Maddi durumu iyi bir dediğini iki etmeyen bir ailede büyüdüm fakat istedigim kıyafeti satın alamadıktan sonra çok da göze gelmiyor açıkçası ailemin önceliği okuldu fakat bir anda ekstra dindarlaştılar iki sülalesinde en dindar ailesi benim ki liseyi bile zor okudum oda kıytırık bir imamhatipti şimdi üni için hazırlanıyorum fakat asla istemedikleri için haberleri yok ve öyle bir ortam saylayamıyorum ders çalışacağım demek onlar için gereksiz olduğundan başka öncelikler sunuyorlar dini bir yerde çalışmamı istiyorlar ama ben asla istemiyorum gercekten cok yoruldum bazen bırakayım her şeyi çabalamayı istedikleri mesleği yapayım diyorum ama bir yandan da inat ettiğim için bırakamıyorum dershaneye gidemiyorum erkek oldugu icin renkli kıyafet giymem de yasak mental olarak hiç iyi değilim içimde büyük bir Allah korkusu olduğundan dolayı intiharı dusunemiyorum bile ama cok sıkışmış hissediyorum ki bazı seyleri alıstırmak için kavga gürültü olması lazım çoğu baskıcı ailenin çocuklarının yaptığı gibi ama ben bunu yapmak istemiyorum boyun eğmiş gibi hissediyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer