Her kavgada çocuğa dua et, avrat mısın, boşansam mutlu olacağım diyor, ciddi mi alayım geri sinirle dedim diyor ama beni parçalıyor o an
1 ay
Her kavgada çocuğa dua et, avrat mısın, boşansam mutlu olacağım diyor, ciddi mi alayım geri sinirle dedim diyor ama beni parçalıyor o an
Sinirle söylenen her şey sakinken düşünülen şeylerdir. Sinirlenince bu kadar hoyrat olmanın anlamı yok karşısında insan var sonuçta ve kalbi var. Umrunda takma bence o da biliyor bir başkasının onunla geçinemeyeceğini de işte lafa gelince atıp tutuyor
Evet artislik yapıo ama ben eridim artık açalarımda beyazlar arttı kalbim barıo ayam bız kesio bu kotü konuştukca ve saçımıda çekmişti birkere kendime bunu yaptırdıma mahvoluyom ama bebegim için katlanıom
Aileme anlatıom aldattımı yok dovdümü yok saçımı çekmesini normal gorüyor herkes o zaman bebeginin vebaline girme kimse dort dortlğk degil sevmedi seyi yapma murcalama telini diyor bende bebegimin kaderiyle oynamım babasızlık gormesin diye katlandım yoksa sevöiyorum
Kocan tam bir ayı ve sinirle boşansam mutlu olurum diyerek dini nikahın talak'ını da tehlikeye sokuyor. Yorumlara baktım da bundan adam olmaz ablacım. Sana hakaret eden, saygısı olmayan, bana muhtaçsın falan diyen birinden hiç bi b*k olmaz. Afedersin ağzımı bozdum ama durum bu
Yaa normalde erkekler lafla kavgaya girme durumunda da laflarını sert çarparlar. Acıtsın diye, Sinirliyken söylenen lafı sadece laf olduğu ve canını yakmak için söylediğini düşün.
Bir de "dedini" diye bir kelime yok. "Dediğini" diye yazılır. Düzeltmeden yapamıyorum.
Ciddiye alıyoeum çünkü her kavgada tekrarlıyorum ciddimi dedin diyoeum evet * degil birdeha aoyluyom diyo soyluyo
Kurduğu cümleler çok ağır ve kalbine saplanması çok normal 💔 Sinirliyken söylenmiş olsa bile bunlar “yok sayılacak” sözler değil. Her tekrarlandığında güveni ve sevgiyi zedeliyor.
Sakin bir zamanda duygularını anlatman şart 🕊 “Böyle konuştuğunda kendimi değersiz hissediyorum” de. Gerekirse bir evlilik terapistinden destek almayı düşün ⭐ Unutma kimse böyle kırılmayı hak etmiyor 💛
Ona o dedignin beni ğzüyor dersem birdahakine daha cok tekrar eder oyle biri
Cevap
11Cevap
sinirli anında gerçek yüzünü gösteriyor işte. sen sinirlenince ağzına geleni söylemiyorsan o neden söylüyor?
Ben soylemiom Ma o soyletyince soyluyom gervek olmayanıda diyom odamı oyleki sinirle gercekmiki anlMılm erkekleri
Doğru adam ile evlenmişsin 🙄 naptın adama sinirlendi
Sakinleştiği zaman sor ona bunları güzel bir dille. Üzerinde konuşun. Bak bakalım neler diyor.
Sinirle dedim ne denir sinirliyken iştifatmı dio takılma diyo
Demek ki sinirliyken vesvese hoparlörü görevi görüyor. Mesele yok öyleyse. Yine de öfkesine dikkat etse iyi olur inşallah. Zira bazı şeyler öfkeliyken söylense bile ciddiye ve dikkate alınır dinde.
Dinle alakası yok bunun gusül bile almaz asla almaz
Öyle bir alakası var ki aklınız şaşar. Ama tamam, saygı duyup susacağım.
İşte aynı seyi diyoruz insan gurul almazmı omrunce almıyor
Ne diyeyim? Sıkıntı çok büyük. Düzelir inşallah.
Biz erkekler sinirlenince boş konuşur kaybedince köpek gibi pişman oluruz
Eridim tükendim cocuk için katlansı saygızılıga boşansam dert annasına dio cocuk var napim boşanımds dio cocuk için evli yani
Sinir anı olur öyle şeyler onunda karakteri öyle demekki
Erkekler sinirliyken sen susucaksin essek gibi pişman olup ayağına kapanır sonra
Çok agır kğfür edio anneme bacıma ahlaksızca kadonlıma annesinin ya ında bende tepkisiz kalamıom
@Leylylim2777 Güzel takip etmişsin teşekkür ederim bu dikkatin için.
Evet bir erkek kendine karşılık vermeyen eşine karşı ne söylerse söylesin, eşinden yanıt gelmezse bu sefer de kendi kendine çok mu kötü davrandım diye kendini üzmeye başlar.
Bir de ağlayan gözlere dayanamaz. (herkes için geçerli mi bilmiyorum)
@Musti423 agladım dahada kotü konuştu neye üzülcemi soyledime pişman olurum hep onu yapar kotü kalpli
@Musti423 hep boyleydi sinirli aşağlık hataizdaygısız kadınsan kadınsın diyen
İnsan bir sarhoşken birde sinirliyken doğru söyler
Oylemi soyledikleri gercek o halde kavga anında sinirle soylüyğm ne dicemki başka sinirliyken dio gercekd egilmeşyo
Anlamadım erkekler sinirliyken kavga anında bilerekmı acıtmak için der yoksa gerceklerimi der
Gercek bence insan her kavgada aynı seyi soylemez bende sinirliyken can yakmak için derim gercek degildir mesela deidm odamı oyle acba
Zor ama babasız yDa annesiz ayrı büyüyen cocuklR vrbale girerim gibi gelio boşanırsam ama ona dşotrsum ana bunlada iy tek yonğ ne şstedem alır çocukla oyun oynar ama kavga edşnce gızü doner çirkeflesir sozleri cok agır saçımı çektigi bile oldu
Evet hakediyon dio
Ankaralıyız
Mk itşne bak. Bşr dsha olursa ben seni çoktan boşadım de
Dedim kapı orada dio
Sen çık de ben kadınım de çok erkeksen çok işebyarıyırsan son kez adamlık yapta çık de
Ben nie gidiyom evimden düzenimden diyo evde kalmak istiyorsan adam gibi dur neyine güveniyon gelirinmi var da bana karşılık verşın diyo muhtaçsın bana dio yani anneme bacıma ahlaksız küfürler edio benle cocuk içşn durdunu soyluyo boşanmak istiyom bende ama. Bebek çok etkilencek eksik büyücek ona üzğlşyom
Sen eksiksin bu halde çocuk ne kadar tam olabilir ki
Maddiyatım yok diye çwkiom uf napsam olmuyo cok zor boşanmak istiyom ama bende sevmiyorum sırf babası oynuyo mahrum kalmıo sevgide gorüyo aile ortamıda diye bana saygıszlıgnı çekiom ama ben ekailşyom haklısın arkadalarım dio kimse dort doetluk degil başka alan mutlu eden cıkmaz kıpırdama yerinden diyo ama bu sinirliyken zTen bebek yanımdada olsa eşya fırlatıo bana sonra hakediyon herşeyi dio gozü karRıo
İçindekileri diyor olabilir
Gerçekleri söylüyor bence kırılıyorsan boşa
sallamamak lazım
Avrat mı
Yaklaşma sakinleşince konuşmanı tavsiye ederim
Yaxik
Çok ağırsa gerçek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?