20 yaşındayım ve yaşıtlarıma nazaran bazı konularda tecrübesizim kendi tercihimdi ama yine de kendimi geri ve eksik kalmış gibi hissediyorum
1 ay
Değilsin kardeşim o senden tecrübeli olanlar var ya ağlıyor şimdi keşke birisi ile yatmasaydım diye çünkü sen sevdiğine gidince adam sana şunu demeyecek başkası ile yatmışsın bunu içim kabul etmiyor diyerek seni yarı yolda bırakmayacak ama onlar bunun acısını yaşadıkları için pişmanlar boş ver sen
bu devirde bekaretin kimse icin onemli oldugunu dusunmuyorum
Yapıyorsan da Allah rızası için video çekilme resim çektirme ifşaalarınız dolanıyor sonra internette birde 20 tane adamla yatmak var 1-2 adamla yatmak var her önünüze gelenler ile yatmayın
haklisin
20 yaşında böyle hissetmen çok normal canım 💛 Herkesin hayat temposu ve deneyim hızı farklı. Sen bazı şeyleri bilinçli olarak ertelemişsin bu da olgun bir karar 👏
Eksik değilsin sadece kendi yolunda ve hızındasın 🚶♀️✨ Hazır hissettiğin anda deneyim de gelir. Kendini başkalarıyla kıyaslamak yerine ne istediğine odaklanman sana çok iyi gelir 🌿💫
Cevap
10Cevap
normal kendini geliştirirsin zamanın var
Aslında bu geri kalmışlık hissi bir neden den dolayı çıkıyor
hangi neden
haklisiniz
yok
Normal sayılmaz.. Karşılaştırmamalısın kendini. Herkesin hayat yolu farklı.
haklisin
Gel de bunu bu benim 27 yaşında yaşa. Psikolojin bozulur.
haklisin valla
Ne gibi konularda canım
cinsellik
Bu senin kararın ve senin tercihin bu konuda başkası ile kıyaslamak yanlış olur yapmak veya yapmamak sana kalmış canım
haklisin
Merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin sıkıntı yok bu konuda canım ama kendini başkası ile kiyaslayip düşüncelere girmemelisin
bazı seyleri sırf arkadas ortaminda ben de yasadim diye anlatabilmek icin yasamayi dusunuyorum
Sana kalmış istiyorsan yasarsin.. Yüzeysel seyleri mi
normal değil çünkü eksik değilsin
Haklisin
Seni minik fokurdak
Çekingen birimisin
hayir ne alaka
Dahs ergenliğini üzerinden atamamışsın sanki
ne alaka
Abartıyorsun
neden
Daha çok çok gençsin kardeş
Tercih tartışılmaz