Üniversite öğrencisiyim, babam nafaka ödemeyi kesti, dava açsam tekrar nafaka alabilir miyim?

Merhaba ben şu an 1. sınıf üniversite öğrencisiyim. Babamla annem ben küçükken boşanmışlar. Babam şu an evli. Babamla 1 yıl öncesine kadar konuşurduk o zamanlar (hakkını vermem gerek) maddi olarak yardımcı olsa da manevi olarak yetersizdi. Sonra ben üniversiteye başlamadan önceki ay annem ve benimle kavga etti. Ben de ona konuşmak istemediğimi söyledim sinirle ve o da beni bir daha aramadı. Tartışmada bizim haklı olmamıza rağmen terk etti beni. Şu an başka bir şehirde okuyorum bir kere bile ne haldeyim diye merak etmedi. Nafaka ödemeyi de bıraktı. Ondan başka desteğimiz olmadığını bile bile. Şu an maddi olarak desteğe ihtiyacım var dava açsam nafaka alabilir miyim ayrıca babamla davalık olmak da istemiyorum bi çıkmaza girdim kısaca

Güncellemeler
1 ay
Arayıp konuşmak istemiyorum açıkçası biraz gurur yaptım telefonda sana ihtiyacım yok gibi şeyler söyledim ama hayat maalesef beklediğimiz gibi ilerlemiyo. beni hep maddi açıdan vuran biriydi. Şimdi arasam "bak noldu tıpış tıpış geri döndün" durumu olucak. Dediğim gibi babam olarak saygı duyduğum ve kimseye muhtaç olmama ihyacıdan dolayı dava da bile tereddütlüyüm.
Üniversite öğrencisiyim, babam nafaka ödemeyi kesti, dava açsam tekrar nafaka alabilir miyim?