Boşanınca mutsuz olur muyum korkusu?

Arkadaşlar benim eşim gerçekten köle efendi ilişkisi isteyen birisi, eski kafa kadın dediğin ev işi yapar saçını süpürge eder, erkek eve para getirir mantığında. Ben bekârdan da kendi güzellik salonumu işletiyordum hep çalışırdım 6 sene görüşüp evlendik. Ben hamileyken kızıma annemi kaybettim, kız kardeşimi yanıma aldım bizimle yaşıyor aynı zamanda benimle de çalışıyor (18) her neyse eşim evde hiç bir işe yardım etmez onu geçtim ne çöpünü ne çorabını ne kirlisini kaldırır. Eve gelir yemek yer balkona çekilir telefon tv sigara. Bizimle oturmaz asla, 5 senelik evliyim balayı harici tatile bir daha gitmedik bir yere götürmez. Kendisi canı istediğinde pavyona gider ben kız kıza meyhaneye gitmek isterim izin vermez kavga çıkarır. Dün artık söyleyince içimdekileri direkt ben sana tahammül edemiyorum boşanalım dedi. Yani hiç fikir beyan edemiyorum adama sitem naz hiçbir şey yapamıyorum sen nankörsün neyin eksik diyor artık onu görünce kalbim sıkışıyor ben de boşanmak istiyorum ama korkuyorum anne evi yok baba zaten evli kimsenin yanında yaşayamam bunu biliyorum nasıl yapılır edilir bilmiyorum birçok kadının da başardığını biliyorum aslında ama korkuyorum..
Boşanınca mutsuz olur muyum korkusu?