Ailem çok baskıcı ve muhafazakar hiçbir şeye izin vermiyorlar?

20 yaşında bir genç kızım üniversiteye gidiyorum ve ailem kız arkadaşlarımla bir kafede 1-2 saat oturmama bile izin vermiyor bana inanmıyorlar güvenmiyorlar onlara hiçbir şey yapmadığım halde yalan söyledim 1-2 kere yakalandım onda da kızlarla oturdum sadece ondan beri yalancı oldum genç bi insanım sonuçta tüm yaşıtlarımız gece gündüz alkol komasına girerken ben;

- Arkadaşlarımla buluşamıyorum (kız-erkek imkansız zaten )

-akşam dışarı çıkamıyorum

-kız arkadaşlarımın evinde kalamıyorum gidemiyorum kimseyi sevmiyorlar

-alkol zaten aklımdan bile geçiremem

-gece kulübü nedir bilmem

-etek elbise giymem yasak tatilde bile

-crop ve bikinim bile yok

-haftalık sadece 200 tl veriyorlar o da hiçbir şeyime yetmiyor yemek harici harcamıyorum zaten

-kıyafet ve bakım alışverişi yapamıyorum yaşıtlarım sephoradan çıkmazken gratise sadece şampuan almak için giriyorum

-protez tırnak ipek kirpik saç boyatmak gibi şeylere çok özeniyorum ama beni lazere bile göndermiyorlar

-kız arkadaşımın doğum gününe gittim diye okuldan kaydımı sildirmekle tehdit ediyorlar

-sürekli küfür hakarete maruz kalıyorum 2 yıllık bölüm okuduğum için

-babam zengin aslında ama bana herkese param var sana yok diyor

-kimse sevmiyor beni ailemdeki sevgilim de yok arkadaşlarım ailemin katılığından dolayı bana mesafe koyuyolar

-otelde tatile gitmek istiyorum kızlarla izin vermiyorlar

napıcam bilmiyorum artık dayanamıyorum lütfen bi akıl verin kilo aldım evde oturmaktan ayı gibi oldum yüzüm sivilcelendi okul dışında hiçbir yere gidemiyorum ders programıma bakıyor lisede gibi dersim bitince arayıp eve çağırıyor okula gelip sınav takvimimi alıyor beni rezil ediyor lütfen evlen koca bul demeyin o bir kaçış değil iş de bulamıyorum öğrenci olduğum için zaten beni çalıştırmazlar da bu konuyu yüz kere konuştuk hep kavga edip yolladılar

Güncellemeler
+1 yıl
Zorunlu stajıma bile göndermiyorlar şehir dışı olduğu için sınıfta kal diyorlar gerisini siz düşünün artık
Güncellemeler
+1 yıl
Sürekli görüntülü arıyorlar arkadaşlarımın yanında küçük düşürüyorlar resim atıyorum okuldayım diye ona bile inanmıyorlar sen bunu önceden çekmişsindie diyorlar
Ailem çok baskıcı ve muhafazakar hiçbir şeye izin vermiyorlar?