Hep sevilmek istedim be, babam sevmedi ne de kocam sevdi, çok mu şey istiyorum bu hayattan, ..
1 ay
Hep sevilmek istedim be, babam sevmedi ne de kocam sevdi, çok mu şey istiyorum bu hayattan, ..
Her bedenin, kalbin ve ruhun cinselliğe ihtiyacı vardır. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
Ya bi git ben ne derdindeyim sen ne derdindesin
Derdine çare sevilmektir. Boşanmana destek veririm
Paraya ihtiyacım yok
Karşılıksız kimse kimseye günahını bile vermez
Sevgi ve ilgi ortak paydamızdır. Manevi olarak destek ve arkanda durmak isterim. Hep yanlış erkekler olmuş hayatında, bu şansı değerlendir bence
Kimseye güvenim kalmadı
Bu şekilde bak hak ettiğini yaşıyorsun. İnsanın önce kendisine güvenmesi gerekmiyor mu? Kendine güvenen insanın kendisi istemediği ve izin vermediği sürece kim ne yapabilir ki?
Benim ona gücüm yetmez ki bi kzım var , gurbette kızımla nasıl atlatabilirim, hi. Cesaretim yok
Allah bağışlasın. Dünyaya yeni gelmiş bi olursun. Etrafına bi bak sanki tek mutsuz olan sensin. Üzerindeki ölü toprağını at. Önce iletişim ve konuşabilmek gerek. Bi yerden başlarız. Artı dm den yazablrsin
Ne yapacağım peki şimd ben , nasıl bu sürece gireceğim
Umuma açık mı konuşalım herkesin içerisinde? Proflme takp yaparsan özel konuşabiliriz. Her yazılanı herkes okumasın.
Var mı gelişme?
Hiç bir hareketin olmayacak sanırım
Durumların nasıl? Gelişme yaşadın mı?
Çocuk yoksa hayatını yaşa boş ver. Boşanınca dul kadın olacaksın. Her yaptığın gözlerine batacak. Zaten baban sevmiyor diyorsun ne kadar mutlu olabilirsin ki?
Sevgili bul güvenilir olsun. Evdeki karnını doyursun sevgilin de ruhunu doyursun.
Karnımı ben doyuruyorum zaten , evdeki ancak sorun çıkartıyor her şeyde
mesela ne gibi sorunlar çıkarıyor?
ben de buna benzer bir olay yaşadım da seni çok iyi anlıyorum. anlatsam hak verirsin bunları yaşamış biri olarak
Sevilmek istemen hayatın en doğal isteği 💔 Babanın ve eşinin sevgisizliği senin değerini asla belirlemiyor bunu unutma lütfen. Boşanmak zor evet ama sevilmediğin bir yerde kalmak bazen daha da zor ve yıpratıcı oluyor 🌧️
Önce kendini güvenceye al. Maddi durumunu düşün yakın gördüğün biriyle konuş destek iste. Gerekirse bir uzmandan yardım al. Yalnız değilsin ve sevgiye kesinlikle layıksın 💜✨
Cevap
20Cevap
Yorumları okudum. Özellikle bı dk geç tlfna geç döndün diye yaptığını anlattığın yorumu. Bosamazsan adam diilsin. (Ne demek istediğimi anliyosundur umarim)
Bazen o kadar kolay olmuyor işte
Erkek için kolay oluyor kadın bide boşanmış dıul kadın yapıştırıyorlar üzerine sonra hee gelen amacı belli oluyor
Belki bi gün sevilirim umuduyla kaldım hep
Severek evlendim ben de en başından beri sevmiyormuş beni sevdiğini sanmış
Bana aşık olmaz tekrardan artık bana karşı nefret var içinde öfke var , tiksiniyormuş benden
Evlilikten beklentini alamadıysan tek başıma devam edebilirim diyorsan boşan. Tekrar aile evine dönüp huzurlu olacağını düşünüyor musun
Memurum aile evine donemem zaten
Süper o zaman yoluna bak
Sen sevilmek için buna değer biri misin peki kendine bunu sordun mu. Hatayi hep farklı yerlerde aramak da bir hatadır
Ne güzel bunları demek , en basit örnek vereyim eşim beni aradı bi dk sonra geri döndüm diye yemedim dayak kfür kalmadı
Niye vuruyor dövüyor. Sen o cesareti niye verdin. Ezik biri mjsin mesela hata burada sende.
Daha kötüsünü yaşamayayım diye susuyorumdur
İnsan en büyük kötülüğü kendine yapar her zaman böyledir. Daha kötüsü ne olabilir ki kafandaki senaryolardan daha beterleri de olabilir zaten ayrı mesele. Ama üstesinden gelecek güce sahip değilsen sen kendine saygısı olmayan ezik birisin
Hiç gücüm yok herşeyde beni suçladı hep ben suçluydum
Yaz konuşalım istersen
Boşanmak zor değil, sonrasında bir süre zor. Ama sonrası rahat
Hiç cesaretim yok
Emin ol canına tak ettiğinde o cesaret yükleniyor
İnşallah o günü yaşarım
neden kotusunuz, esın sevıyordur belkı senı sorun ne anlat ıstersen
Sevseydi en ufak kavgalarda beni dövmezdi
cıddı mısın sen, neyı bahane edıyor da dovuyor, nasıl kıyıyor esıne vurmaya
Keşke şaka olsaydı keşkeeee
Hiçbir şey kolay değil de sevilmediğin yerde durmak daha zordur mutlaka
Biliyorum
Bi dilekçe veriyosun boşanıyosun. Sevilmek ilgi görmek istersen yaz
Durumuna üzüldüm boşanma yanlış limanda anca heba olursun
Ben de sırf bu yüzden boşandım
Karşı tarafı ikna edersin anlaşmalı boşanırsın ikinizin rızasıyla yani
Çocuk var mı?
Çocuk varsa çok daha zor olur.
Var
Çok üzücü inan seni bu hale sokanlarin canı cehenneme dostum
Kocam sevdi dedin neden bosAnma istiyon
Bidaha oku
Evet anladım ikinci okumamda peki hiç konustunmu
Çok konuştum beni sevmedini söyledi artık ne kadar konuşsam da boş
Bencede boş biriymiş ya böyle erkekler hiç biseyi hak etmiyor boşa gitsin Yanındayım senin bide yüzüne demesi kötü
Sorsan hep kendi haklı hepppp
Hayır haksız o kusura bakma önce ben yazıyı yanlış okudum
Kocan sevmiyosa niye evlendin knj
Seviyor sandım hiç sevilmemişim aslında
Ne kadar oldu evleneli
10 yıl
Knk 10 sene de soğumuşsındur 😀 çocuk var mı
Maddi özgüelüğünde varsa daha da bu eziyeti çekmeye değmez
Çocuk var keşke soğumuş olsaydım
Aklında ondamı halen neler oluyoe analtmak ister nisin
Çocuk kaç yaşında
5 yaşında
Anladım kreşe verirsin işin gücünde varmış yaşarsın hayatını
Knşmak istersen gelde laflarız
Merak etme bi tek sen değilsin.
İlgisiz mi bırakıyor sürekli?
Kötü kararlar vermede
Omun için de kafam karışıyor hep
Yo değil maddi özgürlüğün varsa kolay mesleğin ne
Memurum
Boşan gitsin hiç düşünme bile sana değer verip sana saygı duymuyorsa kaç yaşındasın peki
29 yaşındayım
Yaşın da iyi memursun da boşan ünvanın ne peki
Düz memur
Boşa gitsin hangi şehirdesin
Çocuk var mı
Var
Çalışıyor musun
Memurum
Boşanmak kolay mutsuzsan bende bosandim
Rabbım yardımcın olsun inşallah
Senin için bir sigara yaksam olur mu
Çok iyi olur
Yaktım.
Senin için yapabileceğim bir şey var mı bir psikolog olarak soruyorum
Boşanmak çok zor mu
Neye göre zor mu? Süreç anlamında mı psikolojik çizgide mi?
Süreç diyorum
Hiç evlenmedim süreci birebir bilmiyorum ama anlaşmalı ile zor değil. Çekişmeli biraz daha yorucu ve zaman alıcıdır. Çocuk varsa dinamikler değişir. Mal paylaşımı vs üzerine bakılır.
Ben beş kuruş para istemiyorum zaten çocuk var nafaka bile vermem dedi anlaşmalı boşanma davası açsam kabul eder mi onu da bilmiyorum
Nafaka vermem demesi önemli değil. Vermek zorunda. Kocanı sen tanıyorsun neyi kabul eder etmez sen biliyorsun
Bildiğim için vermez sana nafaka verim sende git başkalarıyla ye diyor
Vermez demesi önemli değil diyorum bende
Kaç yıllık evlilik
10 yıllık
Çok da olmus ya
Son durum ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?