Tanışmak için yazan kişiler oluyor ama ben hemen sohbeti kapatıyorum ve konuşup ilerletmiyorum. Onları düşündüğüm için yapıyorum bunu bu arada.
1 ay
Sadece doğal ol ve kendin olmaya bak, insanların bakışı değişsin diye boşa rollenmeye gerek yok bırak seven seni sen olduğu için sevsin. Ayrıca sonuç olarak dilsiz değilsin her şeyin bir çözümü var.
Kendini geri çekmen hata değil ama kendine haksızlık 💔 Kekemeliğin seni değersiz yapmıyor, sadece konuşma hızını ve tarzını etkiliyor o kadar 🙏 Konuşmayı kapattığında kısa vadede rahatlıyorsun ama uzun vadede yalnızlık ve pişmanlık bırakıyor.
Seninle tanışmak isteyense zaten konuşmana da sabrına da saygı duyar ❤️ Yavaş yavaş, güvenli hissettiğin insanlarla küçük adımlar atmayı deneyebilirsin 😊🌿
Cevap
7Cevap
Yani kendinle barışık olsan biraz atlatılamayacak bir şey değil biliyorsun değil mi? Yeter ki kendinle barışık ol özgüvenin olsun
Bunu ben de biliyorum ama başaramadım bir türlü
Üstüne git en fazla ne kaybedersin ki , sen kafanda kurup kötü hissediyorsundur belki ama karşındaki insana belki de inanılmaz sempatik gelecek bilemezsin :)
İnşallah öyle olur 🙂
Olur olur sıkma canını insan istediği zaman gerçekten yapamayacağı bişey yok bu konularda
Niye öyle düşünüyorsun, belki seni dinleyen çıkar?
Onlar da bıkar bir yerden sonra 😂
Ben kekeme kişileri çok tatlı buluyorum . Nedenini bilmiyorum ama eğer sende özgüvensizlik yapıyorsa tedavi olmanı öneririm.
Gerçekten kimsenin umrunda değilsin kendin ol rahat ol.
Bu sekilde yaparsan daha fazla içe dönük olursun. Bence konusmak senin icin iyi olur🌸
Laa gardaş yapma Allah insanı özene bezene yaratmış herkese de farklı farklı şeyler vermiş rahad ol barışık ol kendinle seni seven böyle sevsin sevmeyen de sktrsgtsn
Ya nolucak? Noolmuş yani?
Dövseydin bir de 😂
Kendinle barışık ol lütfen
tedavisi var diye biliyorum
Büyük hata
Bende aynı haldeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?