Konu abimin arkadaşından hoşlanmam.
Abim kıskanç biri geri kafalı biri değil, kendisinin oluyorsa bana da müsaade etmek zorunda eninde sonunda ikna olur yani. Kuzenim ama aynı evde büyüdük, büyüyoruz yani abim.
Sıkıntı şu ki abimin arkadaşı, abimden dolayı bana bir adım atmaktan çekiniyor gibi hissediyorum sürekli bakışıyoruz bugün abimin peşine takılıp arkadaşlarıyla bara gittim yanımda da kız arkadaşımı getirdim işte tek tük konuşabildik instagram da bi storye etiketleyecektim o sırada instagramdan takipleştik falan. 2 gün önce de bizim eve gelip babamla abimle falan sohbet etmişti. En doğal hallerimi gören birisi. Haftaya yine bara çıkacağız benden 3 yaş falan büyük sadece. Ne yapacağım bilmiyorum, nasıl bir adım atmalıyım tavsiye verin.
Abim kıskanç biri geri kafalı biri değil, kendisinin oluyorsa bana da müsaade etmek zorunda eninde sonunda ikna olur yani. Kuzenim ama aynı evde büyüdük, büyüyoruz yani abim.
Sıkıntı şu ki abimin arkadaşı, abimden dolayı bana bir adım atmaktan çekiniyor gibi hissediyorum sürekli bakışıyoruz bugün abimin peşine takılıp arkadaşlarıyla bara gittim yanımda da kız arkadaşımı getirdim işte tek tük konuşabildik instagram da bi storye etiketleyecektim o sırada instagramdan takipleştik falan. 2 gün önce de bizim eve gelip babamla abimle falan sohbet etmişti. En doğal hallerimi gören birisi. Haftaya yine bara çıkacağız benden 3 yaş falan büyük sadece. Ne yapacağım bilmiyorum, nasıl bir adım atmalıyım tavsiye verin.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Teyzemin oglu, abim gibidir onunda en yakin arkadaslarindan biriyle bakisma felan derken numara vermistik ilk bi arkadaslik muhabbet sohbet ilerliyorken kuzenime yakalandik whatsappdan bir bildirim geldi cocugun numaradan “FOTO” evet resimdeki kuzenimdi hayatimda daha kotu bir sicis yasamadim galiba bir dahada cocukla yazisamadik kuzenim cok karsi cikmisti ustelik daha sadce arkadasdik🥺. Yani sonuc su arkadas bile olacaksan abin bilsin
Numara verme olayına nasıl geldiniz işte, biz sadece bakışıyoruz o kadar ve instagramdan takipleştik. Abimin diğer arkadaşlarıyla da takipleşiyorum ama o bir farklı işte. Sürekli gözlerinin içine bakıyorum, anlamış mıdır bilmiyorum bile. Mesela bugün müzik grubu beni tanıdığı için ismimi söyleyip hoş geldin bugün ilk senin şarkı isteğinle başlıyoruz falan yaptılar bu biraz kıskandı gibi oldu
Snapden eklemistik bir sekilde hatirlamiyorum nasil baya uzun zaman oldu, bir iki snap atmistik sonra naber felan zaten pekde konusamadik 3. gunu yakalandik
bir merhaba de..
bakalım nasıl dönüş olacak
Pat diye merhaba mı yazayım yani
evet pat diye yaz nolcak..
merhaba dersin instagramdan
bakalım nasıl yazacak
bence başta arkadaş olun normal sohbet muhabbet zamanla olaylar gelişir bence
İşte abim ukraynaya gidiyor orada okuyor bu haftasonu bir daha çıkacağız sonrasında onu görebileceğimi sanmıyorum ama instagramdan takipleşiyoruz
igde konuşun hikayelerine falan yanıt ver
falan falan bir şekilde konuş samimi ol
Ya bu çocuk daha bunu dinlenme bide ciddi ciddi cevap vermişsin o kadar ne bekleyeceksin yok arkadaşmis bilmemne
beni degil buradaki kimseyi dinlemesin bence
benimki sadece tavsiye en iyisini kendisi bilir
Teşekkür ederim, instagramdan ilk ben yazarsam çok yanlış olur uygun olmaz akışına bırakacağım sanırım
ne demek, gönlünüze göre olsun
Yahu adam arkadaşının kardeşine nasıl yürüyecek ya ters teper arkadaşının kulağına giderse diye tedirgin olur adam ne olursa olsun. İlk adımı bir şekilde sen atacaksın. Bir kelime sadece ya merhaba, bu şu demek olacak abimlik sıkıntı yok için rahat olsun bana yürüme parende atarak gel
@34ozgens ahahaha açık sözlülüğün çok hoş ve çok doğru konuştun gerçekten. Bunu haftaya çıktıktan sonra eğer daha da bi şeyler gelişirse yapacağım. Dobra insanları severim, sağolasın
Akisina birak bence sekillendirme olagan olsin
Önce arkadaş ol sonrasında açılırsın
Arkadaşı biliyormu
Hayır
Ya kabul etmezse
Bilmiyorum artık
Yaş farkınız kaç?
3 4 yaş
Olmaz o iş
Neden, ikimizde reşitiz. Ne alakası var daha önce 5 yaş fark sevgilim de oldu.
Reşit misiniz diye sormadım. Fikrimi söyledim.
Peki neden olmaz sizce?
Bende şu an hoşlanmaya başladım
Tamam hoslan
Beraber takilirisnjz
Açkonuşş