Sevgilimle ortak arkadaşımız benden hoşlanıyor?

Sevgilimle arkadaş olduğumuz zamanlar sevgilimle ortak arkadaşımız bana açıldı. Daha doğrusu abi dediğim biri. Ama ben istemedim hani sohbetin hoş, yakışıklısın, iyi birisin, aramızda sohbet, mizah anlamında uyum da var evet ama sana o gözle bakmıyorum, abim yaşındasın dedim (10 yaş büyük benden). Arada samimi davranıyordu ama bana ilgi göstermen rahatsız ediyor dedim ve kapattık konuyu. Olay kapandı yani eskisi gibi olabilir miyiz dedim, tamam dedi. Ama ben sevgilimden hoşlanıyordum ve o sıralar sevgilimle yavaş yavaş samimileşmeye başladık ve konuşmaya devam edip sevgili olduk. Bana açılan çocukla sevgilim çok nadir konuşuyor. İğrenç bir durumda olduğumu düşündüğüm için sevgilime bunu söyleyemedim hani sanki benim suçum sanki. Açılan çocuk da sevgilime söylemedi tabii ki. Ben zaten sevgilimle çıkmaya başladıktan sonra onunla hiç iletişim kurmadım. Sevgilime söylersem olaylar büyüyecek korkuyorum. Hani ilgi göstermesine rağmen o sırada arkadaşlığımı devam ettirdim ama sonuçta rahatsız olduğumu da söylemiştim. Ne yapacağım içim içimi yiyor ama söylemekten de aşşırı korkuyorum çünkü bana açılanla çok samimi konuşuyorduk, cinsel vs değil ama baya samimiydik yani ya söyledikten sonra mesajları gösterirse diye de korkuyorum. Bana açılan çocukla hiç iletişimim yok, sevgilimden de uzaklaşıyor direkt konuyu kapatsam mı?
Sevgilimle ortak arkadaşımız benden hoşlanıyor?