Beni tanıyanlar söylüyor kendimi övmüyorum. Temiz, bakımlı, eğitimli, ahlaklı, imanlı, dürüstüm ama ne kız arkadaşım var ne erkek? Kimseye fesatlanmam, kıskanmam, herkesin yardımına koşarım ama bana kimse yardım etmez
1 ay
Beni tanıyanlar söylüyor kendimi övmüyorum. Temiz, bakımlı, eğitimli, ahlaklı, imanlı, dürüstüm ama ne kız arkadaşım var ne erkek? Kimseye fesatlanmam, kıskanmam, herkesin yardımına koşarım ama bana kimse yardım etmez
İyi insanlar kaybetmez kaybedilir çünkü iyi insan çok fazla insana çok fazla mala mülke ihtiyaç duymadan kendiyle huzurlu mutlu bir hayat sürebilir bundan tatmin duyabilir fakat diğer insanların buna ulaşabilmesi için iyi insanlara iyi insanlar tarafından sevilmeye ihtiyaçları vardır
İyi insan olmak kaybettirmez ama bazen yorar 💔 Çünkü sınır koymayı bilmeyen iyi insanlar çok çabuk suistimal edilir. Senin sorunun iyi olman değil, kendini ikinci plana atman.
Biraz “hayır” demeyi öğrenmen, kimlerin yanında duracağına dikkat etmen lazım ✋✨ O zaman hem değer göreceksin hem ilişkilerin değişecek 💕
Cevap
9Cevap
Kaybettirir , hayvan gibi yaşayıp arzularına sahip oldupun basit ucuz bir hayatı kaybedersin.
ne kazanırsın bilmem müneccim değilim.
Bu dünyada belki kaybettirir ama öteki dünya da muhakkak kazandırır
Arkadaş olabiliriz
Olalım
Bazen iyilik etmek iyi olmuyo
İyiler her zaman kazanır
Bu dünyda kaybettirebilir
İyileri dikerler bende öyleyim
İyi insan bu dünyada kaybeder
hem de her zaman
Hayır
neyi