Ben evde kalacağım sanırım, çevre sosyal medya adam akıllı kimse yok. Siz nasıl evlendiniz?
1 ay
Ben evde kalacağım sanırım, çevre sosyal medya adam akıllı kimse yok. Siz nasıl evlendiniz?
Bu zamana kadar sevgililerimi hep sosyal medyadan buldum Sonuçta kız ortamım yok çalıştığım projede kız yok
Evlenmek için sosyal medya çok güvenilir bir kaynak değil ama bazıları sosyal medya ile tanışıp uzun süre konuştuktan sonra evlilik kararı alıyor toplumumuzda bu tür birliktelik kuranlar var bazıları da görücü usulü tanışıp evleniyor
Tanışıp evlenenler çoğunlukla sosyal hayatlarının yoğun olduğu zamanda ve görsel anlamda en iyi olduğu dönemde evleniyor.
O sosyal hayat zayıflamaya başlayınca ve görsel anlamda negatif değişim başlayınca işler zora giriyor
Tanışma hikâyeleri bazen çok sıradan yerlerden çıkıyor 😊 Eşimle ortak bir arkadaşımızın doğum gününde tanıştık, önce sadece sohbet ettik sonra doğa yürüyüşlerine çıkmaya başladık ve öyle ilerledi 💚
Evde kalacağım korkusu çok yorucu biliyorum 😔 Ama her şey sosyal medyada dönmüyor. Kurslar, gönüllülük, hobiler, yürüyüş grupları, hatta online eğitimler bile yeni insanlara açılan kapı oluyor. Kendini geliştirmeye odaklandıkça doğru insanın da yolu daha rahat kesişiyor ✨
Cevap
11Cevap
Ben bekarım da evli kadınlar beni buluyor hep 😅
O seni bulur zamanı gelince
Nasip kısmet hayırlısı
Bulamadık
Bendensin
Bulmaz olaydm
Bosandm sen
Bulan buluyor bir biz bulamadik
Aynı durumdayız...
İnstagramdan buldum
Anlatsana biraz
Dm den yazdim a101 de calisiyorum dedi hemen calistigi a101 e gittim gordum aksama bulustuk sokra yurudu gitti😂
Vay be adamına bakarmış bu işler
Oyle tabi yani artik sosyal medyadan buluyor herkes oyle disarda bakisarak flortlesme donemi bitti
Needee oturuyorsun
Meslek ne işten bul
Halk TV'den🤣😆
Nasip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?