5 dk pozitif enerji saçıp gülümsesem 3 ay sıkıntılar içerisinde yüzerim suratım asık bir şekilde :D simülasyonun yan karakteri miyiz yahu :D
1 ay
5 dk pozitif enerji saçıp gülümsesem 3 ay sıkıntılar içerisinde yüzerim suratım asık bir şekilde :D simülasyonun yan karakteri miyiz yahu :D
Bu bakış açısıyla alakalı bir durum. Her şeyi olduğu halde, tüm sağlığı yerinde olduğu halde asık suratla gezen ve memnuniyetsiz insanlar varken, diğer yandan kolunu, bacağını bile kaybeden bir insanın hayata pozitif bakıp mutlu olduğunu ve gülümsediğini görebiliyoruz. Biri elindekilerden memnun olmayan, şükürsüz bir insan; diğeri ise tüm zorluklara rağmen kendisinde bulunan diğer nimetlerin farkında olarak buna şükrederek yaşadığı için mutlu olan insan
Yani 3 ay hep asık surat ve memnuniyetsizliğin varsa şükretmediğin açık maalesef
Bakış açını değiştirmek senin elinde olan bişey. İmkansız değil.
Rica ederim
Bazen tam da hissettiğin gibi oluyor, pozitif kalmak zor geliyor 💭
İnsanların çoğu sürekli mutlu değil, sadece iyi anlarını daha çok gösteriyor 😊
Küçük mola anları yaratmak işe yarar; yürüyüş, sevdiğin müzik, kısa bir sohbet, minik hedefler 🎧🌿
Karamsar hissetmen seni “yan karakter” yapmaz, sadece çok yorulduğunu gösterir 💔✨
Cevap
4Cevap
dertleri yok demek ki
:D
Muhtamalen baktılar bu kadar dert sıkıntıya üzülmek için hayat kısa en azından etrafa pozitiflik saçayımda mutlu hissetireyim kendimi diyorlardır herhalde
Napalım caresizlikten elimden bu kadar geliyo bazen içime bazı şeyler dert oluyo ama yinede gülümsemeye çalisiyorim
Bir şeye sevinsek evren "sen misin mutlu olan" diyerek acısını çıkarıyor.
Sıkıntılarına alısmıs artık normal bir şey onlar ıcın
Ben intihar edecegim, yoruldum artık mutlu olmaya calismaktan. Hiçbir şey yoluna girmiyor
Alem oyuncu olmuş sokaklar sahne
Hiç bir zaman yarmaaz
~ Beni hiç tanıma o zaman moralin bozulur ~
Pozitifim
Karakter meselesi bu ya karamsar birine ne öneri versen boş neşeli birinin de kolay kolay modunu düşüremezsin
Sen o anlarına denk geliyorsundur belki de
Mutsuzluğunun sebebi belli oldu zati😃 kolay gelsin
Yapmacık onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?