Sadece arkadaşça davrandığım çocuğun sevgilim var deyip mesafe koyması sizce de tuhaf değil mi?

Sınıfta bir çocuk vardı, arada selam verdiğim halini hatırını sordum ama çok arada halini hatırını sordum. Normal arkadaşın gibi. Ben herkese nasıl davranıyorsam onunla da o şekilde davranıyordum. Hatta daha soğuk davranıyordum. Selam verdiğim o kadar bir insan. Geçen gün işte günaydın dedim. Cevap vermedi sonra o da bana işte dedi bir şey konuşabilir miyiz? Tabii dedim. Dedi ki işte biliyorum niyetin iyi ve arkadaşça ama dedi benim kız arkadaşım var dedi. Ben de dedim ki bir günaydın da almıyorsun yani dedim. Yok dedi. Ben de tamam dedim. Dedi anlayışın için teşekkür ederim. Normalde bu çocuk bana başta kibar davranan biriydi. Yani kibar olduğu için ben de arkadaş canlısı biri zannediyordum. Yani ben anlamadım. Bende mi bir tuhaflık var. Mesela en başta böyle soğuk davransaydı ben ona göre anlayıp uzak dururdum ya da selam bile vermezdim. Ben sadece arkadaşça davrandım ve bu şekilde bir tepki aldım. Tuhaf değil mi?

Sadece arkadaşça davrandığım çocuğun sevgilim var deyip mesafe koyması sizce de tuhaf değil mi?