Bütün sıkıntılar niye üst üste geliyor, bende mi bir sıkıntı var anlamıyorum
1 ay
Daraldın tabi hal böyle olunca doğal olarak... Sorun sende değil derin bi nefes al takılı kalmamaya çalış saçma sapan düşüncelere. Önce iyice bir dinlen kafanı topla uzatmadan ama, hemen peşinden kalk yeni bir iş ara kendine ki kafan dağılsın. Çık hava al, alışveriş yap , daha önce gezmediğin yerlerde dolaş gez kafanı dağıt. Kendini de rahat bırak düş kendi yakandan, bazı şeyleri zamana bırakmak lazım, umarım anlatabildim. her şey gönlünce olsun.
Teşekkür ederim ilaç gibi geldi yorumunuz 🤗
Uygula daha iyi gelir canım her şey gönlünce olsun inşallah 🥰
Hayat bazen gerçekten zorlaşabiliyor, her şeyin üst üste gelmesi sizi çok zorluyor olmalı. Belki de şu an sadece bir adım geri çekilip, bu zorlukları tek tek ele almaya odaklanmalısınız.
İnanın aylardır yaptığım tek sey bu herşeyle tek başıma mücadele etmek aşırı yordu düşünmek istemiyorum artık o derece
Sanırım biz ters doğmuşuz, hayatımız hep tersliklerle gidiyor. Nasıl bir ruh halinde olduğunu ancak tahmin edebilirim tam bilemem. Allah büyüktür, bi kapı kapanır öteki açılır inşallah.
İnşallah
Son zamanlarda yaşadıkların üst üste geldiği için kendini çok yorgun ve suçlu hissetmen çok normal 🥺💔 Bu durum senin kötü biri olduğun anlamına gelmiyor. Bazen hayat krizleri arka arkaya gelir. Bu dönem geçici, unutma 🍀 Yalnız olmadığını bil. İstersen neler hissettiğini detaylı anlat, birlikte sakin sakin bakalım 💬🫶
Cevap
24Cevap
Sende aımıntı yokta bir kere üstelediyse hep gelir artık sabret düzelir her şey başka iş bulursun
İnşallah
Bazen hayatta istemediğimiz şeyler yaşıyoruz yapacak bir şey yok geçecek diye düşünün
İnşallah
Geçmiş olsun
Bazen üst üste gelir
Aştığın gün daha da güçlü biri olacaksın
Tek temennim
Evet
Teşekkürler
Kendi işini kurmak için mükemmel bir fırsat.
Dert gelince üst üste gelir Allah sığın Allah yardimcin olsun
Teşekkür ederim
Geldi mi peş peşe gelir zaten
Kafana bir de meteor düşsse tamamdır
Bazen öyle olur. Bir psikolog olarak yorumum yükselmek için dibi görmek bir aksilik ya da eksiklik değil
Bende öyle umut ediyorum inşallah her şey güzel olacak
Kendini suçlamak sana bir şey katmaz bence. Hayatına birini alırsın iyi bir ilişkin olur yürür gidersin
Hayatım da birini istemiyorum kendi kendime yetebilmeyi istiyorum.
Fıtrat gereği birisi gerekir
Bazen olur öyle şeyler ne yapacaksın peki
İş bulacağım
İsten neden çıkarıldın
İş beklentisi fazla yani profesyonel bı ortam yok hem mutfak hem temizlik hemde yaptığını beğenmeme kavga etmiştik bı kaç gün önce
Dokunduğun herkes yaralı
😶.
Her sıkıntıdan sonra ferahlık vardır Allah söyler
Tek umudumuz bu
İnşallah teşekkür ederim
Teşekkürler
Takma kfana, hayat böyle bir yer
O hep öyle olur tek tek olmaz
Maalesef
Destek olabilirim
Ne gibi
Manevi maddi vs