Size böyle yakıştırma yapanlar oldu mu hiç?
Sessiz sakinsin uyumlusun uysalsin tarzında
Akrabalar içinde birisi benim işime karıştı işte, yaşı büyük biriydi ve üstlenerek biraz üstüme geldi
Ben de laf soktum, biraz bozdum
Sonradan bana şey dediler, seni böyle bilmezdik, sen böyle demezdin ya filan yaptılar (bu kişi gittikten sonra)
Arkadaşlar, haklı olan bendim zaten, bana hak verdiler
Ama neden bu kadar şaşırdılar
Beni ne olarak görüyordu bunlar?
Akrabalar seni hep sakin, laf etmeyen, uyumlu biri olarak görüyormuş. Karşı çıkıp laf sokunca “aa bu da böyleymiş” diye şaşırdılar. Genelde sessiz durduğun için seni fazla yumuşak biliyorlardı, o yüzden tepkin onları şok etti.
Ee bi insan durduk yere neden insanlara sinirlensin ki
Bisey yaparlarsa kızarsın
Neden böyle uyumlu pasif durdugumu anlamadım zoruma gitti yani böyle düşünmeleri
Seni bugüne kadar sakin, alttan alan, kavga etmeyen biri olarak tanımışlar muhtemelen 😅 O yüzden kendini savununca şaşırmışlar.
Bu “seni böyle bilmezdik” cümlesi aslında “senin de tepki verebileceğini fark etmedik” demek 💔 Kötü anlamda değil. Sen kendini korudukça yavaş yavaş sınırlarını da öğrenecekler 💪✨
Cevap
6Cevap
Önceden ezik olduğunu falan düşündüler galiba. Sonra gerekli cevabı verince şaşırdılar
Çok zoruma gitti neden dışarıdan böyle duruyorum diye
Freud diyor ya insanlar size gelişmişsin diyemezler onun yerine değişmişsin derler diye ona benziyor
Bende sizi böyle bilmezdim de geç onların bildikleri konuştukları hiç bitmez
Bırakın şu akrabaları onlar mı senin hayatını yaşıyor
Demekki bildikleri gibi degilsin. Ozur dile onlarin istedigi gibi biri ol
Arkadaşım akrabalar genelde sesş cıkmayan ortamda hep ezilen akrabaları sevdikleri için sen laf sokunca zorlarına gitmiş. Ama altta kalacağıma ölürüm daha iyi helal olsun 👏
Tam sinsi orta yaşlı kafası mk. Her boku yer laf sokunca da ağlarlar
E insanlar niye bu kadar şaşırdı
Beni ne olarak görüyordu bunlar
Ona üzüldüm ben
Senin bütün hakaretleri sindirmeni bekliyorlar. Çünkü sen yaşça küçüksün her şeyi yapmayı hak görüyorlar kendilerine.
Cevap verdin ya ondan demiş. Sessiz kal diye yani
Sakin kendini koruyamayan biri gibi görmüşler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?