Sevgilisi olan arkadaşımdan hoşlanıyorum?

Benim yaklaşık 1 buçuk senelik bir arkadaşım var. Başta arkadaş olarak görüyordum. Baya goygoy yaptığım biri. Hani erkek ortamlarını yediği b*klari falan her şeyi anlatır, kimsenin bilmediklerini bilirim öyle bir arkadaşlık. Neyse ben 1 ay önce falan çok kötü bı dönemden geçtim. Bu da o dönemde tee nereden gelip hep yanımda oldu. Baya benimle ilgilendi 10 kilo vermiştim yedirdi içirdi. O toparladı yani. Ben de o dönemde yavaş yavaş bir şeyler hissetmeye başladım. Tam bu dönemin üzerine sevgili yaptı. Hem de bı anda. Ben de afalladim. İşte her gün baya saattlerce konuşuyorduk. Sevgili yaptığı gibi ben kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam diyerek konuşmayı kesmek biraz mesafeli olmak istedim. Doğru değildi çünkü. Kız sadece arkadaşız diye bildiği için bir şey dememiş. Neyse hani arkadaş ortamında falan görüşürüz ama ikili arkadaşlığımız mümkün değil dedim. Ama arada tekrar arıyor falan. Bu kadar rahat konuşabilip anlayabileceği bir arkadaşı ben varmışım. Bı anda kestirip atamiyormuş. Ben de kısa kesmeye çalışıyorum ama gönül dinlemiyor işte zorlanıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Çok yalnız kaldım zaten bı anda hayatımdan çıkarınca

Sevgilisi olan arkadaşımdan hoşlanıyorum?