Yani sormak istediğim şu, o kadar önemli bir şey mi ki bu, insan insandır.. Millet çok abartıyor.
1 ay
Sen bakma bunlara sorsan hepsi milliyetçi sözde acaba hangisi Türk veya Kürt geleneklerini biliyor uyguluyor acaba eskisi gibi kalmadı hiçbir şey öyle gelenek görenek , iyi veya kötü insan vardır
Irkın ya da etnisitenin evlilikte belirleyici olmasını hiç sağlıklı bulmuyorum 💔 İnsan insandır dediğin nokta çok kıymetli 🥰
Benim için karakteri, sevgiyi, saygıyı ve hayata bakış açısını paylaşıyor olmak esas 😌 Kürt Türk fark etmeksizin uyum varsa evlenilir tabii ki. Önemli olan kalbin ve aklın rahat olması 💖✨
Cevap
6Cevap
Irk önemli değil aşıksam evlenirim.
Türkle evlenmek isterim kültür farkı yetiştirme tarzı farklılıkları falan var aileler birde anlaşacakda ohooo ben karadenizliyim gel bizim sülaleye kürt gelin getir sıkıntı
Evet Birde karadenizliler ırkçı oluyor baya. Yanlış anlaşılmasın bende Karadenizliyim de ordan biliyorum çevreyi
Bu arada bir şey diyeceğimde bende ilk başta ırkçı bunlar ne derdimde kürt kız arkadaşım oldu ve ablamın eski nişanlısı kürttü nişan attı.
Gerçekten problemli insanlar aileleri olsun kendileri genelleme yapmak istemem ama %50 tehlike gördüğüm yerde istemem.
Eski kız arkadaşım kendini gizleyen apo destekçisi gibi bir şeydi tabi şakaya yatıyordu
Ablam nişan attı çocuğun abileri ben ve babam oturduk konuşuyoruz racon keser gibi konuşuyor bende onlardan nerden baksan 6-7 yaş küçüğüm bende onlara racon kestim babam sakinleştirdi silah olsa ikisinide vururdum orada
Yaa geçmiş olsun. Teröriste denk gelmişsin. Hepsi öyle değil ama
Çok mafya filmi dizisi seyredip rolleniyorlar gerçek hayatı bilmiyorlar galiba karadenizlilerin canını sıkarsan kafana sıkar
Bilmiyorum artık öyle olur veya olmaz farketmez yinede ben güvenmiyorum iç dünyalarında kürdistan ülke bölücük gibi düşünceler taşıyor olabilirler göstermezler ve evlatlarımı sonuçta anne yetiştirecek o geni türk olsada kodlaması kürt olacak istemezdim yaşım ilerledikçe daha anlayabiliyorum.
Olmaz bence kültür farkı çok anlaşmazlıklar olur herkes kendinden biriyle evlensin
Türküm. Kürtle evlenirim. Diyarbakır güzelini çok sevmiştim. Olmadı. İşi gücü rast gelsin.🥲
Evet ya Kürt kızları güzel oluyor baya arkadaşlarımdan biliyorum. Beceriklilerde. Ben onların yanında kadın sayılmam herhalde öyle deyim snnddnjjdjdjd neyse kendimi de çok gömmeyim de kültürleri falan çok farklı
Erkeğin kıymetini biliyorlar. Yanlarında hissediyorsun erkek olduğunu. Değer sevgi saygı ben yapsam da onun yapmayışı sadıklığı. Ben onda gördüm. Ona gıpta ettim. Çok da güzeldi. Nasip değilmiş. Ailesine lanet olsun.
Aman akşam akşam. Dur kız pembiş. Geçmişe daşdırma beni
Yani bilemiycem o kadarını benim çevremdekiler pek öyle değil🙃
Sana Kürt mü yok be. Bulursun yenisini
Bozuğu vardır illaki
Bozuk falan değiller be
Ya?
Surriyeliden iyidir türk olması ama kesinlikle ilk tercihim olmaz
Türküm kürtle asla evlenmem.
Aslansin kız
🌻💗
Kürt töresi bize uygun değil
Barbara Palvin DEM'li olsa gene evlenmem.
Türkün kanına Türk kanı yakışır kurdun kanına it yakismaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?