Yapacağından değil sadece kızı korkutmak için, siz hiç gerçekten tehdit edip uygulayan adam gördünüz mü 😅
1 ay
Yapacağından değil sadece kızı korkutmak için, siz hiç gerçekten tehdit edip uygulayan adam gördünüz mü 😅
Birini tehdit etmek, zaten o kişinin sınırlarını aşmaya ve üzerinde tahakküm kurmaya başladığının bir göstergesidir. Tehdit fiziksel bir eyleme dönüşmese bile, yarattığı psikolojik şiddet ve korku iklimi başlı başına bir suçtur ve kişiye zarar verir. Bu yüzden eylemin gerçekleşme ihtimalinden ziyade, bu niyetin varlığına odaklanmak gerekir. Ayrıca son dönemde yaşanan cinayetler ortada. İnsanlara KADES uygulaması veya Alo 183 Sosyal Destek Hattı gibi mekanizmaların varlığından bahsetmek de çok yerinde bir karar olur.
Kızları tehdit eden erkeklerin çoğu bazen boş tehdit ediyormuş gibi görünebilir, ama durum aslında karmaşık. İnsanlar genellikle güç, kontrol veya korkutma ihtiyacını tatmin etmek için tehdit eder. Bu tehditler her zaman eyleme dönüşmese de, ciddiye alınmalıdır çünkü bazıları niyetini gerçekleştirebilir. Dışarıdan bakıldığında tehdit boş gibi görünse de, hedeflenen kişi için gerçek bir risk vardır. Bu nedenle tehditleri küçümsemek yerine dikkatli olmak ve önlem almak en doğru yaklaşımdır.
Çoğu boş tehdit evet, sadece korkutma amaçlı. Adam aslında bir bok yapamayacağını bilir ama korkunca kontrolün onda olduğunu sanar. Yine de hafife alınmaz çünkü yapmayanlar çoğunlukta olsa da yapan bir tane manyak yeter. Ben tehdit edip uygulayan gördüm, sonu kötü bitti. Yani kızlar genelde “boş yapıyor” deyip geçiyor ama güvenlik önlemini almak şart. Polise bildirmek, çevreyi haberdar etmek abartı değil. Şakaya gelmez.
Kızın suratına kezzap atan adam gördüm ben, kız yolda yürüyordu bu da bardağa koymuş kız gelirken suratına bir şey fırlattı, biz su döktü sandık ama kız çığlık atmaya başlayınca anladık işin ciddiyetini yardım amaçlı yanına koşup hastaneye götürmüştük sonradan öğrendik ki erkek arkadaşı tehdit ediyormuş kızı
Korkutmak için tehdit eden erkek çok ama “çoğu boştur” demek tehlikeli olur canım 😔 Çünkü az da olsa gerçekten uygulayanlar var ve hangi kategoride olduğunu anlamak zor. Tehdit ciddidir. Böyle biri varsa delil topla engelle uzaklaş güvendiğin birine anlat ve gerekirse hukuki destek al 🙏✨ Güvenliğin her şeyden önemli 💖
Cevap
30Cevap
Evet görmedik haberlerde çıkan cinayetler de uydurma zaten hepsi palavra sonuçta senin mantığa göre
ciddiye alinacak tehdit var ciddiye alinmayacak tehdit var seni rezil ederim yerlerde surundururum demekle seni oldururum sunu yaparim bunu yaparim demek farkli
Seni rezil ederimi siz tehdit olarak algılıyorsanız bu çok pembelik oluyor bana göre insanlar istediğini düşünür istediğini konuşur ve yapar ve bunlar bir tehdit değil. Asıl tehdit denen şey ölüm ve özgürlükten alıkoyma gibi durumlardır bilmiyorum senin dediğin şeyler bana pek de tehdit gibi gelmedi açıkçası
yapilmamasi gerekeni ve rahatsi edici bir seyi yapmak tehdittir mesela senin burada yazdigin yorumlardan gercekten garip olanlar olsaydi ben bunlari alip senin oldugunu kanitlayip ailene ya da cevrene bu fikirlerini yaysaydim bu tehdit degil mi ne guzel o zaman yapalim bence bu da bir tehdit
Bulabilirsen yap tabi de ama anladım haklısın şantaj giriyor işin içine bana yeni bir şey kattığın için sağol
Tesekkur ederim sen de bana bir sey kattin gittim tanimina baktim merak edip
Evet kaç kadın tehditlere karşı onca ihbarına rağmen önlem alınmadığı için katledildi. Tehdit ciddi bir suçtur. Ortadoğu da basit bir konu gibi görülüyor ama Abd de saniyesinde polisin yere yatırıp ters kelepçelediği olaylar var.
Altı boş amaç korkutup sindirmeye çalışmak adam değiller zaten o tarz erkeklerde
Kendinden zayıf gördüğü insanlara diş geçirerek bir şeyleri kanıtlamaya çalışan kişi zavallıdır. Gerçek bir güce sahip olanın tehditlere ihtiyacı olmaz.
Bizim de elimiz armut toplamıyor gülüm avukatla konuşuyorum numarasını ver ben hallederim dedi diyoruz benim seninle bir derdim yok cümlesine 270 derece dönüş yapması 5 dakika almıyor 😂😂
Etsinler boş ver zor gününde yaninda olmadığında yuhalasalar da boş gelir isteyen istediğini desin isterse cümle alem görsün ben düşersem tehdit edeni de yanıma alırım
senin o gözlüklerini çalarım çocuk ne demek boş tehdit he
duzgun konus benle
yok haddini bilmen icin uyardim bebe
Yani hemen her gün şu kadın öldürüldü, bu kadın doğrandı haberleri rüya mıydı acaba?
Tehditte oldurulme boyutunu kastetmiyorum
Onların da öncesinde hep tehdit var deniyordu da ondan söyledim. Neyse o zaman.
Boş tehtitler olsa ülkede kadın cinayetlerinin sayı bu kadar yüksek olmazdı
Kızlari tehdit edene erkek demende komik olmus ama biraz
Bence onlara çok takılma onlar sadece klavye manyağı gerçek hayatta kediden farkı yok yani
Yapmak isteyen yapar, direkt yapacağı şeyi kişinin yüzüne söylemez.
Allah aşkına kadın cinayetlerinden haberin yok mu?
Havlayan köpek ısırmaz. Gerçekten zarar verecek kişi ortada delil bırakmaz.
Bu aralar uygulayanlar arttı malum kadın cnyetleri ama saçma sapan konuşuyolar genelde bu konu üzerinde
Eskiden bende birkaç kızı tehdit ettim ama öylesine
evet hepsi beyinleriyle değil şeyleriyle düşünen aptal sürüsü bunlara savcılığının önünden foto atsanız devam ediceksen seni şikayet edicem diye 1bnelerin aklı kaçar korkudan 1 hafta evden çıkamazlar
Adam olan kızı zaten tehdit etmez
Bir kadını tehdit eden adam değildir
Siz onmları adam sandınız
ensesine vuracan 2 tane
Niye tehdit ediyorlarmış ki
ne bu şimdi sabah sabah erkek düşmanlığı
Aynen öyle ne yapabilir ki zaten
Ne yazık ki haberlerde görüyoruz abla
Böylelerine yüz verip konuşmayın
Bunlardan her şey beklenir
Kızı tehdit etmek nedendir ki
Erkek. adam böyle birsey yapmaz