Abimin arkadaşından hoşlanıyorum sanırım?

Arkadaşlar ben ortaokuldayken abimin arkadaşı eve gelmişti. Allahım nasıl kibar çocuk. Annem de bu çocuğa bayılıyor. Bizim bir de Justin Bieber erası var, çocuk sarışın o zamanlar (şimdi kumral tabii geçmişte sarı demeye bin şahit) ben de bayılıyorum ama abim döver diye söyleyemiyorum. Neyse aradan zaman geçince ben unuttum tabii. Bir baktım abimin nişanına gelmiş. Önce tanıyamadım sonra aaa abi çok değişmişsin dedim. (Abi demeseydim abim beni bacaklarımdan duvara monteler, nişan bitişinde indirirdi) o da sen de çok büyümüşsün, kocaman olmuşsun dedi. Neyse nişanda kızlar hep bunu sormuş. Ee mesleği düzgün, yakışıklı. Kızlar da hep taş gibi sağlıkçılar. Ben bunlarla nasıl yarışayım, üni 3’üm daha. Neyse abim de birini ayarlamak istemiş, bunu da aile büyüklerine söyleyince yaygara kopmuş, senin bacın var, kuzenin var gidip elin kızına mı ayarlıyorsun demişler. O da o herkesi beğenmez zaten, egosu yüksek demiş (kızı reddetmiş sanırım). Ben de bu adamdan çok hoşlanıyorum, halam, annem, kuzenim herkes bıktı çenemden. Ama adım atamıyorum. Bu sıralar kilo aldım bir de ben kim, çocuk kim diye düşünüyorum. Hem arada abim faktörü var. Onun gözünde 23 değil 13 yaşındayım. Bakın böyle diyorum ben de çirkin değilim. Nişan bittikten sonra abimin kaç tane arkadaşı hikayelerime, hesaplarıma baktı. Korkudan istek atamıyor zavallılar. Bu çocuk bambaşka. O da hesabını bazen açık kullanıyor ama benim toto yemiyor hikayelerine bakmaya. Düğünden önce de aramız netleşsin istiyorum. Ne yapabilirim? İstek falan atamam, hiç söylemeyin. Bir de mal gibi abi dedim, çocuğun bakısı varsa da gitmiştir
Abimin arkadaşından hoşlanıyorum sanırım?