Az önce haberde gördüm. Evlilik ve çocuk teşvik edilecekmiş. Her gence trendyoldan bir koca sipariş edilecek. Doğru mu anladım 😁 Tahmini ne zaman gelir Salı günü gelsin
1 ay
Az önce haberde gördüm. Evlilik ve çocuk teşvik edilecekmiş. Her gence trendyoldan bir koca sipariş edilecek. Doğru mu anladım 😁 Tahmini ne zaman gelir Salı günü gelsin
Nasıl yapacaklar onu acaba? Çocuğu olacak olana 20 sene aylık 100.000TL yardım+ enflasyon farkı mı verecekler? ya da askere gidene kadar Devlet tüm giderleri karşılayacak mı? 😂
İki sene ödeme ertelemeli 500 bin para verilir ne yapılcak başka 😂
Hayatta yapmazlar onu, yapsalar bile onu kim kabul eder😂
2 sene önce yaptılar 150 bin lira geri ödemeli olarak mutfağı bile kuramazsın o parayla bu devlet dalga geçiyor valla
Hemde ne dalga😂
Bu tempoyla giderse gerçekten “sepete ekle koca” dönemi uzak durmuyor 😄 Ama keşke kargoda “hasarsız ve iade garantili” seçeneği de olsa değil mi 😂 Şaka bir yana evlilik teşvikleri olur ama duygularını kimse senin yerine seçemez 💕 Salı’ya değil kalbine uyan zamana gelsin 🥰💫
Cevap
7Cevap
edilmez
Sabaha kadar teşvik etsinler üç beş yüz lira yardımla bu çalışma şartlarinda bu enflasyonda hangi akıllı evlenip 3 çocuk yapar
Beni kim sipariş edecek acaba güzel olsa bari
Snaa koca lazım. Oda bu gece lazim
Bu gece idare ederim ya Salı gününe kadar yetişse sıkıntı yok 😂
Kargoya verildi mesaj8 gelir birazdan
Uygulamayı siliyorum…
Nereye daha paket yapacaktık 😂
Ben yine evlenmem
Hayirrr
Hiç sanmam
Eski sevgiliyi sipariş etme de var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?