Eşimle yine annesi yüzünden kavga ettik az önce dedim ki ben tatilden dönünce bi iki ay ablana gitsin orada kalsın ilk başta tamam demişti sonra yok falan dedi o kadar uzun olmaz bilmem ne dedim gitmeyecek mi gider ama bi iki hafta fazla olmaz dedi bende sinirlendim ağzıma ne gelirse söyledim ben evde yokken kızında kalıyor niye ben varken peşimi bırakmıyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gel sana bı kahve ismarlayayim da dök içini bı rahatla yav sonunda piskoljik hasta olacaksın
Aynen öyle valla oldum olacam az kaldı
Yarın ismarlayayim mi
Annesini sevmiyorsanız oğluyla evlenmeyin o zaman kardeşim
Ama ben annesiyle oturacağımı bilmiyordum ki borç var diye kaldı başıma
Bu zamanda herseyi bileceksin
Yalan söyledi kaşar anası
Annesi kac yaşında
55 falan
Kiz sen ona kaşar mı diyon onun kaşarlık sezonu geçmiş acemi peynirci seni😂
Sustun
Kayınvalidenle birlikte mi yaşıyorsunuz
Maalesef
Sırf Bu yüzden kayınvalidemle yaşayacağımı baştan sevgilime söylüyorum sonra ilerde ciddi anlamada sıkıntı çıkıyor rahat edemiyorsun evini kendi isteğinle dekore edemiyorsun
Yaşamayacağımi *
Aynen öyle maalesef sakın öyle bir tuzağa düşme gerekirse ayrıl ama ev ev üstüne olmuyor
Yok zaten benim sevgilimde istemiyor hatta annesi de diyor olmaz diye oda kendisi diyor ne kadar aramız iyi olsa da aynı evde yaşasak sorun çıkar diyor siz ayrı eve cikmayi neden düşünmüyorsunuz eşine kulağına citlatsaydin
Evlendiğimden beri söylüyorum ama maddi sıkıntılardan dolayı olmuyor düğün borcumuz var annesiyle birlikte ödüyor o da susmak zorunda kalıyor biraz
Yani aslında eşinde arada kalmış gibi kayınvaliden biraz anlayışlı olması lazım belki evde yalnız geçirmek istiyorsunuzdur kalsın biraz diğer kızların yanında nolmuş yani
Heh işte bende onu söylüyorum eşime yanlış anlıyor beni diyorum gitsin bir süre kızında da kalsın bizde kafamızı dinleyelim yok diyor o kadar uzun süre gidemez
Niye gidemez anasını mı özler 😂 ona tatlı dille konuşmalısın deki ben seninle hiç yanlız kalmadım birlikte bir yalnız kalalım belki özel şeyler yaşarız 1 ay tadını çıkaralım falan de bunları söylerken biraz cilveli konuş erkek hemen tm der
Ohoo ben neler neler denedim valla olmadı şimdi işte konuştuk tekrar kavga ettik akşam akşam insan gibi de söylüyorum anlamıyor başka şekilde de söylüyorum anlamıyor bilmiyorum
Ana kuzusu erkekle evlenirsen sonumuz hep bu şekilde olur
Kız ilk başta hiç böyle değildi ki sen ne dersen o diyordu ama şimdi anası
Bir kirada otursaydınız anasının derdinden kurtulurdun kayınvalide nekadar uzak okadar iyi
Dediğim gibi borç olduğu için mecbur kaldık gibi bişey ama keşke evlenmeden biraz daha bekleseydim
Valla canım bende kışa doğru evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim bana ne kadar borcumuz olsa dahi ayrı eve çıkıcaz dedi hatta ben tepkisini deneme amaçlı ailende kalırız 1 sene sonra ayrı eve cikariz dedim ve kendisi hayır ben seninle ayrı eve çıkmak daha rahat etmek istiyorum dedi
Dediğin gibi keşke bekleseydiniz ama işte olan olmuş bakarsın ilerde ayrı eve çıkarsınız belli olmaz
İnşallah bilmiyorum zor gibi ama bakalım inşallah kaynanam köyüne gider de kurtulurum
Kayınvaliden bilmiyorum onun düşünmesi lazım veya biri gelip kayınvalidenle konuşması lazım böyle de olmaz ya huzursuzluk oluyor kocanla aran bozuluyor inşallah çocuğunuz yoktur bu tartışmalarda çocuğunuz arada kalmasin
Var ilk zamanlar da aşırı tartışma yaşıyorduk eşimle şimdi biraz biraz düzeldi ama aynı evde yine de olmuyor düzen farkı bi fr rahat edemiyorum yalnız kalmak istiyorum
Anlıyorum seni yalnız kalmak kocanla yalnız vakit geçirmek istrsin normaldir senin iş kocanda bitiyor kocanı kafaya bişekilde alman lazım nebilim göster ama elletme uygula eğer yanaşmaya devam ederse de istiyorsan evimizde 1 ay boyunca vakit geçirelim annen biraz evden gitsin de
Söyledim ilk başta tamam dedi konuşacağım dedi bugün de diyor ki 1 ay olmaz o çok uzun 1-2 hafta gider diyor bende sinirlendim kavga ettik
Isın çok zor bunla ömür geçmez sınır hastası olursun bu gidişle
Aynen öyle oldum olacam zaten
Boşa kocanı kurtul bu odunu nereden buldun
Allah'ın belası ilk başta böyle değildi ki
Sonradan degisiyorsa bedelini ödeyecek öküz ya adam
Çok değişti tam anacı oldu
Anasını alsın gitsin
Onu da diyorum ne anadan geçiyor ne yardan
Aslında borcumuz olduğu için anası yanımızda
O zaman niye sürekli kızıyorsun
tek oglumu kac yıllık evlısımız
Evet tek oğlu 1 buçuk sene oldu