Esimin kuzenime ve diger kadinlara bakisi beni rahatsiz ediyor, fazla mi supheciyim?

Merhaba.. uzatmadan özet geçiyorum.. teyzem ve kız bekar kuzenim yatılı ziyarete geldi. Yaşlarımız yakın.. kaldıkları zaman diliminde eşim bana kaba davrandı ve ayrıca onlarla otururken pek üsturuplu oturmadı.. sadece teyzem olsa sorun değil ama gelen genç bi kadın ben açıkçası rahatsız oldum ve onları pek yalnız bırakmak içimden gelmedi nedense bilemiyorum altıncı his mi ne. Kuzen bi tık oynak biri 😆 ama bir şeyini görmedim kaldıkları süre zarfında sadece eşimin hareketleri hoşuma gitmedi ve bir tık kasıtlı gibi hissettim. Eşimin işinden dolayı kuzenimden çok daha bakımlı hoş kadınları görüyor zaten normalde o tarz biri değil. Ama bu son bi sene içinde bazı şüpheli şeyler hissettim nedense. Telefonu temiz bakıyorum ara ara. Ayrıca mesela geçenlerde çocuklarımız için bir tiyatroya gittik çıktığımızda bana ilk ve tek dediği şey ana karakterin saç rengi sence doğal mıydı.. ben de bunu aşırı derecede tuhaf buldum.. o da sen tuhafsın'a getirdi ve o anlamda sormadığını sadece merak ettiğini belirtti. Kadının saçları çok açık bakır renkti.. ben de sanırım güzel buldun hani başka hiç bi yorum yapmadın ve ilk dediğin şey buydu.. bu tarz ufak şeyler olunca ben açıkçası biraz huylandım. Erkeklerden fikir istiyorum. Sizce ben mi fazla şüpheliyim?

Esimin kuzenime ve diger kadinlara bakisi beni rahatsiz ediyor, fazla mi supheciyim?