Siz olsanız ne derdiniz?

Eşimle uzun zamandır bir türlü çözemediğimiz bir sorun var. Mevcutta çalıştığım bir işim var, gündüz ev dışında çalışıyorum. Ek olarak bir de içerik üreticisiyim. Youtube platformunda teknoloji temalı içerikler üretiyorum, daha doğrusu üretmeye çalışıyorum. Şöyle bir sorun var. Haftada 1 en fazla 2 gün video çekmem lazım ve bunu evde çalışma odamda yapmalıyım. Sadece 1 saat 2 yaşındaki çocuğumuzu benden uzak tutacak ve ben de o videoyu çekeceğim. Fakat yok. Sürekli aynı sorun. Asla çocuğa mukayyet olmuyor ve sürekli çekim bölünüyor. Az sabret bitireyim ben çocukla vakit geçireceğim diyorum. Ama yok. Bir aydır çalışamıyorum. Buradan elde ettiğim gelir azımsanacak düzeyde değil ama şu an yapamıyorum. Bugün dayanamadım ve patladım. Parayı yerken sorun yok ama iş kazanmama geldiğinde fırsat vermiyorsunuz dedim. Resmen tüm suçlu ben oldum ve bana tavır aldı. Eve bıraktığım paraları vs üzerime attı. Şimdi de konuşmuyor. Kendisi ev hanımı. Eve gelir sağlayan tek kişi benim ve resmen işimi baltalıyor. Haksız mıyım arkadaşlar? Sadece çalışmaya çalışıyorum ya. Cidden başka derdim yok
Güncellemeler
1 ay
Güncel
Siz olsanız ne derdiniz?