Muhafazakarlık Sizce Çözüm mü veya Korumak mı Yoksa Yasakçı, gericilik, baskıcı ve Modern İdeolojidir?

Muhafazakârlık kavramı bana İngiliz ideolojisinden geliyor, bana hiç yerli ve milliden gelmiyor ve muhafazakârlık kavramı korumak gibi gelmedi. Muhafazakârlık bana göre çok baskıcılık, yasakçılık, gericilik gibi geliyor, bu nedenle muhafazakârlık tek başına çözüm değil, tek çözüm bilinç, önlem ve denetimdir ve muhafazakârlık dindarlıktan veya yerli ve milliden değil, dinden bağımsız olanlar ve İngilizden geldi ve bu arada Anadolu muhafazakârlığı diye bir şey yoktur ve tamamen uyduruk ve kurgu propaganda ideolojisidir, gerçek değil.
Her Müslüman muhafazakâr olamaz, her Türk de muhafazakâr olamaz. Müslümanlar dindar olabilir, Türkler de öz Türk ve milliyetçi olabilir ama muhafazakâr olamaz.

Peki siz bu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Not: Yorumlarda cevap verenler olmadığı için baştan silip soruyu oluşturmak zorunda kaldım

Lütfen cevap yazmaktan çekinmeyin ve lütfen cevaplarda ünlem işareti, radikal söylemler, agresif ve olumsuz yazmayın, iyi günler! ^^
Gericilik ve Yasakçılık demektir (Muhafazkarlık ingiliz veya modern idelojisidir)
Korumak demektir (Muhafazkarlık yeri ve milli idelojidir)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 ay
Her muhafazakarlık iyi bir şey değildir, bunu unutmayın muhafazakarlık kesinlikle iyidir demeyin yakında bir muhafazakar zihnniyetliği olunca yasakçı zihniyetçi ve gerici olacaksınız ilerici ve korumak değil!
Muhafazakarlık Sizce Çözüm mü veya Korumak mı Yoksa Yasakçı, gericilik, baskıcı ve Modern İdeolojidir?