Uzak mesafede sevgilim var ve uzun zamandır görüşemiyoruz ve ailem izin vermiyor doğal olarak kızlarla gideceğim diye söyledim. Öncekinde arkadaşlarımla gitmiştim o şehire. Sizce gitmekten vazgeçtiğimi mi söylesem yoksa yalanı devam ettirip görüntülü aradıklarında açamadığımı mı söylesem (kızlarla önceden kaldığımız zamanlardan fotolar var o şehre ait falan, beraber olduğumuz foto istediğinde bunları atarım diye düşündüm).
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayyalan söylemek bu dönemde yapılabilecek en saçma şeydir. benimde annem ve babam karşıydı ama çok aşıktım ve görmek istiyordum. öyle olunca annem benimle gelmeyi istedi. sonra teyzemde annemle beni yanlız bırakmak istemeyince beraber gittik önce polis evine gittim yerleştirdim eşyalarımı. sonra erkek arkadaşım arkadaşıyla oraya geldi. önce annemle teyzemle tanıştı sonra beni aldı götürdü. sonra beni taksiyle geri bıraktı öyle vedalaştık. bana kalırsa ailene böyle bir teklifte bulunmayı dene. hatta tekrar buluşmak istediğimde de yine annemle teyzem gelmişti
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok mantıklı değil.
Çünkü mesele sadece “yakalanmak” değil, kurduğun ilişkinin temeli. Aileye sürekli yalan söylemek hem seni strese sokar hem de zamanla alışkanlık haline gelir. Ayrıca bir şey ters giderse (güvenlik, acil durum vs.) kimse gerçeği bilmediği için zor durumda kalabilirsin. Uzak mesafe ilişkisinde buluşmak istemen çok normal ama bunu gizli ve yalanla yürütmek yerine daha güvenli ve sürdürülebilir bir yol bulmak daha sağlıklı. En azından bir güvendiğin kişi bilsin, nereye gittiğin net olsun.
20 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bi taraflarının yemediği işi yapma. Bunu senelerdir kendi kız arkadaşlarıma da derim. Tam tersini yapanlar hep pişman. Yapma. Sonra "ailem bana güvenmiyor" moduna giriyorsunuz. Şöyle düşün, aynısını çocuğun sana yapsa ne hissedersin? Bunu kendine sor bakalım
20 Yorumla
4 ayYolda kaza geçirebilirsin, o şehirde bir şey olur karakolluk olabilirsin, şu an uğrunda ailene yalan söylediğin arkadaş ileride sana şantaj yapabilir... O nedenle yalan dolan işlerine girmek yerine gerçekten aşıksan ailene karşı dürüst olup sizi takmıyorum onu istiyorum desen daha iyi olmaz mı?
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe ilişki çok yıpratıcı olabiliyor seni anlıyorum 🥺❤️ Ancak aileye yalan söylemek uzun vadede seni daha çok strese sokar. Sürekli yeni yalanlar üretmen gerekir ve yakalanma ihtimali hep kafanı kurcalar 😔
Bence gitmekten vazgeçtiğini söyleyip uygun zamanı kollayıp aileyle yavaş yavaş sevgili konusunu konuşman daha sağlıklı olur. Hem senin içini hem vicdanını rahatlatır 🌿✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
36Cevap
- Aile & Toplum konusunda 152,6b cevap paylaştı.
u 4 ayyalan söyleme
00 Yorumla
4 ayKız ben 30 yaşındayım ona rağmen ızın vermıyorlar sehır dışına çıkmama. Ben onlara hak verıyorum sen vermıyor musun? Kız başına bı ıs gelır başına kaldıkı sevgılının senın ayağına gelmesi lazım sen gıdıyorsun. Sen kızsın Bıraz ağır olsana.. onun pesıne gıttın mı degerın olmaz. Bırak o gelsın ayağına. Erkek adam bu yahu senı çağırması bıle çok tuhaf adamlığa sıgmaz. Sen dur ben gelırım kız başına gelme demesı lazım.. nerden buluyorsunuz böyle adamları ya vıttırı vızzık 🤮 Allah bılır ya boğadır ya koç burcu
13 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Değil. Yolda veya gittiğin şehirde başın her şey gelebilir. Sevgilim dediğin kişi kötü bir şey yapabilir vs. Durumu ya aileden birisine söyle ya da sevgilin senin olduğun şehre gelsin sen neden onun ayağına gidiyorsun. Bilmediğin bir şehirde tek başına olmak tehlikelere açık hâle gelmektir.
00 Yorumla
4 ayYalan konusmak büyük günahtır. Munafiklik. alametidir ve azabi cetindir.
Efendimiz buyuruyor ki "yalanla iman bir arada bulunmaz."
Dolayisi ile her yalan konustugunizda imaniniz zayiflar. Yalandan ne olursa oldun uzak durmak gerek. Yalanla girilen yolun sonu hayra çıkmaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 577 cevap paylaştı.
4 ayUzak mesafe ilişki çoğunda var evli bekar
Sanal seks sexting yapanda var buluşup sevişen seks yapanda ama herkese güvenilmez bayan erkek farketmiyor
Sınucu çok kötü olanlarda oluyor sapık çıkan piskopat çıkan
Kızlığı bozup hamile bırakıp kaçan00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
4 ayHiç mantıklı değil.
Yalan ne koşulda olursa olsun söylenmemelidir.
Hele ki anne babaya.
Buna bir defa alışırsanız hayatınıza riayet eder ve geri kalan bütün yaşamınızda bunu alışkanlık edersiniz.
Bir defa yapan hep yapar.20 Yorumla
4 ayYalan uzun sürede kendini açar; bu yüzden ailenle dürüstçe konuşup, sevgilini görmek için neden gidiyorsun diyerek bir yol bulun. Böylece hem güvenini kaybetmez hem de ilişkinde netlik sağlarsın.
10 Yorumla
4 aykadınsın yeter ki iste 😄 Cem Yılmaz’ın da dediği gibi 3 yaşımızdan beri sorguya çekiliyoruz kandıramayacağımız kimse yok rahat ol 😄😄😄 gerçekten istiyorsan yap geç hepimiz öyle yaptık zamanında pişman da değiliz ☺️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
4 ayÇok yanlış. Her türlü olumsuz durumu göz önünde bulundur. Senin orada başına bir iş gelse kim ne bilecek ya da olmayacak bir iş olsa kime ne anlatacaksın
01 Yorumla
Soran4 ayİşte gideceğimi ailem biliyor ama kızlarla diye biliyorlar
Bana kalırsa uzak mesafe biriyle buluşurken ailenden en az 1 kişinin bunu bilmesi gerekir. Her gün haberleri görüyoruz genç kızların başına neler neler geliyor. Ben de gencim ben de buluştum. Ama her seferinde ailemden 1 kişinin buluşacağımı bildiğinden emin oldum. Söylemen gerektiğini düşünüyorum güvenlik açısından
05 Yorumla
Soran4 ayHe kuzenim biliyor arkadaşlarım biliyor
Soran4 ayMuhafazakar bir anneye sence bu söylenirse ne olur
Soran4 ayHayatım zindan olur emin ol bazı şeyler aile ile paylaşılmaz demekki senin annen dar görüşlü değil
Gizli Üye(30-35)4 ayBence yalan soylemyin ailenize rızaları yoksa uzak durun. Ve her zaman en kötüsünü düşünün bu durumlarda onun için ben gitmeni önermem. Hem haram bir şey yapıyorsun hem yalan soyleyeceksin nereden baksan işin içinde hayra dair bir şey yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 628 cevap paylaştı. Hayır ailenden gizli bir şey yapma. Eğer sevgilim seni cidden seviyorsa gelip ailenle tanışsın. Böyle gizli saklı iş olmaz. Hem sen neden gidiyorsun onun ayağına MK o gelsin
12 Yorumla- 4 ay
Nerde prenses var, yapışırlar zaten 😅
- 4 ay
İnsan genelde düşünmüyor ama çok riskli bir şey. Başına bir şey gelirse ailenin haberi olması lazım. Bence sevgilin senin olduğun şehire gelmeli.
00 Yorumla
4 ayCanlı konum isterlerse ya da arkadaşlarınla kısa bi video çek ya da foto çek fotoda bi işaret yap at diyebilirler böyle tekniklerle bunaltmayi severler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aileye böyle bir konuda yalan söylenmez. Görüntülü ararlarsa açıcaksan konum bilgini paylaşıcaksan a kişisi b kişisi çok farketmez ama bence vazgeçtiğini söyle o gelsin
00 YorumlaPisman dolu göz yaslarin akicak kızım
Aile her seyi kısıtlar ancak bunu senin iyiligin icin yapar
Bir kiz en kötü annesiyle yakın olmali
Karar senin00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 678 cevap paylaştı.
4 ayGüvendiğin biriyse buluş aileye yalan söylemek senin suçun değil baskıyla uyum olmayacağını öğrenselermiş
10 Yorumla İzinsiz gitme kızım o gelsin sana erkek adam sonuçta sen neden gidiyosun
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dünyanın bin bir türlü hali var ailene yaşam söylememelisij sonra ailen sana güvenmez sürekli gizli saklı iş yaparsan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
4 ayO niye senin şehrine gelmiyor 😀 erkek adam kızı ayagınamı cagırır. Lollipop tiplerle takılıyorsunuzn
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Ailenden gizli yaptığın her şey sana ufursuuzlik getirecektir, aile sözünü dinle ve pişman olma derim.
05 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı.
4 ayAileye bu konuda yalan söylemek hiç doğru değil hem o gelsin sen niye gidiyorsun bırakın erkekler koşssun ya
01 Yorumla
4 aySeni Kesip Gitar 🎸 kutusuna Kayup Çöpe atarsa Hiç Acımam
036 Yorumla
Soran4 ayHay allahım
- 4 ay
Sana bir kötülük yapsa Çocuk nerede Kızlarla
- 4 ay
Senin gibiler Yüzünden Erkekler Kötü deniliyor
Biraz Kızgın Kutunuza Sahip Çıkın
ya da Gidip Evlenin
Otel Odasında Sevgilisi Kızı Kesip Bavula Koydu
Seni Nereye Koyarlar Bilemem
Soran4 ayBak gitmedim bi sakin ol önce
Soran4 ayDün tanıştığım biri değil
- 4 ay
şu an Gitar 🎸 kutusunda Veya Çöp Kutusunda Olmamanın Tek Sebebi Nedir Acaba 🤔🤔🤔
- 4 ay
Keyfin Bilir İnsanın 40 Yıllık Arkadaşı Boğazını Kesip Öldürüyor
Biraz Haber izle
Soran4 ayTamam abi gitmiyorum
- 4 ay
Git git SENİN FIRIN KIZGIN, ERKEĞİN KÜREK DÜZGÜN Git şu işi bitir
Soran4 ayYa sabır ya
- 4 ay
Daha Öncede Şantajla Tecavüze Uğrayacak Kızı Kurtardım Ailesiyle Tehdit ediliyordu
Soran4 ayAllah razı olsun ama üzerime gelme sonra odamda asılı halde bulurlar
- 4 ay
Kardeşim Ne istiyorsun Onunla Yatmak mı
- 4 ay
Derdini Açık açık söyle
Soran4 ayLa yok görmek sadece görmekk
- 4 ay
Bizim zamanımızda Görüntülü görüşme yoktu Ben 38 yaşındayım Resmi dahi yoktu
Biz Ne B Ok Yiyorduk bir düşün Ekran siz Telefonlarla Ve Mesaj atmada Çok Pahalıydı zaten Arayamoyorsun Her şey Pahalıydı - 4 ay
Sizin Yaşlar kaç
Soran4 ay22 abi
- 4 ay
Ailene Yalan Söyleyerek Bı Halt Yeme En azından Ölünü bulsunlar
- 4 ay
Göreceksen Görüntülü ara
Soran4 ayAbi dünyada herkes ölmüyor haberler evet böyle çoğaldı ama herkesi bu şekilde kötü yorumlarak baskılayarak devam etme
- 4 ay
O Kıza yardım etmeseydim Ya Tecavüz haberi çıkacaktı
ya da Tecavüze Uğrayıp Öldürüldü Haberi Çıkardı - 4 ay
Bu Baskılama değil Koruma oluyor
Soran4 ayDoğrudur abi
- 4 ay
Senin Kız kardeşin senden 5 yaş küçük olup senin yapmak istediklerini yapacak olsa Ne yapardın
Soran4 ayBen izin vermem benden küçük yalta birine bir de reşit değil
- 4 ay
Onu görsen Eline hiç bir şey geçmez
Mesleğini eline al Rahat bir iş olsun
Asgari ücretle Ömür geçmiyor
Soran4 ayTamam abi
- 4 ay
Tamam 18 yaşında Reşit bir Kardeşin var
Başka şehire gidecek Hemde Yalan söyleyerek
O zaman ne yapacaksın
Soran4 ayBiraz yaşı olmalı
- 4 ay
ya da Fazla Seninle Konuşmak için Sayfayı yenileyemem
Acayip Şu Reklama Sinir oldum
Soran4 ayAbi sabah oldu
- 4 ay
Buradan yazışmak Çok mu hoşuna gidiyor
Soran4 ayUyucam abi
- 4 ay
Git seni Kessinler Azıcık aklın yok
Sakın mesaj atma Buraya bir daha Bakmayacagim
Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Makul yalan. Bence zararsız bir yalan ama işkillendirme sakın. Hiç ayıkmasınlar.
10 Yorumlaİki son sonra ayrılacan insan için ne kendini yıpratıyorsun git hayatını yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayvalla sana bir şey diyim mi kimse için başka şehire gitme benim de uzak mesafeden oldu. Bende yalan söyleyip gidecektim hatta o kadar güveniyordum ediyprdum ki sonu hayal kırıklığı oldu. Kimse icin yalan söyleme kimse icinde nir yere gitme o gelsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı.
4 ayNe kadar güvenli nasıl biri bu kişi bence hiç mantıklı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayYalanda hazır resimleri bile hazırlamışlar sonra kadınlar yalancı dediğimizde saldırıya geçiyorlar :D
01 Yorumla
Soran4 ayYaa sabırr
Gizli Üye(36-45)4 ayBilmiyorum bende yaptım bunları ama şimdiki aklım olsa yapmazdım kesinlikle. Değmiyor çünkü... Ama belirli kısmı yalan en azından.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBir kere gittim aileme yalan söyledim hala da bilmiyorlar ama sadece gitmek yetmedi verdim bile :/
12 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@cutygirls tamamen bırakmadı hala yazıyor ama ciddi değil :(
Gizli Üye(25-29)4 ayEski sevgilim ailesine yalan atardı kız kardeşinin okuduğu şehirde buluşurduk sabahlara kadar gerdek pompa
02 Yorumla- 4 ay
Hahahsh
Cevap sahibi4 ay@Embapetripleregel ne gülüyon emice senide mi çekiyim O şehire spaklağskssp
Gizli Üye(25-29)4 ay25 yaşındaysan yalan söyleme düzgün bir şekilde anlat ilişkini yani korkuyorsan da baştan bulaşmamalıydın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayPardon ama neden hala "izin aldığını" çözemedim. Çocuk musunuz siz? Gidiyorum de, çık git.
02 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@FATİH3428 "Kendine dikkat et, eğer zor durumda kalırsan beni ararsın. " derdim. "Evin kadını/kızı evin namusu " gibi bir bakış açısı ile soruyorsan hukukta şahsilik ilkesi vardır. Yani bana mervelere gidiyorum diyerek yalan söylemesi durumunda bu onun ahlaksızlığı mı olur yoksa benim mi?
Aileden ön plana koyduğun her şey için ilerde pişmanlık çekersin
38 Yorumla
Soran4 ayDemeyin gacılar yani özledimm
Soran4 ayBabam gideceğimi biliyor oraya
Soran4 ayVe sevgiliminde orada olduğunu biliyor az çok tahmin ediyordur
Başka bir şehire gitme bence. Mesele aileni nasıl idare edebileceğinden ziyade başına bir şey gelse ne olabileceği. Gittin diyelim, bu kafada zaten sevgilinin yanında rahat falan olman mümkün değil.
10 Yorumla
4 ayBence gitme ne olursa olsun güvenmede çok aşıksa kendisi bir şekilde bir yolunu bulur halleder sen sıkıntı etme
10 Yorumla
4 aySonra başına bir şey gelse ağlayacak sen değilsin ailen
00 Yorumla
4 ayBunlar tartışılacak şeyler konuyu detaylı bilmem Gerek
00 Yorumla
4 ayCok riskli yalan söyleme bunun için Allah korusun başına bir sey gelse nasil anlatacaksin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayO niye gelmiyor yanına kaç saatlik. yol
00 Yorumla
4 ayYalan söylemem aileme
00 Yorumla
4 ayMervelerle seyahatim var demek işi çözer
00 Yorumla
4 ayBir kere de o gelsin istersen knk
01 Yorumla- 4 ay
Bazen degemeyecek insanlara değmeyecek şeyler yaparız o yüzden yaptığımız şeyin büyüklüğüne dikkat edin hiç kimse hiç bir şey aileyi kırmaya üzmeye değmez baba gibi kapı ana gibi yâr olmaz
4 ayÇok mantıklı mervelere gidiyorum de.
00 YorumlaAilene yalan söylemene değecek biriyse devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aySeni kullanıp atar nereden bildiğimi sorma
14 Yorumla
Soran4 aySevgilim diyom knk
Cevap sahibi4 ayKanka benim ki de sevgiliydi
Soran4 ayDoğrudur knk
Gizli Üye(36-45)4 ayYalandan hayır gelmez
06 Yorumla
Soran4 ayO allahın emri
Cevap sahibi4 ayEvet, ALLAH'ın emrine uymak lazım, sonuçta Ona muhtaç olacağız yine
Soran4 ayGönül bu
Cevap sahibi4 ayALLAH katında geçerli bir sebeptir umarım bu cevabın. Yoksa ayvanın kurtlusunu yiyeceksin
Soran4 ayTamam en doğru sensin daha gitmedim günah keçisi ilan edildim
Cevap sahibi4 ayKendimi ve sni doğru yolda tutmaya çalışıyorum. Burada istediğin istihzada bulun, ahirette yanıma gelip teşekkür edeceksin
Gizli Üye(36-45)4 ayNe kadar uzak? asla yalan soyleme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayDoğruyu söyle ve alıştır onları
00 YorumlaYaşına bağlı bisey bu
12 Yorumla
Soran4 ay22
4 ayhadi ordan et bi erkek için değmez
21 Yorumla
4 ayO sana gelsin
03 Yorumla
Soran4 ayÇalıştığı için gelemiyo
- 4 ay
İzin alsın birgün ne olacak
Soran4 ayHafta sonu gidicem zaten
4 ayHiç mantıklı değil bence
012 Yorumla
Soran4 ayNey
Soran4 ayGitmemmi
- 4 ay
Başına bir şey gelebilir... kızları ayarlamasan onları ararsa ailen sıkıntı olur... Her şeyi geçtim erkek gelsin sen niye gidiyorsun :)))
Soran4 ay2 kere geldi zaten
Soran4 ayKızları ayarlarım ya ondan yana sıkıntı yok
- 4 ay
Bir kuyuya 3 kere düşülmez o zaman:))
- 4 ay
Başına bir şey geldi diye yorumladım onu erkek geldi demek istedin galiba... erkek geldiyse 10 kere daha gelsin ne olacak senden kıymetli mi
Soran4 ayBaşıma bişi gelmedi sadece geriliyorum
- 4 ay
Huzursuz oluyorsun vicdanen rahatsız
Soran4 ayEvett
- 4 ay
O zaman gitme huzursuz olacaksan vicdanen rahatsız olacaksan gitme... Çünkü bu durumlar sevgiline de geçer..
Soran4 ayEvet abi
Mantıklı kızçeem
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 525 cevap paylaştı. O gelsin yanına
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mantıklı değil
00 Yorumla
4 ayÇaba tek taraflıysa ailene yalan söyleme
00 Yorumla
4 ayAilene kimse için yalan söyleme değmez
00 Yorumla
4 aySeni şehir dışına çıkaran yiğidime selam olsun
00 Yorumla
4 ayHayır gerçekten kötü biçim davranışı
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Aileden gizli uzak mesafedeki sevgiliyle buluşmak için yalan söylemek mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne