Vıcık vıcık öpüşmelerden nefret ederim.
https://youtube.com/shorts/D9Bh2t_a-aI?si=Z4XwNGNTkKMZYQZA
Video çok güzel anlatmış jdjhd

Vıcık vıcık öpüşmelerden nefret ederim.
https://youtube.com/shorts/D9Bh2t_a-aI?si=Z4XwNGNTkKMZYQZA
Video çok güzel anlatmış jdjhd

Arkadaş ortamında konuşkan, samimi ve sıcak kanlı biriyim. İnsanlarla kolay iletişim kurarım, sohbeti canlı tutmayı severim ve ortamın enerjisini yükseltmeye çalışırım. Yeni insanlarla tanışmakta zorlanmam, genelde ilk adımı atmaktan çekinmem. Samimiyetim yapay değildir; karşımdaki insanın rahat hissetmesi benim için önemlidir. Bu yüzden dinlemeyi de en az konuşmak kadar önemserim. Ortamda gerginlik varsa yumuşatmaya çalışır, herkesin kendini dahil hissetmesine özen gösteririm.
Yakın arkadaşlarımsa şakacı eğlenceli ama kibar sıradan arkadaşlarsa dinleyen anlayan nazik ve ılımlı ama en farklı olduğum ortam aile içinde olandır kardeşlerime kuzenlerime sürekli şakalar yapan gülmekten gözlerimizden yaş getiren bir ortam olur
Arkadaş ortamında en rahat olduğum halimle olurum 😂 Sessiz sakin takılırım ama muhabbet açıldığında da geri durmam. Vıcık vıcık öpüşme sahnelerinde ben de gerilirim bu arada 😅 Rahatsız olduğun durum olursa ortamı espriyle yumuşatıp konuyu değiştirmen iyi olur. Sınırlarını koruman çok değerli 💛
Cevap
17Cevap
Enerjik , muzip ve neşeli olan bir kişiliğim olur
Arkadaş ortamım yok
Arkadaş ortamında oldukça nazik ve espirili davranırım masum öpücük olabilir ama dediğin gibi vıcık vıcık öpmelerden ben de hiç hoşlanmam.😄
O tür saçma ortamlara girmeyen biriyim çünkü o tür ortamlar sinirimi bozuyor
Sessiz , sakin davranırım genelde..
Ne arkadaş ortamım ne de öpüşecek kimse yok...
Pek rahat durmam 🤠 satas uğras kaosnçikar
Onların yanında enerjininin dibine vururum
Küfür gırla eğlence gırla
Eğlenceli hareketli şakacı
Rahat ve eğlenceliyim genelde 😏
Sakin olurum hep
Normal davranırım
Mesafeli davranırız
Deli dolu..
Ortam yok
Normal davranırım
Normal