Eşimle uzun zamandır bir türlü çözemediğimiz bir sorun var. Mevcutta çalıştığım bir işim var, gündüz ev dışında çalışıyorum. Ek olarak bir de içerik üreticisiyim. Youtube platformunda teknoloji temalı içerikler üretiyorum, daha doğrusu üretmeye çalışıyorum. Şöyle bir sorun var. Haftada 1 en fazla 2 gün video çekmem lazım ve bunu evde çalışma odamda yapmalıyım. Sadece 1 saat 2 yaşındaki çocuğumuzu benden uzak tutacak ve ben de o videoyu çekeceğim. Fakat yok. Sürekli aynı sorun. Asla çocuğa mukayyet olmuyor ve sürekli çekim bölünüyor. Az sabret bitireyim ben çocukla vakit geçireceğim diyorum. Ama yok. Bir aydır çalışamıyorum. Buradan elde ettiğim gelir azımsanacak düzeyde değil ama şu an yapamıyorum. Bugün dayanamadım ve patladım. Parayı yerken sorun yok ama iş kazanmama geldiğinde fırsat vermiyorsunuz dedim. Resmen tüm suçlu ben oldum ve bana tavır aldı. Eve bıraktığım paraları vs üzerime attı. Şimdi de konuşmuyor. Kendisi ev hanımı. Eve gelir sağlayan tek kişi benim ve resmen işimi baltalıyor. Haksız mıyım arkadaşlar? Sadece çalışmaya çalışıyorum ya. Cidden başka derdim yok
Güncellemeler
1 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zorlanmakta çok haklısın, hem çalışıp hem içerik üretmek ciddi emek istiyor 😔 Teknoloji kanalı da olsa işin duygusal tarafı ağır. Eşinin de tüm gün çocukla olmanın yorgunluğunu yaşadığını unutma 💔 Oturup sakin bir dille “ikimiz de emek veriyoruz, haftada sadece 1–2 saat planlayalım” diye ortak bir takvim yapmayı deneyebilirsin 🫶🏻✨