Erkek Arkadaşım Mitte Mi Çalışıyor?

Birkaç olay yaşadık bundan dolayı kafam çok karışık erkek arkadaşımın mitte çalışıp çalışmadığını nereden öğrenebilirim?

İlk olay: Evinin önünde garajın girişine bir araç park etmiş benim de çıkmam lazımdı beni uğurlarken aracın otopark girişini kapattığını gördü rica etti adam bir şeyler dedi ve bunlar tartıştı sonra bir yere telefon etti bir ekip arabası ve çekici geldi aracı araç sahibi yanındayken çektiler, adamı da polis aracına bindirip götürdüler

İkinci olay: Erkek kardeşim bir kavgaya karıştı polisler nezarete attılar bunu avukatlar vs. çok uğraştılar çıkartamadılar avukat yarın savcılığa sevk edilecek dedi, erkek arkadaşım geldi yukarı birisinin yanına çıktı 10 dk. sonra bir telaş oldu koşarak bir polis memuru gelip nezaretten kardeşimi çıkarttı ve yanımıza getirdi polis müdürüm evrakları imzalatalım mı dedi yok yok gönderin dedi erkek arkadaşımın elini sıktı müdür bey bizi gönderdiler

Üçüncü olay: Ankara da el cerrahisinde meşhur bir doktor var kendisine randevu alamıyoruz hep dolu bunu muhabbetin içinde erkek arkadaşıma söyledim ben hallederim dedi akşama doğru bir kadın beni cep telefonumdan aradı randevunuz oluşturuldu bakan beye selamlar hürmetler dedi bakan beyin adı altında randevu oluşturulmuş şimdi bu adam kim? soruyorum kendisine gülerek biz de deriniz biz de deriniz diyor başka bir şey demiyor bana bir kötülüğü yok Allah razı olsun hep iyiliğini gördüm ama bu gizli tavırları da beni acayip cezbediyor

Güncellemeler
1 ay
Güncel
Erkek Arkadaşım Mitte Mi Çalışıyor?