Eşimle çok kısa sürede tanışıp evlendik ama zaman geçtikçe çok zıt insanlar olduğumuzu anlamaya başladım. Sizce bu evlilik yürürmü?

Eşimle aramızda herhangi bir kan bağı yok ama uzaktan akraba sayılırız anne babalarımız aynı köyden. Eşimi o yüzden tanımasam da tanıyor gibi bir şeyim. Instagram'dan takipleşmeye başladık öyle tanıştık. Bir ay normal arkadaş gibi konuştuk sonra eşim bana ilgisini artırdı, ilişki güzellemesi yapan reelsler atmaya başladı. En sonunda da ben senden hoşlanıyorum dedi, ben de hoşlanmaya başlamıştım öyle çıkmaya başladık. İlk 3 ay her şey çok güzeldi, birlikte gezdik tozduk yedik içtik eğlendik. Sonra bana evlenme teklifi etti, kabul ettim, evlendik ve bir anda aynı evde yaşamaya başladık. Bu sırada da çok farklı insanlar olduğumuzu fark ettim. Mesela eşimin bu kadar titiz ve sağlığına düşkün olduğunu bilmiyordum. Sevgiliyken mesela ne kadar zararlı fast food türü şey varken yerdi, hatta benim yiyemediğimi de yerdi. Ama evlendiğimizde benim her yaptığım yemeği yemez oldu ve yaptığım yemeklere karışmaya başladı. "Bugün de biraz sulu bir şeyler mi yapsan bağırsaklarımız açılır, bugün de sebze yemeği yapsan kaç gündür çok fazla yağlı karbonhidratlı yemekler yapıyorsun" diye söylenmeye başladı. Bazen dediğine kulak astım bazen asmadım. Kulak asmadığım zamanlarda kendi yiyeceği yemekleri kendi hazırlamaya başladı. Adam ağzına sağlıksız bir şey koymaz oldu, oysa sevgiliyken gecenin bir vakti wafflecıya gitmişliğimiz var. Ve bana göre çok titiz mesela. Ben her şey her gün düzenli yerli yerinde olmasa rahat ederim dünyanın sonu değil. Eşimin böyle olmadığını fark ettim. Ben boşverirsem o evi silip süpürmeye başlıyor ve her zaman kendine ait tüm eşyası çok düzenli ve çok nizami. Bir kez giydiği kıyafeti hemen yıkıyor, kıyafetin üzerinde kaç dakika veya saat durduğu önemli değil. Sen de mi biraz sağlığına dikkat etsen, sen de mi biraz düzenli olsan, sen de mi biraz temiz olmaya çalışsan, yok efendim herkesin yanında biraz daha mı ağırbaşlı olsan demeye başladı sürekli. Kendimi diken üstünde hissetmeye başladım onunla beraberken. Sizce halledebilir miyiz yoksa boşanmaya gider mi bu evlilik?
Eşimle çok kısa sürede tanışıp evlendik ama zaman geçtikçe çok zıt insanlar olduğumuzu anlamaya başladım. Sizce bu evlilik yürürmü?