Hayat beni o kadar yordu ki ne için yaşıyorumve ne için ümit etmeliyim bilemiyorum?

Babasız büyüdüm, annemden şiddet gördüm, ablam başka bir ülkeye kaçtı, ben farklı kişiler tarafından defalarca tacize uğradım, sevgilim tarafından aldatıldım, annem maternal narsist bana etmediği işkence kalmadı, en son beni sevgilisi taciz ettiğinde beni korumadı ablam da olayü abarttığımı söyledi başka bir ülkede yaşarken sürekli herkes tarafından manipüle edildim, kimse kendim için bir şey yapmama izin vermedi, namusum için evden kaçmak okulumu tek başıma bitirmek zorunda kaldım artık dayanamadım bir şekilde kurtulmam lazımdı böcekli rutubetli bi apartta kaldım okulumu bitirene kadar sonra babamın bir arkadaşı sayesinde işe girdim başka bir şehire geldim bu sefer de ev sahibi rahat bırakmadı evden çık dedi sözleşmem bile bitmedi daha kirayı da düzenli ödedim, bu da yetmedi girdiğim iş yerinde de herkes benimle uğraştı özellikle kızlar bana hep mobbing yaptı, o inasanların her şeyleri var benimle neden uğraşıyorlar ki ayağıma ayakkabı üstüme mont alacak halim yoktu o kadar sefil bir haldeydim ki o halde birine aşık oldum iş yerinden tabii kaçtım bu halde kimseyle olmak istemedim çok utandım acizliğimden hala daha kendimi toparlayamadım ve sanırım onun da sevgilisi varmış herkes öyle söylüyor diğer kızlarla da çok yakın zaten öyle olmasa bile benim gibi birini ister miydi her neyse bunun gibi birçok şey oldu hayatımda ne için yaşıyorum sizce yaşamalı mıyım ben ne için çabalamalıyım yaşım oldu 28 ve ben hiç yaşamadım şu ana kadar.
Güncellemeler
1 ay
Bir de insanlar mutlu olmamı bekliyor, kimseyle kafa yapım uyuşmuyor insanlar o kadar ufak şeyleri kafaya takıyor ki kimi evlenemediği için kimi 3. evini alamadığı ve konsere gidemediği için. Neyi tutayım ki ben aile sevgili kimsem yoj bir işim var onu da elimden almak isteyen çok fazla kişi var.
Hayat beni o kadar yordu ki ne için yaşıyorumve ne için ümit etmeliyim bilemiyorum?