Ya hemen engelliyorlar hiç derin sohbete giremiyoruz... Arka mahallede kaos var ama yardım etmiyorlar engelliyorlar duygu yok hiç :(
1 ay
Ya hemen engelliyorlar hiç derin sohbete giremiyoruz... Arka mahallede kaos var ama yardım etmiyorlar engelliyorlar duygu yok hiç :(
Abi sitedeki kızlar da tuaf gelmiş dert anlatıyor abi ben psikolok değilim senden para almıyorum senin derdinden banane benimle bir münasebetin yok benim bir çıkarım yok arkadaşın değilim bir şey paylaşmışlığım yok ne diye senin derdini dinleyeyim? birde utanmadan yazıyorlar seviyeli muhabbet olsun seks olmasın o bu olmasın eee derdimi dinlesin hadi canım erkeklerin işi gücü yok senin sürekli derdini dinleyecekti sen prensessin ya bütün sitedeki erkekler senin kölen sanki
Kendini yalnız ve değersiz hissetmen çok normal 😔 Günümüz erkeklerinin çoğu derin duygulardan kaçıyor çünkü sorumluluk almak istemiyorlar. Engelliyorlarsa aslında kendi duygusal yetersizliklerini gösteriyorlar 💔
Senin hassasiyetin kusur değil güç 💫 Daha duyarlı insanlarla tanışacağın alanlara yönel. Sabırlı ol kalbin dolu dolu hissetmeyi hak ediyor 💕🌸
Cevap
5Cevap
Neden engelkiyorlar ki yahu noldu ne söyledım ve ya yaptın..😅
malafat 18cm dedim
ne yapayim.. çok yanıyorum
Muhabbetin amacı çünkü sorunları anlatacağın bir ortam değil cidden kaliteli muhabbet etmek.
Arka mahalle tam olarak neresi ablacım
Pempeli mahmut
Arka mahalle neresi
Gay misin ismr bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?