla- +1 yıl
İstanbul'da oturuyoruz zaten hem ne alaka?
- +1 yıl
Esenler e vs. de İst. deniyor Sarıyer, Nişantaşı vs. ye de :D
- +1 yıl
o yönden haklısın da ben mecidiyeköy'de oturuyorum :D..
- +1 yıl
öyle bi' söylemişsin ki sanki Mecidiyeköy değil de Yeniköy' den bahsediyorsun :D
+1 yılsorunu biraz daha açıp günceller misin lütfen
02 Yorumla- +1 yıl
yani çok bakımsızsınız..
- +1 yıl
eee ülkeye bakmak lazım ülkemiz pahalı habir zam zam,rusya ucuz ve orda insanlar sadece bedene yatırım yapıyor ya biz beynimize yatırım yapıyoruz genelde.ya da ev kadınıysak pazara ruslar gibi topuklularlamı gitcez..e şunu da itiraf etmeliyim abicim onlar DOĞUSTAN güzel,biz sonradan oldugu kadar..
bence ağır olmuş be panpa :)
13 Yorumla- +1 yıl
niye pampa :D?
+1 yılhepsi sünepe ondandır kardes bakımsız çogu
01 Yorumla- +1 yıl
aynen...
+1 yılhicbir sey anlamaadm :D bana biri anlatsin
01 Yorumla- +1 yıl
anlamak istememiş olabilirsin..
terbiyesizleşme.
34 Yorumla- +1 yıl
Ne dedimde terbiyesizleştim ?
- +1 yıl
tellam yaa ne haliniz varsa görün ben rusya'ya gidiyorum 1,5 ay sonra gerisi zaten beni baglamıyoır..
+1 yılne kadar bıyıklıda olsa Türk kızı candır ulen! :))
01 Yorumla- +1 yıl
dekildir..
+1 yıladam haklı beyler dağılın.
01 Yorumla- +1 yıl
reyizz eyv :D..
+1 yılhormon bozukluğu
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir..
o kadar da degell beee.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmartı sevgisi ile alakalı olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin anan bacın tek kaşlımı kardeş ?
43 Yorumla- +1 yıl
yokki zaaaaaa :D
- +1 yıl
tamam.
+1 yılProvokatör senii...
04 Yorumla- +1 yıl
Soğumuş bir soruyu hortlattın. Asıl sensin o tamam mı :(
- +1 yıl
Söylemesem içimde kalırdı :/
- +1 yıl
ne alakası var yahu?
- +1 yıl