Biriyle paylaşıp akıl mı alırsınız yoksa kendiniz mi işin içinden bir şekil çıkarsınız
1 ay
Biriyle paylaşıp akıl mı alırsınız yoksa kendiniz mi işin içinden bir şekil çıkarsınız
Dik başlılık der çoğu ama ben akıl almam. Benim aklım bana yeter. Çıkmaza girdiğimde dönüp başka yollar ararım. Çünkü her şeyin bir başka yolu ve her problemin birden fazla çözümü vardır. Hayatımda defalarca yaşadım bunu ıio yüzden iyi bilirim.
Yok hacım öyle bir şey. Aşılamaz duvar yoktur. Kırar yıkar yine geçersin. Yeterki güçlü olduğun için kendine güven
Aynı yaştayız muhtemelen. Biz güçlü nesiliz, çok afedersin her bku biz yaşadık. Dibi de gördük zirveyide
Maddi mi konu yoksa evlilik mi bitiyor. Her ikisini de yaşadım😂
Anlat hocam, anonim sayılırız profillerin açık olması bir şey değiştirmez
Ben aştım hepsini çok şükür ya. Düzenimi kurdum her şey yolunda şükür
İnşallah sorunlarına çözüm bulursun. Destek lazım olursa her daim yazabilirsin. İnsan insana destek olmak için var. Omuz omuza her şey aşılır🙏
Her zaman beklerim. Sıkma kendini, her şey gelip geçiyor🙏
İstişare edebileceğim bir konuysa ederim ama çaresizse yapacak bir şey yok. Allah'a dua ederek zamana bırakırım
Duadan başka çare yok
Öyle bişey yok. Yüzü tutmamak diye bişey yok. Bu yanlış bir düşünce. Sil aklından. Ne yapmış olursan ol dua kapısı her zaman açıktır
Cevap
2Cevap
zamana bırakarak
Hem duygu hem mantığıma sorarım cevabı, çözümsüz yol olmaz.
Arasam bulurum da bana düsen el olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar